Aldırsın diyorsunuz yani ?Kafanız kaldıracaksa, enerjiniz kalacaksa ve diğerleri büyüdüğü için alıştığınız hayattan geri kalmak size koymayacaksa elbete doğurabilirsiniz. Ama artık rahatlamışken, çocuklarla konuşarak bir şeyleri çözebiliyorken tekrar 8 sene öncesine gitmek cesaret işi. Ben yaşınıza takılmıyorum aslında. Gençsiniz daha. Ama hayata da bir kez geliyoruz. Ben diğer 2 çocuğunuz, hem eşiniz ve en çok da kendiniz için mantikli dusunmenizi tavsiye ederim. Umarim en guzeli olur sizin için.
Ben 2.Cocuk düşünmüyorum ama gerçekten boyle arasında 16 17 19 yaş olan kardeşler harika bence. Oyle olsa isterim sanki.Daha az olunca kıskançlık oluyor. Ama çok bilen kv dedi ki oyle olunca anne herseyi unutuyor cok zor gibisinden :) bence çok güzel ama bu zor oldu tup bebekle o yasa yumurta kalır mı ki :) aklımda deli sorular..İstersen neden olmasın
Annem hamile kaldığında regl olmuyordu. Hep hapla korunmuştu. Menopoz a girdim diye hapı bırakmış. O hafta hamile kalmışBen 2.Cocuk düşünmüyorum ama gerçekten boyle arasında 16 17 19 yaş olan kardeşler harika bence. Oyle olsa isterim sanki.Daha az olunca kıskançlık oluyor. Ama çok bilen kv dedi ki oyle olunca anne herseyi unutuyor cok zor gibisinden :) bence çok güzel ama bu zor oldu tup bebekle o yasa yumurta kalır mı ki :) aklımda deli sorular..
Masallah masallah masallahAnnem hamile kaldığında regl olmuyordu. Hep hapla korunmuştu. Menopoz a girdim diye hapı bırakmış. O hafta hamile kalmışöğrendiğimize 8haftalık hamileydi
Valla mükemmel baktı annem. Eminim siz de öyle bakarsınız
Ne güzel,darısı banaHiç zorlanmadım 38 + 5 de sezaryen oldum oğlum şimdi 7 aylık inanın iyi ki bu yaşımda anne olmuşum diyorum şimdi. 32 ve 35 yaşlarında iki dusugum oldu. 38 yaşında basarız bir tüp Bebek tedavisi ve 6 ay sonra kendiliğinden geldi mucizem çok şükür.
Kaç yaş var aranızda?Annem doğurdu o yaşta şuan 15 yasında kardesim arada yaş farkı olunca çok şey paylaşamadık o sıkıntısı var.
Siz kaç yaşındasınız?Ben yeni dogum.yaptim 3,5 aylik ikizler var ,bende sok oldum hamile kalinca ,oluyor insan bir sekilde idare ediyor
Arkadasim hayirli olsun bundada vardir bir hayir umarim aldirmayi falan dusunmessin.40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Ay aynı benTeşekkür ederim, 35 daha iyi olurdu aslında. 40 psikolojik sınır işte. Hep hesaplıyorum 10 yaşında 50 olurum, 20 yaşında 60 olurum diye...
40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
nasıl korunuyorsunuz sorması ayıp olazsa.benimde 2 çocuk biri hatta bebek daha 31 yaşındayim 3.ye bakamam diyorum hep Allah yardım etsin.40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?