merhabalar
öncelikle rejiminde sana başarılar dilerim.umarım istediğin kiloya kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.
boyun uzunmuş maşallah.istediğin kiloya düşünce eminim fıstık gibi olursun.
öncelikle şunu sormak istiyorum hiç diyetisyene gittin mi? ya da sağlık testleri yaptırdın mı?yani kiloların sağlık yüzünden mi yoksa bünye meselesi mi bence bunun ayrımı diyet aşamasında çok önemli.
defalarca diyet yapmış ve ciddi kilolar vermiş biri olarak sana bi kaç tavsiyede bulunabilirim.
-öncelikle tamamen rejime konsantre ol! mesela alışveriş yap light süt,yoğurt,yağsız et,tonbalığı vs.bunlar seni motive eder.
-bedeninin ihtiyacını karşıla.yani günde 800kalorilik bi diyet seni mahvedebilir.bilinçli davran.
-tamamen zayıflamaya kanalize ol.ciddi söylüyorum ben ciddi kilo verdiğim dönemlerde hep öyle yaptım.yani tm gün rejim yapıp akşam çikolata yeme lüksün olmamalı. tatlıdan vazgecemiyosan tatlandırıcı önerebilirim sana.kedine sütlü tatlılar yaparsın puding vs.
bazı kişiler sağlıksız bulsada dukan diyetini hiç inceledin mi? ciddi kilo vermek için bence denenebilir bi diyet.ben 15 gün kadar denemiştim tam uymadığım halde 3-4 kilo civarı verdiğimi hatırlıyorum.bence mutlaka dene.ne kadar sağlıksız olabilir ki? ya da en azından 10-20 kilo verirsin sonra kendi bildiğin yönde devam edersin.üstelik dukan diyetinde süt tozun,yulaf kepeğin,splenda tatlandırıcın varsa binlerce lezzetli tarif denersin.ben dukanı bıraktığım halde tatlı tariflerimi hala dukan bloglarından alıp deniyorum.yulaf kepeğini de hayatımdan çıkarmadım hala
ne yaparsan yap bol protein tüket!bu kas koruması için çok önemli.ben diyoum ya ciddi kilolar verdim 10 kilo verdiysem sanki 20kilo vermişim gibiydi.ani 70 kiloysam herkes beni 55 -60 civarı sanıoyordu.çünkü incelme daha fazla oluyor üstelik protein ağırlıklı beslenince sarkma da minimum düzeyde oluyor.
spor olarak bence yürüyüş ve hafif egzersiz yap en başta.yani dediğim gibi 1-0-20 kilo kaybedince daha ağır sporlara geçersin ki sen 40 kilo üzeirnde vermeyi hedefliyosun mutlaka çatlak olucak önüne geçmen lazım spor şart
elimden geldiğince destek olurum arkadaşım sana kendi tatlı,kek tariflerimi veririm.ama dediğim gibi kallavi bi alışveriş yap ve bence DUKAN DİYETİ'ni bi incele