44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

koizumirisa

Şişkolukta birinci
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
1.230
3
158
İstanbul
İlk bakılan yer bura olacağı için kısa bir düzenlemeye gitmek istedim.

115 kiloya mart gibi çıktım. 108'lere düştüğüm tarih haziran .

Bol su!
Bol spor!
Sağlıklı besinler!
Küçük porsiyonlar!
Yeşil çay!
Geç yememek!
Yavaş yemek, çok çiğnemek!
VAZGEÇMEMEK!

Pes etmek üzereysen neden başladığını hatırla.
Sağlıklı beslen, mutlu yaşa.
Asla vazgeçme!
Kendini sev!
Bir şey yiyeceğinde hatırla, şimdiye kadar yediklerinle ne kazandın?

Son düzenleme:
Niye ben başaramıyorum
Sabah uyandım limonlu suyumu içtim
Yeşil çay 2 dilim ekmek 10 siyah zeytin yedim
Öğle kepekli ekmek yedim
Akşamsaaa çikolata

1 bardak limonlu su içtim.

Şimdi de 1 bardak limonlu yeşil çay
1 dilim kaşar peyniri
7 tane siyah zeytin
3 çeri domates
3 yeşil biber

Öncelikle kolay gelsin..ulaşmak istediğiniz hedef az değil bence diyetisyenden yardım almalısınız ve sporla bunu desteklemelisiniz..daha kalıcı olur..

Eşim 7,5 ayda 35 kg verdi....
daha 20 kiloya yakın vermeyi hedefliyor.
Gözlerimle görmesem başarılamaz sanırdım.
Ama yavaş yavaş istikrarlı vermek lazım.
Öncesinde kan, hormon, kolesterol,şeker, karaciğer fonksiyonu gibi değerlerinize bir baktırmanızı tavsiye ederim.
İnşallah gönlünüzce olsun.

merhabalar

öncelikle rejiminde sana başarılar dilerim.umarım istediğin kiloya kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.

boyun uzunmuş maşallah.istediğin kiloya düşünce eminim fıstık gibi olursun.

öncelikle şunu sormak istiyorum hiç diyetisyene gittin mi? ya da sağlık testleri yaptırdın mı?yani kiloların sağlık yüzünden mi yoksa bünye meselesi mi bence bunun ayrımı diyet aşamasında çok önemli.

defalarca diyet yapmış ve ciddi kilolar vermiş biri olarak sana bi kaç tavsiyede bulunabilirim.
-öncelikle tamamen rejime konsantre ol! mesela alışveriş yap light süt,yoğurt,yağsız et,tonbalığı vs.bunlar seni motive eder.
-bedeninin ihtiyacını karşıla.yani günde 800kalorilik bi diyet seni mahvedebilir.bilinçli davran.
-tamamen zayıflamaya kanalize ol.ciddi söylüyorum ben ciddi kilo verdiğim dönemlerde hep öyle yaptım.yani tm gün rejim yapıp akşam çikolata yeme lüksün olmamalı. tatlıdan vazgecemiyosan tatlandırıcı önerebilirim sana.kedine sütlü tatlılar yaparsın puding vs.

bazı kişiler sağlıksız bulsada dukan diyetini hiç inceledin mi? ciddi kilo vermek için bence denenebilir bi diyet.ben 15 gün kadar denemiştim tam uymadığım halde 3-4 kilo civarı verdiğimi hatırlıyorum.bence mutlaka dene.ne kadar sağlıksız olabilir ki? ya da en azından 10-20 kilo verirsin sonra kendi bildiğin yönde devam edersin.üstelik dukan diyetinde süt tozun,yulaf kepeğin,splenda tatlandırıcın varsa binlerce lezzetli tarif denersin.ben dukanı bıraktığım halde tatlı tariflerimi hala dukan bloglarından alıp deniyorum.yulaf kepeğini de hayatımdan çıkarmadım hala

ne yaparsan yap bol protein tüket!bu kas koruması için çok önemli.ben diyoum ya ciddi kilolar verdim 10 kilo verdiysem sanki 20kilo vermişim gibiydi.ani 70 kiloysam herkes beni 55 -60 civarı sanıoyordu.çünkü incelme daha fazla oluyor üstelik protein ağırlıklı beslenince sarkma da minimum düzeyde oluyor.

spor olarak bence yürüyüş ve hafif egzersiz yap en başta.yani dediğim gibi 1-0-20 kilo kaybedince daha ağır sporlara geçersin ki sen 40 kilo üzeirnde vermeyi hedefliyosun mutlaka çatlak olucak önüne geçmen lazım spor şart

elimden geldiğince destek olurum arkadaşım sana kendi tatlı,kek tariflerimi veririm.ama dediğim gibi kallavi bi alışveriş yap ve bence DUKAN DİYETİ'ni bi incele

Tüm testlerimi yaptırdım tek bir şey yüksek çıktı o da yine normal deger aralıgındaydı ama sınırında faladnı diyetisyen zayıflarsam düzeleceğini söyledi.

Dukan beni korkutuyor. Çünkü kusursuz yapabileceğime inanmıyorum bir de o kadar az seçenekli bir menüyü nasıl yapacagım. Annem çalışıyor ben de beceremem o yuzden elimdekilerle yetinmeye çalışıyorum.

Hepinize teşekkür ederim umarım sağlıklı bir şekilde ulaşırız hedeflerimize :)

Diyete başlarken bana o kadar çok destek olan oldu ki. Diyet yapan 70 kilo bir arkadaşımla alışveriş yaptık şu an sütüm, ekmegim, bisküvilerim light . Diyetisyene giden annemin bir arkadaşı bana canı çok tatlı çektiginde yedigi bi gevrek verdi. Komşumuz sıkılaştırıcı bir program varmış kavitasyon diye ona gidiyormus beni çagırdı (gerçi gitmedim) . Annem elinden geldiğince sebze yemegi hazırlıyor. Teyzemde kaldıgım günler teyzem akşam bana yemek hazırlamıyor . Annem motivasyon için bana telefon almayı teklif etti 10 kilo verirsem...

Bir tek ben kaldım . Başlamam gerekiyor sadece .

Bende 85 kiloyum boyum 1.63 ve gercekten de kilo vermem lazım. 17 yaşındayım bende senin gibiyim bi diyete başlıyorum sabah öğlen iyi gidiyor akama olunca dayanamıyorum çikolata yiyorum bide sigara yı bırakınca daha Cook yemeye başladım pazartesi gunu den itibaren bi arkadaşla başlıyoruz :)) inşallah istediğim kilo ya düşerim :)) inşallah sende düşersin :))

canan karatay in beslenmeyle ilgili kitabini oneririm
kahvaltinda ekmek fazla kepeklide olsa mesela

sana karatay diyetinin kahvaltisini yazayim aklina yatar bvelki denemekden zarar gelmez nasil osla diyetisyen takibinde falan deilsin $u an

karatay kahvalti
istedigin kadar ue$il çay ( $ekersiz ) sut , ayran, $eker eklenmeyen her sey içebilirsin ( her turlu meyva suyu vs yasak)
2 yumurta ( sucuklu pastirmali ha$lama yada menemen nasil istersen )
10 zeytin, salatalik domates , yesil biber ( mevsimine gore ye$il salata vs ne varsa )
bi avuç peynir ne istersen seversen ( krem peynir ve light peynir yasak )
1 çay br ceviz yada findik tada badem
bi avuç gun kurusu kayisi yada kuru incir yada hurma vs ...

her turlu unlu mamul yasak kesinlikle

bunlari yiyorsun 5 saat ara ogun yok, çok istersen ceviz sut olabilir ara ogun
oglen yemegi

ekmek pillav makarna patates in olmadigi herseyi yiyebilirsin ( kizartma da yasak )
yanina yogurt salata ev yapimi tur$u ayran ne istersen alabilirsin , yemegini iki porsiyon da tutabilirsin onemli olan yasak olanlari yememen, kuru fasulye yada kisir yada mercimek koftesi yasak deil mesela ..
ara ogun yine ayni istersen yaparsin
ak$amda en geç 20 de yiyceksin izgara balik vs oneriliyor yapabilirsen iyi olur ama yoksada evde olani Yersin , ekmek pilav makarna yok
bi ogune kiymali yumurta yapabilirsin mesela

ak$am 20 den sonra miden kazinirsa sut yada ayran serbest
ve gunde en az 20 dk yuruyu$ $art
20 dk en az , 2 saat yurusen super olur mesela

sana ozet geçmeye çali$tim kitabi okursan sana daha çok yardcimci olur aklina yatar bu diyet ve yapmasi çok kolay olur

limonlu su ve gunde en az 2 lt su da $art tabi :)

Ben ekmekle cevizin aynı oldugunu düşünmüyorum. Karatay'ın tavsiyelerinde kahvaltıda yumurta var örnegin . Ben yumurtayı ekmeksiz yersem , (haşlanmış yumurtayı nasıl yersem yiyeyim) bütün gün sancı çekiyorm. Ayrıca zayıfladıktan sonra nasıl devam edeceğim? Kuruyemişlerin yaptıgı sivilcelerden söz etmiyorum bile.

O yüzden saglıklı beslenme şeklinde yapmaya çalışıyorum. Çok protein az karbonhidrat az yag.

Biliyorumm o acıyı :) Dayan dayan dayan hadi başarıcam. Bütün gün kendini tut. AKŞAM BOZ. Çook kötğ oluyor

Sigarayı bırakmaktan daha zor olamaz . İnşallah verirsin :)

Biliyorumm o acıyı :) Dayan dayan dayan hadi başarıcam. Bütün gün kendini tut. AKŞAM BOZ. Çook kötğ oluyor

Sigarayı bırakmaktan daha zor olamaz . İnşallah verirsin :)

Sigarayı normalde bırakamazdım da ciğerlerimden hastalanınca birden tiksindim bıraktım şimdi çok azimliyim zayıflamak için ama ilk işim su abur cuburu kesmek olacak :)))

ben de bugün dukan diyetine başladım sadece yumurta akından yapılmış omlet yedim sabah, dukanda da karatay diyetinde de karatay diyetinde de protein alımını arttırıyor karbonhidrat alımını kesiyor, bence sen de ekmek yerine protein içeriği yüksek şeyler ye, hem uzun süre tok kalırsın :) ekmek yedikten 2 saat sonra acıkıyorum ben bu diyet hoşuma gitti :)

meraabaaa :))

Annemle kavga ettim. Bardak kırdım topu topu ama aklına gelen tüm hakaretleri saydı. En son üsttekinin 2 kızını (komşularımızdan bahsediyor) toplasam senin kilon eder anca dedi ve bunu bağıra bağıra dış kapı açıkken söyledi.

Dün o kadar kırıldım ki bu lafa ( diğer hakaretleri saymıyorum bile ) ne kahvaltı yaptım ne de akşam yemeği yedim. Daha da evde yemek yememe kararı aldım.

Dün:
12.00- 2 kepçe domates çorbası, 3 yk makarna, 5 yenidünya, 1 kepçe etli bezelye yemeği.
20.00- 1 yeşil zeytin, 1 nektari
2.5-3 lt su içtim.

O kadar.

Bugün
7.00- 1 kase erik, biraz kiraz, 1 muz, 1 nektari (tamam çok :/ )
12.00- 2 kepçe mercimek çorbası , 3yk pilav, 1 kepçe ekşili köfte
2.5-3 lt su

Bu kadaaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…