44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

O zamanla 1500e düşecek. Şu an 1900 kalori yapayım diyorum. Sonra zayıflamam durakladıkça kalori düşecek, zaten canım da yemek istemeyecek. EEn büyük sorunum "bunu yiyeyim yarın başlarım" bundan sonra öyle olmayacak. Öyle bir diyet düşünmüyorum. Sağlıklı zayıflamak istiyorum sadece. Kitabını okudum, bana uygun değil.

bozmamana sevindim canım bende bozmadan devam ediyorum inşallah hep böyle giderizz :):)

Oğlan 1.80 boylarında 105'ten 67'ye düşmüş (ne kadar yakışıklı olmuşş) - diyetcenter.com'dan alındı

Kızın 8 ayda 27 kilo vermiş (ne kadar güzelleşmiiiiş) - e-diyetisyen.com'dan alındı.

Merabaaa günlük,

Bu resimleri azmetmem için koydum.

Seni seviyorum.

Çok çok öptüm.

Günaydıın günlük,

Sabah yüzümü yıkadım, dişimi fırçaladım, suyumu içtim. Ve azmettim. En önemlisi bu. Vazgeçmemeye söz verdim. En iyisi bu. Akşam yazarım yediklerimi oldu mu? Seni seviyorum, çok çok öptüm.

10.00 - 2 bardak su, 2 tane susamlı çubuk kraker

10.30 - 2 yemek kaşığı menemen, 4 yeşil zeytin, 2 dilim tam bugday ekmeği, domates, yeşil biber, salatalık.

16.30 - Yarım simit, 2 servis kaşığı kısır, domates, salatalık, kiraz, erik, bir büyük dilim pasta kestaneli ((((((

Annemin doğum günü ((((((((((((((((((((

9.30 - yemekten önce su içmek iyidir diye 1 lt su iğçtim. Ve her an ölebilirim. Başım ağrıyo . Herkes kızdı tek oturuşta bir litre olur mu diye. Yemek de yiyemedim. Sudan yer kalmadı. Bekleyeceğim birazcık.

10.30 - 2yemek kaşığı yumurta salatası (maydonoz, soğan, haşlanmış yumurta, pul biber)
4 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
domates salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak yeşil çay.

22 Mayıs 2013
6.00- 8 çatal karışık kızartma, 1 dilim beyaz ekmek
10.30- Kepekli sandwich (2 ince dilim beyaz peynir, 2 ince dilim domates, zeytin ezmesi, 1 yaprak marul)
12.50'de dolmuştan bir durak geç indim. geri dolmuşla döncektim . vazgeçtim 20 dk yokuş yukarı yürüdüm. (95 kalori yakmışım şurdan hesapladım : Kalori Hesaplama )
Eve geldim 1 litre su :)

21 Mayıs 13

08.00 - Yarım dilim çavdar ekmeği
12.30- 1 minicik poğaça (Carrefour'un 10lu pakette minik minik poğaçalarından), 1 şişe mineral suyu
13.30 - 1 küçük tabak mantı, 2yk yoğurt, 1 bardak kola
14.30 - 2 cevizli kurbi, 1 bardak yeşil çay
16.40 - 1 nektari, 10 erik, 13 kiraz
18.00- o poğaçalardan 3 tanesiyle tost (3dil beyaz peynir, 3dil domates, 3 dil sucuk), 1 bardak yeşil çay

Toplam 2 litre su :/

Bugünü özetlersek:

6.00 -8 çatal kızartma , 1 dilim beyaz ekmek
10.30- kepekli sandwich
12.50 - 20 dk yürüyüş (95 kalori)
14.00 - meyve
16.00 - 1 simit, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 biber , 1 kabak dolması
16.30- 3 saat yürüyüş=3mile=19.2 km (856 kalori)
21.00 - meyve
21.30- yarım dilim çavdar ekmeği, az maydonoz, 7 siyah zeytin, 1 domates

3 lt su

Bundan sonra meyve yemicem. Ne aldıysam onlardan . Daha doğrusu onar onar yememden

Selam günlük hafta sonum sırf yemek yemekle geçince yazmaya utandım. Bugün bir tartıldım 108 kilo olmuşum!!!!!

Hemen tekrar diyete başladım. Su içtim.
Kahvaltıda 2 dilim tam bugday ekmeği, 2 çeri domates, 1 yeşil biber, 3 yeşil zeytin, 1 dilim kaşar, 1 kupa yeşil çay.

Bir de site açtım kendime:
haslanmisbrokoli.blogcu.com :)

Öğleye de sandviç hazırlamıştım. Kepekli sandviç ekmeği aldım dün :) . Sonra okula gittim. Baktım kimse yok sadece Slovenyadan öğrenciler gelecekmiş bugün onlara gösteri için gelenler var, döndüm.

Dolmuştan indirmedi gene pis adam. İndim kaynarcada . Sonra bir marketin arabasını gördüm. Bu bir hat üzerinden ilerleyen cinsten değil, seni evine bırakıyo. Gittim kendime yulaf ezmesi aldım, diyet bisküvi aldım 1-2 tane. Bir de yulaf ezmesi almak değildi hedefim aslında. Ama bir baktım 250 gramlık mısır gevrekleri, müsliler 6.5tl, 500grlık yulaf ezmesi 4.25tl. Zaten 7tl vardı yanımda. Neyse bindim. Bekle bekle gelmedi kimse gıcık oldum. İndim gene yürüdüm yokuş yukarı.

haslanmisbrokoli.blogspot.com olacak o

Merhaba.
Çok doğal bir anlatımın var, bayıldım :]
Boyun 1.74 müş, ne kadar şanslısın.
Bu boyla bir de incecik olduğunu düşün, kimse gözlerini alamaz senden :103:
Evde 2 paket yulaf ezmesi var, çeşit çeşit almışım; sade, meyveli
Ama yiyemiyorum tabi :]
Hafta sonu diyeti neden bozdun bakalım?
Neler yediğini yaz, eksiksiz olarak.
Cozuttuğumuz zaman neler yiyebildiğimizi kaç bin kalorilere kadar çıkabildiğimizi biliyorum.
Ama merak ettim hangi yemeklere zaafın olduğunu, hangi yemekleri daha çok yeme isteği duyduğunu.
Belki buna göre bir çözüm bulur, bir liste düzenleriz sana :]
Unutmadan sorayım: Spor yapıyor musun?

Her gün 20dk yürüyorum leslie'yle.
Zaafım yok. Ne olsa yerim
Hafta sonu yediklerimi yazmaya ömrüm yetmez. Mesela pazar günü
Sabah uyandım kızartmalarla kahvaltı yaptım geri yattım. Uyandığımda kardeşlerim için ayrı bir kahvaltı hazırlanmış. Onlarla da yaptım. Sonra hatırladım kahvaltı yapmıştım diye. Öğleyin kilo kilo meyve yedim. Öğle yemeğinde annemin hazırladığı yemeklerden yedim. Misafir geldi onlarla bir daha yedim. Akşam sürekli abur cubur yedim .
Bende ipin ucu kaçsa geride ip kalmıyor malesef.
Ama bugün çok güzel . Annem dün bana kağıt tutacağı almış dinazorlu , ona diyet kurallarımı yazıp masaya koydum. Süper oldu :)

9.00-kepekli sandviç (1dilim peynir,2dilim domates, zeytin ezmesi, 1 çk tuz)
13.30-1 yumurta, 2 yk yulaf ezmesi, 1/3 çay kaşığı tuz, 1yk zeytinyağında omlet yaptım :)
1 kase yoğurt çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
2 yaprak marul,1 domates, 1 çay kaşığı tuzla salata
1 şişe mineral suyu

Sen de benim gibi yemek yemeyi artık bir zevk haline getirmişsin
Şimdi...
Senin günlük kalori ihtiyacın 2500 kalori civarında, hiç spor-egzersiz yapmasan bile.
Ben senin yerinde olsam istediğim her şeyi yerdim ama günlük 2200 kalori limiti koyardım kendime, başlangıç olarak.
Vücudumuza aldığımız besinleri sindirmek için de toplam kalorinin nerdeyse %10'unu harcıyoruz zaten.
Yani sen 2200 kalorilik bir beslenme planı izlediğinde vücudunun kullanması için geriye net 2000 kalori kalacak.
Günde yalnızca 1 saat normal tempoda, hatta gezinti havasında yürüyüş bile yapsan 300 kalori harcarsın.
İlk aşamada 2200 kalorilik diyet + 1 saat yürüyüş mükemmel bence.
Ne dersin? Sana uyar mı? :]

Bana uyar desem de yapmayacağımı biliyorum. Fikir güzel ama spor yapmak bana süper ağır geliyor. Yine de deneyeceğim. Ama kalori hesaplaması yapamıyorum. Mesela bir yiyeceğin kalorisi verilmiş pişirince 1 çay kaşığı z.yeğında 1 ç.k tuzla ne kadar kalorili olacak onu nasıl hesaplayacağım. O yüzden direk kalori hesabından gitmem zor. Düşük kalorili yiyeceklerle kendimi dengelemeye çalışıyorum. Spor içinde kendimi zorlayacağım olabildiğince.

9.00-Kepekli sandviç (kepekli sandviç ekmeğine 1 dil beyaz peynir, 2dil domates, zeytin ezmesi )
13.30-Omlet (1 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, 1 yk z.yağında)
1 kase yoğurt çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
1 şişe mineral suyu
salata (1 domates, 2 yaprak marul, 1çk tuz)
19.20-meyve (8erik, 8 kayısı, 1 kase kiraz)
20.20- 1 pirinç patlağı, 1 yeşil zeytin
21.20- tost (2 dilim tam buğday ekmeği)
salata (1 domates, 2 yaprak marul, 1 salatalık, 1 çk tuz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…