- Konu Sahibi koizumirisa
-
bence onu 1500 kalori yapabilirsin, çünkü bizim hedeflerimiz büyük
birşeyi bir lokma da yesen bir tabak da yesen aynı lezzeti alırsın. o lokmanı, canım istedi aklımda kalmasın diye al ve bırak. mideni onunla değil salatayla suyla yoğurtla doyur.
çok ekmek ve türevi alıyorsun. ekmek pilav patates hep aynı sayılır. o gün sadece onlardan birini ye, ölçülü ama
danino da bisküvisiz ye, hatta activia al, meyvelileri var hem tatlı isteğini bastırı hem ara öğünün olur.
5te yapma akşam yemeğini sen onu 7lere 8lere çek. o kazandibi hiç yakışmamışş, hele de o saatte. onun yerine 2 lokma kazandibi bi kase yoğurt olmalıydı
sabah da aç karnına bol su iç. bir de yeşil çay içmeye başla bence. fazladan yağ yaktırır sana : çaykurun metal kutudası war, poşet çaylar etki etmiyo ama dediğimi kullan, çok etkili. bir de ennn önemlisi spor!
diyelim ki o 44 kiloyu verdin, sen hiç heryeri sarkmış birini gördün mü ? sarkmış göbek yaz da bi bak fotolara
sadece spor ve suyla korunabilirsin, we hiçççbiyerin de sarkmaz. çık markete diye yarım saat yürü yeter bile.
bozmamana sevindim canım bende bozmadan devam ediyorum inşallah hep böyle giderizz :):)Merabaa günlük, özletmedim değil mi?
Sen de yazmayınca özlüyor musun beni? Bilirim özlersin. Tombişim bozdu mu diyeti diye düşünürsün. Bozmadım. Sözümü tuttum. Spor bile yaptım, inanabiliyor musun? Ben de inanamadım ne yalan söyleyeyim. Vazgeçmeyeceğim görürsün. Yalnız hiç su içmediğimi farkettim. Biraz daha dikkat edeceğim su içmeye.
Sabah: 4 erik, 6 çilek, kepekli sandviç (1 dilim beyaz peynir, 2dilim domates, zeytin ezmesi, 1 yaprak marul), ice tea (50kalori)
Öğle: Kepekli sandviç (sabahkinin aynısı) , 1 dilim çikolatalı kek
Akşam: Kepekli ekmeğe tost, yeşil zeytin, salata.
Yarım saat yokuş yukarı yürüdüm, bir de karın egzersizi yaptım. Yarın ip atlamaya başlayacağım. Seni seviyorum. Çok çok öptüm..
Selam günlük hafta sonum sırf yemek yemekle geçince yazmaya utandım. Bugün bir tartıldım 108 kilo olmuşum!!!!!
Hemen tekrar diyete başladım. Su içtim.
Kahvaltıda 2 dilim tam bugday ekmeği, 2 çeri domates, 1 yeşil biber, 3 yeşil zeytin, 1 dilim kaşar, 1 kupa yeşil çay.
Bir de site açtım kendime:
haslanmisbrokoli.blogspot.com :)
Öğleye de sandviç hazırlamıştım. Kepekli sandviç ekmeği aldım dün :) . Sonra okula gittim. Baktım kimse yok sadece Slovenyadan öğrenciler gelecekmiş bugün onlara gösteri için gelenler var, döndüm.
Dolmuştan indirmedi gene pis adam. İndim kaynarcada . Sonra bir marketin arabasını gördüm. Bu bir hat üzerinden ilerleyen cinsten değil, seni evine bırakıyo. Gittim kendime yulaf ezmesi aldım, diyet bisküvi aldım 1-2 tane. Bir de yulaf ezmesi almak değildi hedefim aslında. Ama bir baktım 250 gramlık mısır gevrekleri, müsliler 6.5tl, 500grlık yulaf ezmesi 4.25tl. Zaten 7tl vardı yanımda. Neyse bindim. Bekle bekle gelmedi kimse gıcık oldum. İndim gene yürüdüm yokuş yukarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?