- Konu Sahibi koizumirisa
-
Bende sana destek olabilirim canııımmmbizamanlar bende senin gibi kırılıp evde yemek yemezdim, kilo verdim sanırdım ama sadece sudan ve ödemden gidermiş meğer.. sonrasını kat kat alırdım.. öyle hatalar yapma sakın, yapabilirsin, heleki ben yapabiliyosam sende yapabilirsin..
Sen nasıl kilo verdin?
valla hiç aç kalmıyorum. mart 31den bu yana 5 kg verdim. çalışıyorum ben, sabah kahvaltımı yapıyorum 1 dilim ekmekle, öğlen makarna pilav asla yemiyorum, öğlenleride 1 dilim ekmek yiyorum, akşamları salata yada yoğurt ekmek bazen yemiyorum bile ve en az 3 lt su içiyorum. Ara ları atlamıyorum illaki yapıyorum, bide ben ilk zamanalr yeşil elma çok tükettim onunda faydası oldu
ben 9 saatten önce acıkmıyorum . O yüzden sık yeyince sadece fazla yemiş hissediyorum.
ben 9 saatten önce acıkmıyorum . O yüzden sık yeyince sadece fazla yemiş hissediyorum.
selam canım bende 17 yaşındayım seninle birlikte devam edebiliriz birbirimize destek vererek:)
Çok isterim :) sen ne diyeti yapıyorsun?
bu senaryo o kadar tanıdık geldiki banaa o kadar benzer ki yaşadıklarımız zor gerçekten onların bizi anlaması ama birlikte bu kiloları vereceğiz destek olacağız birbirimize artık üzülmek yok başımız dik duracakSelam bitanecik günlüğüm,
Yine kopardım sayfalarını, yine zayıflayamadım, yine rezil ettim kendimi değil mi? Çok ağladım sonunda, yapma demiştin.
Bir filmin başına geçtim, bitene kadar sadece o kıza benzemek istedim. Zayıflarsam güzel olacak mıydım acaba? Nerden bilebilirdim ki. Hiç zayıf olmamıştım. Acaba kaderim bu muydu?
O kıza benzeyip benzememem değildi önemli olan, hafif olmak nasıl bir şeydi bilmek istiyordum sadece. O zaman voleybol oynarken dik dik bakmazlardı bana belki. Daha yukarı zıplayabilirdim. Bir şeyi devirdiğimde kendimle dalga geçmezdim, insanlar benden önce dalga geçmesin diye. Bir şey yerken acaba insanlar bana mı bakıyor diye düşünmezdim. İstediğimi giyerdim. Daha az ağlardım. Hiçbir şey yapamasam bile en azından merakımı giderirdim. En azından sadece hayal olmazdı.
Biliyor musun, yine bana hakaret ettiler. Biliyorsun tabi ki. Önceden de etmişlerdi. Yine edecekleri belli değil miydi.
Eğer benim gibiysen üstündeki tek şey kilon oluyor. Seni tanıtırken, benzetirken, anlatırken, esprilerine katarken hep bu sıfatla anılıyorsun. Şişman kız var ya , oha bu kız o yaşta mı, (saçımı yaptığımda) Adele'e benziyor...
Evet, vazgeçmiştim. Artık yapamayacağıma karar vermiştim. Bu alın yazımdı. Bana yapışmıştı. Sökememiştim. İnsanlar hep hakaret edecekti. Ben hep hiç sevilmediğimi düşünecektim. Kötü anılarım ikiyle üçle beşle çarpılacaktı.
Sonra 27 kilo veren bi kız gördüm. O kadar güzeldi ki. Yine ümitlendim işte.
Yazmaya başladım. Gördüğüm bulduğum tüm diyetleri. Yine doldurdum seni.
Peki nasıl cesaret edip başlayacaktım?
Korkmayacağım. Yavaş yavaş ilerleyeceğim. Geriye koşmayacağım.
Söz verdim, artık ağlamayacağım.
İstiyorsa bu benim kaderim olsun günlük, kaderi değiştirmeye var mısın?
7.30 - Yarım ince simit
9.30 - Kepekli sandviç (1 dilim beyaz peynir , 2 ince dilim domates , siyh zeytin ezmesi, 1 yaprak marul) , ayran
13.00 - Kepekli sandviç (1 dilim beyaz 1 dilim kaşar peyniri, 3 ince dilim domates, 1.5 ince dilim salam, siyah zeytin ezmesi , 1 yaprak marul) , salata (1 domates, az maydonoz, 1 çarliston biber, 1 küçük salatalık, 1 çay kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz)
14.00 - 2 bisküvili danino
17.00 - 2 kaşık pilav, 2 tavuk budu, biraz patates (fırında) , 2 kaşık yoğurt.
19.00 - 1 porsiyon kazandibi
VE BOL SU
SON .
Günlük almam gereken kalori 2300 müş , kadınlar kulübü öyle hesapladı :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?