44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Canım annen seni kırmak istememiştir.
Belki kendince gaz verdi ama sen tavır alıp hiç birşey yememezlik yapma.
Tamam fazlalığın var yok değil. Ergenlik vs artmıştır.
Senin tek yapman gereken fazla öğün yemek.
Bende geçen sene 8 kg verdim.
Araöğün hiç ihmal etme canım hele hele yemeyeceğim diye bir söz kullanma.
En başta DİYET kelimesini zihnine yerleştirme, demek istediğim olumsuz, yapılamaz gibi birşey düşünme.
Çünkü diyetteyim diyetteyim dedikçe insan yemeyeceği şeyler geliyor akla
Sık ye az porsiyon ye. Yapabilirsin canım.
Ve hergün sende farkındasın yürü.
Okuldan dönerken 2 durak önce in mesela...
Ama kendine eziyet etme sakın yememezlik yaparakk.
Allah korusun o tüm güzel dediğin değerlerin düşer-çıkarsa toparlaman kilo vermen daha zor olur.
Anlaştık mı canım
Bende sana destek olanlardanım, paylaşmak istediğin birşey olduğunda yazabilirsin
Sağlıklı kilo vermen dileğiyle

Bende sana destek olabilirim canııımmm bizamanlar bende senin gibi kırılıp evde yemek yemezdim, kilo verdim sanırdım ama sadece sudan ve ödemden gidermiş meğer.. sonrasını kat kat alırdım.. öyle hatalar yapma sakın, yapabilirsin, heleki ben yapabiliyosam sende yapabilirsin..

Sen nasıl kilo verdin?

Sen nasıl kilo verdin?

valla hiç aç kalmıyorum. mart 31den bu yana 5 kg verdim. çalışıyorum ben, sabah kahvaltımı yapıyorum 1 dilim ekmekle, öğlen makarna pilav asla yemiyorum, öğlenleride 1 dilim ekmek yiyorum, akşamları salata yada yoğurt ekmek bazen yemiyorum bile ve en az 3 lt su içiyorum. Ara ları atlamıyorum illaki yapıyorum, bide ben ilk zamanalr yeşil elma çok tükettim onunda faydası oldu

ben 9 saatten önce acıkmıyorum . O yüzden sık yeyince sadece fazla yemiş hissediyorum.

selam canım bende 17 yaşındayım seninle birlikte devam edebiliriz birbirimize destek vererek:)

selamlar tombul kelebek uzun bir maraton seni bekliyor.

zaman zaman kilon duracak,

verdiğin kiloların belli olmadığını düşünceksin,

motivasyonun düşecek,

şeytan dürtecek "bırak gitsin yemek yemek güzeldir" diyecek,

insanlar küçümser gözlerle bakacak/bakarlar iradeni hafife alacaklar v.s. v.s.

ama sen tüm bu olumsuz etkenlerin karşısına taş gibi çıkacaksın güçpgüçlü duracaksın azmini istikrarını bozmayacaksın ve tüm bunlar için diyetten ziyade yeme alışkanlığını yaşam tarzını değiştirmen gerekli.

diyetten ziyade sağlıklı beslenmeye yönel ve kilo verdikçe küçült porsiyonlarını 60 kiloluk birinin yapacağı bir diyet bi süreden sonra senin kilonun durmasına ve dolayısıyla motivasyonunun yıkılmasına sebep olacaktır. bu hatayı asla yapma ve sporuda yavaş yavaş artır şimdilik yürüyüş yapmanı öneririm.

istikrarlı olursan takipçin ve destekçin olurum yalnız kalmazsın

Selam bitanecik günlüğüm,

Yine kopardım sayfalarını, yine zayıflayamadım, yine rezil ettim kendimi değil mi? Çok ağladım sonunda, yapma demiştin.

Bir filmin başına geçtim, bitene kadar sadece o kıza benzemek istedim. Zayıflarsam güzel olacak mıydım acaba? Nerden bilebilirdim ki. Hiç zayıf olmamıştım. Acaba kaderim bu muydu?

O kıza benzeyip benzememem değildi önemli olan, hafif olmak nasıl bir şeydi bilmek istiyordum sadece. O zaman voleybol oynarken dik dik bakmazlardı bana belki. Daha yukarı zıplayabilirdim. Bir şeyi devirdiğimde kendimle dalga geçmezdim, insanlar benden önce dalga geçmesin diye. Bir şey yerken acaba insanlar bana mı bakıyor diye düşünmezdim. İstediğimi giyerdim. Daha az ağlardım. Hiçbir şey yapamasam bile en azından merakımı giderirdim. En azından sadece hayal olmazdı.

Biliyor musun, yine bana hakaret ettiler. Biliyorsun tabi ki. Önceden de etmişlerdi. Yine edecekleri belli değil miydi.

Eğer benim gibiysen üstündeki tek şey kilon oluyor. Seni tanıtırken, benzetirken, anlatırken, esprilerine katarken hep bu sıfatla anılıyorsun. Şişman kız var ya , oha bu kız o yaşta mı, (saçımı yaptığımda) Adele'e benziyor...

Evet, vazgeçmiştim. Artık yapamayacağıma karar vermiştim. Bu alın yazımdı. Bana yapışmıştı. Sökememiştim. İnsanlar hep hakaret edecekti. Ben hep hiç sevilmediğimi düşünecektim. Kötü anılarım ikiyle üçle beşle çarpılacaktı.

Sonra 27 kilo veren bi kız gördüm. O kadar güzeldi ki. Yine ümitlendim işte.

Yazmaya başladım. Gördüğüm bulduğum tüm diyetleri. Yine doldurdum seni.

Peki nasıl cesaret edip başlayacaktım?

Korkmayacağım. Yavaş yavaş ilerleyeceğim. Geriye koşmayacağım.

Söz verdim, artık ağlamayacağım.

İstiyorsa bu benim kaderim olsun günlük, kaderi değiştirmeye var mısın?

7.30 - Yarım ince simit
9.30 - Kepekli sandviç (1 dilim beyaz peynir , 2 ince dilim domates , siyh zeytin ezmesi, 1 yaprak marul) , ayran
13.00 - Kepekli sandviç (1 dilim beyaz 1 dilim kaşar peyniri, 3 ince dilim domates, 1.5 ince dilim salam, siyah zeytin ezmesi , 1 yaprak marul) , salata (1 domates, az maydonoz, 1 çarliston biber, 1 küçük salatalık, 1 çay kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz)
14.00 - 2 bisküvili danino
17.00 - 2 kaşık pilav, 2 tavuk budu, biraz patates (fırında) , 2 kaşık yoğurt.
19.00 - 1 porsiyon kazandibi
VE BOL SU
SON .

Günlük almam gereken kalori 2300 müş , kadınlar kulübü öyle hesapladı :O

Diyetinde başarılar, ipincecik olalım inşallah :) Takip ediyorum yazdıklarını, yılmak yok!! :)

bu senaryo o kadar tanıdık geldiki banaa o kadar benzer ki yaşadıklarımız zor gerçekten onların bizi anlaması ama birlikte bu kiloları vereceğiz destek olacağız birbirimize artık üzülmek yok başımız dik duracak

Merhabalar :)
ben 22 yaşındayım ablan sayılırım izin verirsen birkaç tavsiyede bulunmak istedim..
senin yaşadıklarını tabii ki çok iyi anlıyorum. başladığın yoldan ASLA VAZGEÇME!
hep birşeyler bahane ettim ben, zayıflamaya çalışırsam derslerden koparım yemek düşünürüm ders çalışmak daha önemli sonra da zayıflarım diye.. lisede bu bahanelerle kilo aldım da aldım.. sonra üniye geçince weririm dedim yine aynı bahaneler ders ders.. şimdi o kadar pişmanım ki! keşke tüm genç kızlığım boyunca incecik olsaymışım, istediğimi giyseymişim hepp.. artık bir bahanem kalmadı okulum da bitti ben de yoluma adım attım inşallah vereceğiz dert etme, ama bir lokma da olsa bozma! çünkü bozulan diyetin değil hayallerin oluyor. hep aklında olmak istedğin bedende biri olsun, içinde olmayı çok istediğin kıyafetler. walla yalan değil hep kıskandım çok güzel vücudu olan insanları, istediklerini giyiyorlar, merdiven çıkarken benim gibi nefes nefese kalmıyorlar, istediklerini yiyorlar rahatça diye. ben de yedim herrşeyi ama vicdan azabını da çektim hep. nese biliyoruz ki güzel ve sağlıklı bedenlere sahip insanlardan eksiğimiz yok bizim
sana kesinnnlikle dukanı tavsiye ediyorum. görüp görebileceğin en zararsız diyet bence. hele de tahlillerin normal çıkmış bence hemen dukana başlamalısın :)
yediklerini okudum da sen çok daha sağlıksız besleniyorsun, o yüzden gel bi al kitabını, ben de elimden geldiğince yardım ederi sana, bişey kaybetmezsin. buraya da hergün gel hergün yaz yediklerini. zayıflayanların hikayelerini oku. tamm senin yaşında 15 kilo wermiş sonra ohh zayıfım diye herşeyi yemiş we geri almış biri olarak söylüyorum. tek önemli olan şey irade, kendine güwen. başarılar. hep yanındayım ve kontroldeyim

bence onu 1500 kalori yapabilirsin, çünkü bizim hedeflerimiz büyük
birşeyi bir lokma da yesen bir tabak da yesen aynı lezzeti alırsın. o lokmanı, canım istedi aklımda kalmasın diye al ve bırak. mideni onunla değil salatayla suyla yoğurtla doyur.
çok ekmek ve türevi alıyorsun. ekmek pilav patates hep aynı sayılır. o gün sadece onlardan birini ye, ölçülü ama
danino da bisküvisiz ye, hatta activia al, meyvelileri var hem tatlı isteğini bastırı hem ara öğünün olur.
5te yapma akşam yemeğini sen onu 7lere 8lere çek. o kazandibi hiç yakışmamışş, hele de o saatte. onun yerine 2 lokma kazandibi bi kase yoğurt olmalıydı
sabah da aç karnına bol su iç. bir de yeşil çay içmeye başla bence. fazladan yağ yaktırır sana : çaykurun metal kutudası war, poşet çaylar etki etmiyo ama dediğimi kullan, çok etkili. bir de ennn önemlisi spor!
diyelim ki o 44 kiloyu verdin, sen hiç heryeri sarkmış birini gördün mü ? sarkmış göbek yaz da bi bak fotolara
sadece spor ve suyla korunabilirsin, we hiçççbiyerin de sarkmaz. çık markete diye yarım saat yürü yeter bile.

Merabaa günlük, özletmedim değil mi?

Sen de yazmayınca özlüyor musun beni? Bilirim özlersin. Tombişim bozdu mu diyeti diye düşünürsün. Bozmadım. Sözümü tuttum. Spor bile yaptım, inanabiliyor musun? Ben de inanamadım ne yalan söyleyeyim. Vazgeçmeyeceğim görürsün. Yalnız hiç su içmediğimi farkettim. Biraz daha dikkat edeceğim su içmeye.

Sabah: 4 erik, 6 çilek, kepekli sandviç (1 dilim beyaz peynir, 2dilim domates, zeytin ezmesi, 1 yaprak marul), ice tea (50kalori)
Öğle: Kepekli sandviç (sabahkinin aynısı) , 1 dilim çikolatalı kek
Akşam: Kepekli ekmeğe tost, yeşil zeytin, salata.

Yarım saat yokuş yukarı yürüdüm, bir de karın egzersizi yaptım. Yarın ip atlamaya başlayacağım. Seni seviyorum. Çok çok öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…