Gözümden kaçmak değilde, yaş boy kilo ekleyenleri yazdım sadece ondan kusura bakma. Vay bee ne kalabalıkmışız.
Aslında benim için çok önemli. japonlara göre uzun bir kız japonlara göre kısa bir erkeğe aşık oluyor. Onu anlatıyor. Ben de o zamanlar sınfın en uzunuydum, herkes benden kısa, erkekler ergenliğe girmemiş falan, aşık değildim ama boy takıntısı vardı yani. Ama güzelmiş nickin yunan mitolojisi falan çok hoşuma gider.
canım yeni sisteme geçtik

Yaşını, boyunu, kilonu, hedef kilonu, adını yazıp yolluyorsun, listeye ekliyorum. çünkü çok kalabalıklaştık takip edemez hale geldim. Bu arada diyetin çok güzel. Salatayı da patates, yağ, mayonez, havuç, mısır, bezelye olmadığı sürece kaseyle sınırlama doyana kadar ye

Umarım salçayı yağsız pişirmişsindir, domates rendesiyle yaparsan rendenin suyuyla pişer. Köfte kızartma değilse ve ekmeksizse (tavuk köftesi nasıl bilmem) gayet güzel bence

Taktiklerini bekliyoruz, 77den 70e bir ayda düşmekle 105ten 100e 1 ayda düşmek arasında dağlar kadar fark var. Sen zayıf olmana rağmen vermişsin.
Bugün diyet yapmadım
sabah 2 dilim denge light 1 dilim beyaz peynir domates maydanoz dereotu
ara 6 dilim (kol böreğinin dilimlerinin börekçi tipi olduğunu düşünün küçük küçük doğranmış yani) patatesli kol böreği
Öğle Dengelesin diye yağsız salata, 8 yeşil zeytin
Ara çikolata 4 parça (tanesi 67 kal)
Akşam da dışardaydık çardakta oturduk baya bir normal galeta yedim.
Spor da yok kötü bir gündü .
Teyzem beni takip ediyormuş, selamlar sevgiler
Hanımlar, yeni sisteme geçtik (
) Adınız yaşınız boyunuz kilonuz hedef kilonuz başlangıç kilonuz şeklinde yazın. Listeye eklenin. Çok kalabalıklatık takip edebileyim, herkes birbirini tanısın istiyorum. Herkes birbirinin ne yediğini, ne yaptığını bilir takip eder destek daha rahat olur. Bu cumaya kadar tamamlayalım.