4yıllık evliyim ama hala anne diyemiyorum

zynpkvsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
194
0
46
Diğer
kızlar ben 4yıllık evliyim ama kayınvaldeme anne demek hic icimden gelmiyo mümkün oldugunca söylemekten kacıyorum mecbur kaldıgımda da ona anne demek ölüm geliyo aranızda bu durumda birileri daha varmı merak ediyorm yoksa tekmiyim

diyememek ile dememek aynı değildir ama.benim de içimden gelmiyor bende anne demiyorum.ayrıca demiyorum diye üzülmüyorum da! çünkü kendisini hiiiiç sevmiyorum.hiç muhatap olmam zaten.onun için zor durumda da kalmıyorum anne demediğim için.yalnız değilsin üzülme:)

bende kendisini hic sevmem ama ona anne demek zorunda olmam canımı sıkıyo keske öyle bi zorunluluk olmasa :)

yaşasınnn yalnız değilmişim.. Ben daha evlenmedim 1 ay sonra düğünüm var ama hiç anne demedim hep X teğze diyorum ve artık demem gerekiyor sanırım ama diyemiyorum işte.. Kayınvalidem çok iyi bi insan seviyorum da ama yok yaa anne kelimesi çıkmıyo bi türlü agazımdan her yanına gidişimde bu sefer anne diyeceğim diyorum ama olmuyor.

aman gelmiyorsa içinden demeyiver canım nolcak kaynanalarda bayılmıyolar zaten anne dememize ben eminim ben birde annecim demeye sinir oluyorum asla demem annecim falan o benim nerden annecim oluyomuş çok yapmacık bence hem o kadaına diceğimi zannetmiyorum gıcıkkötükedihüso

ben 8 senedir evliyim..hala anne demeye alisamadim kayinvalideye..insanin icinden gelmeyince zorlan güzelik olmuyor...ama esimin hatri icin anne demeye calisiyorum zorlaniyorum ama neyaparsin..

hehehehhe bende demiyorum :)

sizin derdinizi okuyana kadar da hiç farkında değildim demediğimin... o da bana kızım demiyor zaten:) ama demesin de zaten , hiç öyle beklentim yok !

ha bu arada kayınvalidemle hiç bir sorunumuz yok , ama paylaşımımız da yok ...

ah ah bende ilk evlendiğim bir sene zorluk çekmiştim 26 yaşındaydım yalakalık bilmem kimseyede yaranmam gerekmemişti o yaşa kadar sonra baktım eşimle aram bozulacak anne demeye başladım amaaann de gitsin ne olur anne desen ne o9lur demesen ne olur desende bişey kaybetmezsin eşinin hoşuna gider artı önemsemiyorum bu tür şeyleri
görümcenin kayınvalidesine ailedeki herkez anne diyordu onada dedik anne diye önemli değil bence

eltin diyorsa anne diye sende de ondan geri kalma:hulya:

ben böyle değildim eşim alıştırdı el öpmekle aşınmaz diye

ben 33 yaşındayım canım çokta inat ve gururluyumdur karakter olarak ama bu evlilik işleri başka yani bizim topluda eşin annesine anne denir dimi babasınada baba

sen canım ben 8 yıllık evliyim tecrubeye kulak ver anne de bir şey kaybetmezsin yani kızsanda kızmasanda de kızdığın zamanda yine anne diye hitap et seni azda olsa benimsesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…