keske bende bastan sizin gibi yapsaydım araya mesafe koysaydm ama o zamanki saflıgımla ne kadar samimi olursak o kadar lyi zannettim ne kadar yanılmışım3 yıllık evliyim.Sizde benim gibi önce adıyla hitap edin; ''emineanne'', ''haticeanne'' adı herneyse işte.evet malesef anne demeden olmuyor,bu şekilde deneyin,çünkü böyle olunca araya fazlaca resmice bir mesafe koymuş oluyosunuz zaten.Ben böyle söylediğim zaman ona bendeki yerini vurgulamış olduğum için mutlu oluyodum.o memnun değildi,ıster beğensin ister beğenmesin.zaten iyikide dememişim hakeden biride değilmiş.Ayrıca eşimin babasına da aynı şekilde hitap ediyorum, önce adı .....baba,eşimin akrabaları tarafından önce komik karşılandı benim böyle konuşmam,ben söyledim ama''kusura bakmayın ben sadece anne diyemem,benim bir tane annem var''dedim;ayrıca kendisine de söyledim.hatta bi ara dalga geçmeye kalktılar,hiç umurum olmadı,ben bu şekilde hitap etmeye devam ettim.Diyemem arkadaş...artık bu şekilde bile hitap etmiyorum çünkü görüşmüyoruz,benden gördüğü göreceği saygıyıda kaybetmiş oldu.böyle işte.
keske bende bastan sizin gibi yapsaydım araya mesafe koysaydm ama o zamanki saflıgımla ne kadar samimi olursak o kadar lyi zannettim ne kadar yanılmışım
haklısınızevet bende bunu diyecektim,herlade böyle hitap etmek için en başından koymanız gerekir tavrınızı, söylemek istemiyosanız en iyisi bu bence;bide bunun yanında eşinizinde destek olması gerekir sanırım, benim aileme anne,baba der kendisi,ama bana sen de böyle söyle diye hiç duymadın eşimden,saçma sapan şeyler değilmi.
ben ona saka olarak da abla desem kesn kıyamet kopar kaydirigubbakcemile3
3 yıllık evliyim.Sizde benim gibi önce adıyla hitap edin; ''emineanne'', ''haticeanne'' adı herneyse işte.evet malesef anne demeden olmuyor,bu şekilde deneyin,çünkü böyle olunca araya fazlaca resmice bir mesafe koymuş oluyosunuz zaten.Ayrıca bunu bile herzaman söylemezdim.Ben böyle söylediğim zaman ona bendeki yerini vurgulamış olduğum için mutlu oluyodum.o memnun değildi,ıster beğensin ister beğenmesin.zaten iyikide dememişim hakeden biride değilmiş.Ayrıca eşimin babasına da aynı şekilde hitap ediyorum, önce adı .....baba,eşimin akrabaları tarafından önce komik karşılandı benim böyle konuşmam,ben söyledim ama''kusura bakmayın ben sadece anne diyemem,benim bir tane annem var''dedim;ayrıca kendisine de söyledim.hatta bi ara dalga geçmeye kalktılar,hiç umurum olmadı,ben bu şekilde hitap etmeye devam ettim.Diyemem arkadaş...artık bu şekilde bile hitap etmiyorum çünkü görüşmüyoruz,benden gördüğü göreceği saygıyıda kaybetmiş oldu.böyle işte.
yaşasınnn yalnız değilmişim.. Ben daha evlenmedim 1 ay sonra düğünüm var ama hiç anne demedim hep X teğze diyorum ve artık demem gerekiyor sanırım ama diyemiyorum işte.. Kayınvalidem çok iyi bi insan seviyorum da ama yok yaa anne kelimesi çıkmıyo bi türlü agazımdan her yanına gidişimde bu sefer anne diyeceğim diyorum ama olmuyor.
kızlar ben 4yıllık evliyim ama kayınvaldeme anne demek hic icimden gelmiyo mümkün oldugunca söylemekten kacıyorum mecbur kaldıgımda da ona anne demek ölüm geliyo aranızda bu durumda birileri daha varmı merak ediyorm yoksa tekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?