4yıllık evliyim ama hala anne diyemiyorum

ben anne derim kayınvalideme bazen anneciğim derim oda bana bitanem der yavrum der
eltimde sen der yada baksana der

henüz yok ama olucaktır oanne der sen 10 sene sonrada demezsin odaha çok sevilir tabi olarak

hee sen bana sor sevdin demi anne dedin diye yoo sevmedim ama anne dedim hem eşime hem çevreme karşı olması gereken oydu

bende kayınvalideme anne demiyorum ..demeyide düşünümüyorum..bu sevmedigimden degilde istemedigimden.. benim bir tane annem var.2.cisine gerek yok.. baba da öyle.

bende kayınvalideme anne demiyorum ..demeyide düşünümüyorum..bu sevmedigimden degilde istemedigimden.. benim bir tane annem var.2.cisine gerek yok.. baba da öyle.
kız senin profilde bekar yazıyo ya

senin kayınvaliden ne yapıyoda kızıyosun bir de bakalım anlatta anlayalım

ben burada anlatsam roman olur aman eşime hoş görünmek için diyordum anne diye zaten rahmetli oldu benimki

baklava kız sende yazsana tecrubelrinden

sen pek bir dertlisin kaynanadan galiba neyseki rahmetli olmuşboshayallersmile

canım benim saol ben evlendim evlenmeden kendi ailemden çok çektim annam babam hiç geçinemzdi evlendim rahat ederim sandım eşimin ailesinden çektim eşim iyi çıktı allaha şükür

sen pek bir dertlisin kaynanadan galiba neyseki rahmetli olmuşboshayallersmile

aslında kaynananı çözdükten sonra geçinmek zor değil ilk e4tapta huyunu suyunu bilmiyosun tabi
1-2 sene geçinemedim ondan sonra da vvincinin şifresi gibi ben bunun şifresini çözdüm çok sevdi beni rahmetli oldu sonra

canım benim saol ben evlendim evlenmeden kendi ailemden çok çektim annam babam hiç geçinemzdi evlendim rahat ederim sandım eşimin ailesinden çektim eşim iyi çıktı allaha şükür

canım eşin iyiymiş en azından ordan yüzün gülmüş olsun dert çektirenler utansına.s.

kaynanadan çok elti ve görümceyle geçinmek zor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…