aslında kaynananı çözdükten sonra geçinmek zor değil ilk e4tapta huyunu suyunu bilmiyosun tabi
1-2 sene geçinemedim ondan sonra da vvincinin şifresi gibi ben bunun şifresini çözdüm çok sevdi beni rahmetli oldu sonra
kaydirigubbakcemile3öyle canım gerçekten doğru söylüyosyn ben çekmedim çok şükür ama fırsat vermedim daha ilk başta o bana çektirmek istedi ama yapamadı eşimde sağolsun ezdirmedi beni 4yıldır gül gibi geçinip gidiyoz işteallah uzun ömür versin
aman ne desem sevmez kendisi benihenüz yok ama olucaktır oanne der sen 10 sene sonrada demezsin odaha çok sevilir tabi olarak
maaşallah canım allah bozmasın elti görümce nasıl sende
benimkide aramıza oturur iki kelime konusturmaz esimle kayınvaldemde yatya kaldıgımızda bizimle aynı odada yatar :)kaynanam öyle eşimle samimi olmamı istemezdi
hep sana cumhuriyet altını verdim derdi
eşime bir kadına bizimi deyişiyon derdi
benimkide aramıza oturur iki kelime konusturmaz esimle kayınvaldemde yatya kaldıgımızda bizimle aynı odada yatar :)kaynanam öyle eşimle samimi olmamı istemezdi
hep sana cumhuriyet altını verdim derdi
eşime bir kadına bizimi deyişiyon derdi
bayramdan bayrama görürüm kendilerini uzak oturuyoruz zararı kimsenin kimseye herkes işinde gücünde:asigim:
benimkide aramıza oturur iki kelime konusturmaz esimle kayınvaldemde yatya kaldıgımızda bizimle aynı odada yatar :)
kız senin profilde bekar yazıyo ya
Bende nerdeyse ıkı senelık evlıyım
anne demek bana olum baba demek ayrı ölum
yapmacıklık dız boyu kendımden ıgrenıyorum bazen ama ıste kocam ıcım demek zorundayım
nişanlıyım ben kaydirigubbakcemile3
şimdi nişanlısın konuşması kolay cicim aylarındasın evlenince görürüm ben senidelikafadulden
aslinda benim kayinvalide cadi biri deyil...hatta cok saf kalplidir ...ama annem olacak 100 kaynanaya bedel..onu hic anlatmayim..benim durumda tam tersi..baklava kız sende yazsana tecrubelrinden
şimdi nişanlısın konuşması kolay cicim aylarındasın evlenince görürüm ben senidelikafadulden
sorma ya esım git babamın yanında yat diyor orda yatamam deyip devriliyor yanımıza bi gecede bi kalktım ki bizi izliyo nooldu dedim de sinsi sinsi sırıtıp uykum kactı dedi :)yuh diyorum sadece kız seninkide anormal kaynanalardan çıktı ayıp hiç utanma yokmu kadında sen deme anne diye birde anne dersen yüz bulup senide atr yataktan fikrim deyiştikötükedihüso
sorma ya esım git babamın yanında yat diyor orda yatamam deyip devriliyor yanımıza bi gecede bi kalktım ki bizi izliyo nooldu dedim de sinsi sinsi sırıtıp uykum kactı dedi :)
hayret ya...yani böyle birine anne diyorsan yine iyisin valla...ama sende esinin hatri icin diyorsundur...bu evlilik isi cok zor...en iyisi bekar kalmak...kaydirigubbakcemile3sorma ya esım git babamın yanında yat diyor orda yatamam deyip devriliyor yanımıza bi gecede bi kalktım ki bizi izliyo nooldu dedim de sinsi sinsi sırıtıp uykum kactı dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?