4yıllık evliyim ama hala anne diyemiyorum

kaynanam öyle eşimle samimi olmamı istemezdi
hep sana cumhuriyet altını verdim derdi
eşime bir kadına bizimi deyişiyon derdi

kaydirigubbakcemile3öyle canım gerçekten doğru söylüyosyn ben çekmedim çok şükür ama fırsat vermedim daha ilk başta o bana çektirmek istedi ama yapamadı eşimde sağolsun ezdirmedi beni 4yıldır gül gibi geçinip gidiyoz işte allah uzun ömür versin

masada çok yemiyceksin yeni bir şey giymiyceksin

maaşallah canım allah bozmasın elti görümce nasıl sende

bayramdan bayrama görürüm kendilerini uzak oturuyoruz zararı kimsenin kimseye herkes işinde gücünde:asigim:

en iyisi canım uzak oturmak vallahi senden iyisi yok bende şimdi allaha şükür çok rahatım ama bu günlere kolay gelmedim saçımı süpürge ettim hem eşimin ailesine hem kendi aileme
artık tecrubesiz gençkız öldü tevrubeli bir kadın var yani bennn:teytey:

benimkide aramıza oturur iki kelime konusturmaz esimle kayınvaldemde yatya kaldıgımızda bizimle aynı odada yatar :)

yuh diyorum sadece kız seninkide anormal kaynanalardan çıktı ayıp hiç utanma yokmu kadında sen deme anne diye birde anne dersen yüz bulup senide atr yataktan fikrim deyiştikötükedihüso

Bende nerdeyse ıkı senelık evlıyım

anne demek bana olum baba demek ayrı ölum

yapmacıklık dız boyu kendımden ıgrenıyorum bazen ama ıste kocam ıcım demek zorundayım

Bende nerdeyse ıkı senelık evlıyım

anne demek bana olum baba demek ayrı ölum

yapmacıklık dız boyu kendımden ıgrenıyorum bazen ama ıste kocam ıcım demek zorundayım

aman niye hayatı bu kadar ciddiye alıyorsunki bir filmin içinde olduğunu rol yaptığını düşün daha mutlu olucaksın

baklava kız sende yazsana tecrubelrinden
aslinda benim kayinvalide cadi biri deyil...hatta cok saf kalplidir ...ama annem olacak 100 kaynanaya bedel..onu hic anlatmayim..benim durumda tam tersi..

benim kayinvalideyi sevmemenin sebebi..cok miymiy olmasi pasif olmasi...oda simdi anlatmakla bitmez..

yuh diyorum sadece kız seninkide anormal kaynanalardan çıktı ayıp hiç utanma yokmu kadında sen deme anne diye birde anne dersen yüz bulup senide atr yataktan fikrim deyiştikötükedihüso
sorma ya esım git babamın yanında yat diyor orda yatamam deyip devriliyor yanımıza bi gecede bi kalktım ki bizi izliyo nooldu dedim de sinsi sinsi sırıtıp uykum kactı dedi :)

sorma ya esım git babamın yanında yat diyor orda yatamam deyip devriliyor yanımıza bi gecede bi kalktım ki bizi izliyo nooldu dedim de sinsi sinsi sırıtıp uykum kactı dedi :)

allahım aklımı korusun hiç gelemem böyle şeyler allaah sana sabır versin kardeş sen bunu biraz tersle istersen kocan yokken kocanın yanındada iyi davran delirt cadıyı eşine şikayet edincede ağlakötükedihüso

hayret ya...yani böyle birine anne diyorsan yine iyisin valla...ama sende esinin hatri icin diyorsundur...bu evlilik isi cok zor...en iyisi bekar kalmak...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…