aah aaah benim annecimaslinda benim kayinvalide cadi biri deyil...hatta cok saf kalplidir ...ama annem olacak 100 kaynanaya bedel..onu hic anlatmayim..benim durumda tam tersi..
benim kayinvalideyi sevmemenin sebebi..cok miymiy olmasi pasif olmasi...oda simdi anlatmakla bitmez..
aslinda benim kayinvalide cadi biri deyil...hatta cok saf kalplidir ...ama annem olacak 100 kaynanaya bedel..onu hic anlatmayim..benim durumda tam tersi..
benim kayinvalideyi sevmemenin sebebi..cok miymiy olmasi pasif olmasi...oda simdi anlatmakla bitmez..
allahım aklımı korusun hiç gelemem böyle şeyler allaah sana sabır versin kardeş sen bunu biraz tersle istersen kocan yokken kocanın yanındada iyi davran delirt cadıyı eşine şikayet edincede ağlakötükedihüso
evlenince erkekler 90 derece deyişir istersen dünya güzeli ol hiç farketmez
kayınvaldem bana diyorki arkamdan konusurken sakın kaynana diye bahsetme benden cok kötü bi kelime o diyor anne dickmişim :jeyyar:
allahım aklımı korusun hiç gelemem böyle şeyler allaah sana sabır versin kardeş sen bunu biraz tersle istersen kocan yokken kocanın yanındada iyi davran delirt cadıyı eşine şikayet edincede ağlakötükedihüso
hadi ya kimsye güvenmeyin diyosun yani tühh ben anne derim de annecim falan demem:dilcikar:
oha falan yani bu kadar da yapılmaz artık kız film senaryosu gibi olmuş
Harikasın ya ama benim kayınvaldem biliyo işini en ufak şeyde hemen asçam kendimi evde çelik tel hazır diyorallahım aklımı korusun hiç gelemem böyle şeyler allaah sana sabır versin kardeş sen bunu biraz tersle istersen kocan yokken kocanın yanındada iyi davran delirt cadıyı eşine şikayet edincede ağlakötükedihüso
Harikasın ya ama benim kayınvaldem biliyo işini en ufak şeyde hemen asçam kendimi evde çelik tel hazır diyor
anlatsam daha neler cıkar kayınvaldemden cok acayip kadın yaciddimisin canım çok üzüldüm senin adına ya allahım sana güç kuvvet versin güzelim:1hug:
anlatsam daha neler cıkar kayınvaldemden cok acayip kadın ya
evet yırtıcı kelimesi bana cok uzak coook sessizim ben yacanım sen yırtıcı bir tip değilsin anladığım kadarıyla diğer konularınada baktım bu senin kaynana çok uyanık deli ayaklarına yatıyor anladığım kadarıyla sinir hastası gibi zor böyleleriyle uğraşmak daha 4 yıllık evlisin daha gözün çok açılır
vallahi taviz verme derim saygı sevgi en güzel şeyler ama birazda hakedene
Harikasın ya ama benim kayınvaldem biliyo işini en ufak şeyde hemen asçam kendimi evde çelik tel hazır diyor
sen baya deneyimlisin bu konuda anladıgım kadarıyla :) bende ögrenirim insallah zamanla onunla basa cıkmayıgüzelim ne koşullarda bir yaşantın var bilmiyorum çok kafanı takma kime şikayet ederse etsin
o kötüye çatmamış senin kıymetini bilmiyo
beni rahmetli kayo-ınvalide önce beni kocasına sonra eşime sonra görümceme sonra kaynıma sonrada eltime şikayet ederdi kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz canım bunu bil
mutlu olmak seninde hakkın canım
eşine fazla şikayet etme yalnızca sende yapacağını yap kayınvalidene
eşine belli etme eşine şikayet yerine moralsiz dur bekle neyin var diye sorduğunda üzüldüğünü hep içine attığını söyle
birilerine söylemedn duramazlar zaten :)Bende 3 yıllık evliyim bende anne diyemiyorum oda bunun farkında kardeşine söyledi yapamıyorum ne yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?