4yıllık evliyim ama hala anne diyemiyorum

aah aaah benim annecim

aman canım her ailede çıkıyor bir tane benim öz babam ama üvey baba bile yapmaz yaptığını uzak duruyom hep annemle kayınvalidede rahmetli oldu bir eşim kaldı allah ona uzun ömür versin

kayınvaldem bana diyorki arkamdan konusurken sakın kaynana diye bahsetme benden cok kötü bi kelime o diyor anne dickmişim :jeyyar:

kayınvaldem bana diyorki arkamdan konusurken sakın kaynana diye bahsetme benden cok kötü bi kelime o diyor anne dickmişim :jeyyar:

daha neler ben rahmetli kayınvalidenin son zamanlarında hep iyiyidim aranızda kırıcılık olmadı ama kayınvalide diyorum arkasından hiç anne demedim o aklı varsa kendine saklasın

oha falan yani bu kadar da yapılmaz artık kız film senaryosu gibi olmuş

hadi ya kimsye güvenmeyin diyosun yani tühh ben anne derim de annecim falan demem:dilcikar:

aman okadar ciddiye almayın kızlar bende bekarken takılırdım böyle şeylere annecim desen ne demesen ne ama arkadaşın kayınvalidesi gibi yanımızda yatarsa onu doğduğuna pişman ederim

oha falan yani bu kadar da yapılmaz artık kız film senaryosu gibi olmuş

öyle canım öyle sen bir evlende neler öğreniceksin neler benden 10 ar yaş büyük eltim ve görümcem var bunlar hep kurnazlıklarıyla bir yere gelmiş ben okadar saftımki beni parmaklarında oynattılar onlardan öğrendim politik olmasını

Harikasın ya ama benim kayınvaldem biliyo işini en ufak şeyde hemen asçam kendimi evde çelik tel hazır diyor

Harikasın ya ama benim kayınvaldem biliyo işini en ufak şeyde hemen asçam kendimi evde çelik tel hazır diyor

ciddimisin canım çok üzüldüm senin adına ya allahım sana güç kuvvet versin güzelim:1hug:

anlatsam daha neler cıkar kayınvaldemden cok acayip kadın ya

canım sen yırtıcı bir tip değilsin anladığım kadarıyla diğer konularınada baktım bu senin kaynana çok uyanık deli ayaklarına yatıyor anladığım kadarıyla sinir hastası gibi zor böyleleriyle uğraşmak daha 4 yıllık evlisin daha gözün çok açılır
vallahi taviz verme derim saygı sevgi en güzel şeyler ama birazda hakedene

evet yırtıcı kelimesi bana cok uzak coook sessizim ben ya ama yinede yaranamıom yapım bu deistiremiom bide beni baskalarına sikayet ediyo ne desem cevap vermiyo tas gibi duruyo karsımda diyor. Buyur kadına olan öfkem bi kat daha arttı düşününce

güzelim ne koşullarda bir yaşantın var bilmiyorum çok kafanı takma kime şikayet ederse etsin
o kötüye çatmamış senin kıymetini bilmiyo
beni rahmetli kayo-ınvalide önce beni kocasına sonra eşime sonra görümceme sonra kaynıma sonrada eltime şikayet ederdi kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz canım bunu bil
mutlu olmak seninde hakkın canım
eşine fazla şikayet etme yalnızca sende yapacağını yap kayınvalidene
eşine belli etme eşine şikayet yerine moralsiz dur bekle neyin var diye sorduğunda üzüldüğünü hep içine attığını söyle

sende sandalyenide ben iterim ayağının altından hadi gel hemen as kendini de...töbe töbe kadın kendini asmaklamı tehdit ediyor benmi yanlış okudum acaba...yavrucum kusura bakma ama hala sen bu delinin söylediklerine kafayı takıyosan yanmışsın...o seni tehdit ettimi aç kocana telefon annen gene uçuşa geçti kendini asıcakmış beni tehdit ediyo de..artı kendine sakın laf söylettirme madem sana böyle psikolojik baskı yapıyor sende ona bende sokaklara çıkıp bağırıcam kaynanam kendini asıyor imdat diye milleti eve doldurucam de keser sesini..deli deliden,edepsiz edepsizden korkarmışalsanaalsanasmile

valla bende sevmiyorumh içde içimden gelmiyor sadece gittiğimizde anne nasılsın diyorum o k adar bir dahada demiyorum. ilk önce anneliği hakedecek sonra anne dememizi bekleyecek

sen baya deneyimlisin bu konuda anladıgım kadarıyla :) bende ögrenirim insallah zamanla onunla basa cıkmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…