5 Arkadaş

• Konu Sahibi Konu Sahibi The
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

The

bir mimarım bir de anne.
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
7.094
16.431
248
Merhaba kızlar :) Sabah sabah rüyamda mı gördüm de bu konuyu acıyorum bilemedim, yorumlarınıza ihtiyacım var.

Eşimin 4 arkadaşı var. Her yıl, Allahin her yılı senede iki kere tatilimsi bir şeyler yapıyorlar 5 kişi. Çünkü 5i de Türkiye'nin çok uç şehirlerinde, ancak bu şekilde bir organizasyon ile bulusabileceklerini söylüyorlar

Şimdi bu konuda bir dert yokmuş gibi görünüyor, ben bundan neden rahatsız oluyorum onu da bilmiyorum. Zaten buluştuklari yerler ya birinin bahçe evi, ya bir dağ başında kamp. O tarz sessiz sakin kimsenin olmadığı yerler, iki günlüğüne falan gidiyorlar. Ama her yıl her yıl gına geldi artık. Buluştuğu arkadaşları da bizim gibi evli, çocuklu, düzgün insanlar bu arada; ailecek de görüşüyoruz denk geldikçe her biriyle.

Bu durumda herhangi bir şey söyleme hakkım olur mu sizce? Yani şahsen ben kız arkadaşımla bir dağda kamp yapacağım gibi bir tatil planlayamayacagim için acaba bu durumu mu kıskanıyorum? Bütün arkadaşlarım evli ve içi geçmiş Çılgınlıktan uzaklar. Ancak evde falan filan görüşüyoruz, en iyi ihtimalle avm gezip kafede oturuyoruz. Bu yüzden mi rahatsız oluyorum bu tatil işinden? Uzanamadığım ciğere murdar mi diyorum ki acep

Not:Her beğenmedim butonu kafama balyoz gibi iniyor kızlar yapmayın hahah

Son düzenleme:
Siz de 5 kişi toplayıp gitsenize, ben gelirim valla. şahane olur. Çok güzel, keyifli alışkanlıkları varmış, bozmayın rica ederim.
İyi olur valla, arkadaşlarımın hep içi geçmiş. Biraz çılgın tiplere ihtiyacım var, kalk gidiyoruz deyince gelecek

Bence bunda hiç bi sorun yok. Dert etmeyin kendi kendinize. Hatta sizde gidebilirsiniz çokta güzel olur
Keşke gidebilsem ama gerçekten çevremde tatile gidebileceğim bir arkadaşım yok. Diyorum ya hepsi evli çocuklu, ancak ev ziyareti, kafe oturması

Bir değil iki Ya evet haklısınız, gerçekten. Zaten konumda da öz eleştirimi bolca yaptım ama evli çiftler bile senede iki kez tatil yapmıyor, şahsen biz yapmıyoruz. Fazla değil mi?

Eşimin burnundan getirmiş değilim elbette, tartışmadim bile, biraz modum düştü sadece duyunca yine. Abartıyor muyum

Senede 2 gün olan ismi de tatilimsi olan şeyden mı gına geldi. Insan eşim gidiyor arkadaşlarını görüyor, güzel vakit geçiriyor diye mutlu olmanız gerekmez mi tam tersi?
Ikiser gün ama yaz hem kış tatil yapıyor , ya galiba gerçekten bencilce düşünüyorum ama biz bile senede iki defa bir yerler ayarlayıp şehir dışına çıkamıyoruz. Rutin gibi her yıl bunu yapmasi, acaba ben neden bunu yapamıyorum hissi mi veriyor bana Dediğim gibi eşime rahatsız olduğumu söylemedim bile, sadece içimdeki bu hissin nedenini anlamlandirmaya çalışıyorum.

Yılda iki kere iki gün olan tatilimsi şeyden de rahatsız olmamak lazım.
Sizin arkadaşlarınızın için geçmişse bu eşinizin suçu değil.
Evet doğru haklısınız, bunu eşimin sorunu gibi hissetmek çok saçma düşününce

Ben sizi anlıyorum, kendiniz ne kız arkadaşlarınızla ne de ailenizle bu tip aktiviteler yapamadığınız için eğlenceyi kaçırıyormuş hissiyatı sizi rahatsız ediyor..

Bu durumu aynı şekilde siz de eğlenceli aktiviteler yaparak gezip tozarak aşabilirsiniz. çok işe yarayacağını düşünüyorum. O yokken çıkın çıkın gezin en sevdiğiniz şeyleri yapın.

Benim tavsiyem eşinize baskı yapmamaya çalışın erkekler bu tip şeyleri biriktiriyor kişisel tecrübem

Doğru söylüyorsunuz, sanırım eşimden bağımsız da bir şeyler ayarlayip biraz kafa toplamaliyim. Teşekkür ederim :)

Evet aynen neden onun var benim yok hissi

Aslında doğal

Eşim arkadaşları ile ayda yılda bir çıkıp içerdi ama benim öyle bir çevrem yok insanı rahatsız eden onun gitmesi değil senin olmaması

Kışın iki gün de sizinle kaçamak yapsaydı keşke ama bu kış zor artık önümüzdeki yıllara

Ama bırakın bari onun ortamı kalsın böyle güzel bir şey geçmişten arkadaşlar taşımak

aynı özeni size de gösteriyorsa bence sorun edecek bir durum yok ,

Reactions: The
Böyle bi durumda eşiniz yerine mutlu olmak adına %100 ciddi olmasanız dahi şu konuyu açabiliyosanız çok kötü durumdasınızdır. Güzel olan şeylere düşman olma potansiyeliniz olduğu gibi kişisel alana saygısızlığa meyliniz de var duruyor buradan bakınca (kizmayin sonucta sizi tanimiyorum objektif yorum yaomaya calistim)

Arkadaşlıkları 15 yıllık. Gerçekten gıpta ediyorum, her zorlukta güzellikte birlikteler. Arkadaşlıklarına zarar gelsin kesinlikle istemem.

Evet bundan sonra yaz kış demeden küçük de olsa kaçamaklar önereceğim eşime. Sanırım bu şekilde bu hissiyatımi torpuleyebilirim :)

Yo kızmıyorum, zaten konumda da kendimi eleştirdim ve her eleştiriye açık olarak konuyu açtım ama size de katılmıyorum açıkçası, o kadar vahim durumda değilim :) Kocası evden çıktığı an cingar çıkaran kadınlardan değilim, bu durumda da aynı şekilde eşime sorun edecek şekilde yaşamıyorum ki. Biraz farklı hissediyorum, ne yapabilirim diyerek açtım. Saygısızlik bunun neresinde, saygısızlık fiili bir şeydir bana göre, sonuçta duygularımıza ket vuramadığımız zamanlar da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…