- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.431
- 248
Hala ara ara bana hak verenler çıkıyorDaha ölmediysen haber et son darbeyi indireyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala ara ara bana hak verenler çıkıyorDaha ölmediysen haber et son darbeyi indireyim![]()
ben karışmazdım açıkçası sonuçta evlilik birbirini tutsak etme hali değil.Merhaba kızlar :) Sabah sabah rüyamda mı gördüm de bu konuyu acıyorum bilemedim, yorumlarınıza ihtiyacım var.
Eşimin 4 arkadaşı var. Her yıl, Allahin her yılı senede iki kere tatilimsi bir şeyler yapıyorlar 5 kişi. Çünkü 5i de Türkiye'nin çok uç şehirlerinde, ancak bu şekilde bir organizasyon ile bulusabileceklerini söylüyorlar
Şimdi bu konuda bir dert yokmuş gibi görünüyor, ben bundan neden rahatsız oluyorum onu da bilmiyorum. Zaten buluştuklari yerler ya birinin bahçe evi, ya bir dağ başında kamp. O tarz sessiz sakin kimsenin olmadığı yerler, iki günlüğüne falan gidiyorlar. Ama her yıl her yıl gına geldi artık. Buluştuğu arkadaşları da bizim gibi evli, çocuklu, düzgün insanlar bu arada; ailecek de görüşüyoruz denk geldikçe her biriyle.
Bu durumda herhangi bir şey söyleme hakkım olur mu sizce? Yani şahsen ben kız arkadaşımla bir dağda kamp yapacağım gibi bir tatil planlayamayacagim için acaba bu durumu mu kıskanıyorum? Bütün arkadaşlarım evli ve içi geçmişÇılgınlıktan uzaklar. Ancak evde falan filan görüşüyoruz, en iyi ihtimalle avm gezip kafede oturuyoruz. Bu yüzden mi rahatsız oluyorum bu tatil işinden? Uzanamadığım ciğere murdar mi diyorum ki acep
Not:Her beğenmedim butonu kafama balyoz gibi iniyor kızlar yapmayın hahah![]()
Doğru diyorsunuz, kaldı ki eşimin bu arkadaş çevresi dışında bağının kopmayacagi düzeyde bir arkadaşı da yok. İyi günde de kötü günde de birlikteler, ben de seviyorum onları. Aslında ben eşime kuyruk gibi yapışmayi savunmuyorum, sadece bu pandemi dönemi biraz daha hassaslastim, daraldım. Biraz da buna bağlıyorum bu duygu durumumu ama kendimi savunmayacagim şu an hakli bir tarafı yok farkındayım :)Çünkü normal olan ara sıra eşlerin ayrı vakit geçirmesidir. Kendi arkadaşlarıyla kendi alanına ihtiyacı vardır her insanın. Bu bazen iki günlük kaçamak olur, bazen bir akşam dışarda eğlenmek, bazen sürekli olarak katılacağı bir hobi vs. Sürekli her şeyi birlikte yapmanın, göbek bağıyla bağlı gibi davranmanın çiftlere çok iyi gelmediğini düşünüyorum.
Hepsinin minik bebeği var, bir kere böyle bir hata yaptım da bebek avutmaktan tatil falan anlamadım :)) ilerde bebeksiz arkadaslarim bana böyle diyecek muhtemelen biliyorum ama çocuklu ve çocuksuz aileler birlikte tatil yapmamalı bence :))Sizde gittigi arkadaslarinin esleriyle gidin madem.
Yok sizin o tip bir kadın olmadığınız belli zaten. Ben diğer arkadaşa yazdım yorumu.Doğru diyorsunuz, kaldı ki eşimin bu arkadaş çevresi dışında bağının kopmayacagi düzeyde bir arkadaşı da yok. İyi günde de kötü günde de birlikteler, ben de seviyorum onları. Aslında ben eşime kuyruk gibi yapışmayi savunmuyorum, sadece bu pandemi dönemi biraz daha hassaslastim, daraldım. Biraz da buna bağlıyorum bu duygu durumumu ama kendimi savunmayacagim şu an hakli bir tarafı yok farkındayım :)
Evet gerçekten benim o 2 günüm yok. Hamilelik, hava çok sıcak daralıyorum, devlette atamam yapıldı ve karnımda bebekle nasıl başlayacağımın stresleri vs vs o kadar çok şey var ki şu sıra.Yok sizin o tip bir kadın olmadığınız belli zaten. Ben diğer arkadaşa yazdım yorumu.
Duygu durumunuz da bence normal çünkü sizin o nefes alacak 2 gününüz yok. Bebek olmasa önereceğim bir şeyler vardı bu konuda ama şimdiden sonra pek yapabileceğiniz şeyler değil.
O zaman sorun edecek de birşey kalmıyor ortada.Kendimiz tabi tatile gidiyoruz. Her yıl bir hafta kadar yaz tatili yapıyoruz bir şekilde. İlk çocuğumuz evet :)
Eşimle çok şükür her yıl tatile gideriz. Ara ara biz de küçük kaçamaklar yapıyoruz haftasonlari tabiki, yani bu yönden sıkıntı yok.
Kafadengi bir arkadaşım olsa gitmeme karışmazdi, günubirlik kardeşimle vs de şehir dışı yapar gezeriz zaten ama onunki gibi tatil başlığı altında sayılmaz :)
Birlikte de kaliteli vakit geçiriyoruz ve her dediğim zamanda bir şeyler ayarlar, gömmeyeyim eşimi :)) yok yok darlamiyorum, hele ki burdaki yorumlardan sonra daha anlayışlı olmaya karar verdim :)eğer eşim arkadaşlarıyla olduğu gibi benimle de tatil planı yapmaya hevesli değilse bozulurum elbette. ama sizinle de fırsat yaratmaya çalışıyorsa bence ortada problem yok. siz de benzer planlar yapabilseniz arkadaşlarınızla şahane olur. kıskanmakta haklısınız ben de kıskanırdımama bunun için darlamazdım adamı. problem etmetyin
Çok güldüm yanınıza. Bana baya sempatik geldi derdiniz. Benim esiminde arkadaslari var onlarda sende e 2 yada 3 toplanıp gezerler. Sizinki gibi birinin bahçesi falan değil onlar kahvaltıya bodruma, balik yemeye Trabzona, atom içmeye adanalı ciğer yemeye Edirne gibi. Plan yapıp günü birlik gider gelirler uçakla. Bende öyle evden bakar bakar dururum sizin gibi. Ben sizin kedi ciğer durumunu çok iyi anlıyorum. Bende hiç müdahale etmedim ama kıskanmıyor değilim bu durumu. Bizim arkadaşların ici gecmis ondan. Eski işyerimde Bende kızlarla her hafta sonu şehir turu yapardım. Orda kahvalti burda yemek burada sergi burda kahve derken tüm şehri gezdik hep. Simdi 8s değiştirdim ve 2 cocuk olunca kocamın gezilerini sizinki gibi izliyorum Bende kıskanarak...Merhaba kızlar :) Sabah sabah rüyamda mı gördüm de bu konuyu acıyorum bilemedim, yorumlarınıza ihtiyacım var.
Eşimin 4 arkadaşı var. Her yıl, Allahin her yılı senede iki kere tatilimsi bir şeyler yapıyorlar 5 kişi. Çünkü 5i de Türkiye'nin çok uç şehirlerinde, ancak bu şekilde bir organizasyon ile bulusabileceklerini söylüyorlar
Şimdi bu konuda bir dert yokmuş gibi görünüyor, ben bundan neden rahatsız oluyorum onu da bilmiyorum. Zaten buluştuklari yerler ya birinin bahçe evi, ya bir dağ başında kamp. O tarz sessiz sakin kimsenin olmadığı yerler, iki günlüğüne falan gidiyorlar. Ama her yıl her yıl gına geldi artık. Buluştuğu arkadaşları da bizim gibi evli, çocuklu, düzgün insanlar bu arada; ailecek de görüşüyoruz denk geldikçe her biriyle.
Bu durumda herhangi bir şey söyleme hakkım olur mu sizce? Yani şahsen ben kız arkadaşımla bir dağda kamp yapacağım gibi bir tatil planlayamayacagim için acaba bu durumu mu kıskanıyorum? Bütün arkadaşlarım evli ve içi geçmişÇılgınlıktan uzaklar. Ancak evde falan filan görüşüyoruz, en iyi ihtimalle avm gezip kafede oturuyoruz. Bu yüzden mi rahatsız oluyorum bu tatil işinden? Uzanamadığım ciğere murdar mi diyorum ki acep
Not:Her beğenmedim butonu kafama balyoz gibi iniyor kızlar yapmayın hahah![]()
Ben eşime de anlattım bunu, bana arabayı da alıp gidebileceğimi kızımızla en iyi şekilde ilgileneceğini ama çok da sık sık böyle şeyler istemediğini de ekleyerek cevap verdi..