- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
blöf için değil anlaşamıyorduk gerçekten..ama aşılamayacak şeyler değildi.Aile danışmanına gitmeyi bile teklif ettim..İkimizde çok gençtik evlenirken ben 19 o 22..
Askerden geldi sözlendik nişanlandık ve 1 sene nişanlı kalalım dediğim için benimle kavga eden adam bu..Beni bunalttın dedi..Her evlilikteki sıkıntılar yaşanıyordu bizdede
sevdiğim için evet kıskançtım.Birde ailemden gördüğümü yaptım hep kocam merkezli yaşadım evliliğimi sanırım bu da sıktı onu(
evet(( ama evliykende çok çabaladım..Tek taraflı çabayla ancak 2 buçuk sene yürütebildim
blöf için değil anlaşamıyorduk gerçekten..ama aşılamayacak şeyler değildi.Aile danışmanına gitmeyi bile teklif ettim..İkimizde çok gençtik evlenirken ben 19 o 22..Askerden geldi sözlendik nişanlandık ve 1 sene nişanlı kalalım dediğim için benimle kavga eden adam bu..Beni bunalttın dedi..Her evlilikteki sıkıntılar yaşanıyordu bizdede
sevdiğim için evet kıskançtım.Birde ailemden gördüğümü yaptım hep kocam merkezli yaşadım evliliğimi sanırım bu da sıktı onu(
Derin sorunları olan adam kendini barlara atıp facede paylaşmaz kuzucum.
İnsan olan insan ne sorun yaşarsa yaşasın boşandığı karısına hakaret etmez. Aşağılamaz.
Hiçbirşey yapamıyorsa cevap vermez.
Kişiliksiz ve saygısız biri ki bunları yapabiliyor.
Sorunlar halledilemeyibilir,, boşanılabilir. Eşlerden biri eski eşini özleyip, pişmanlık duyabilir. Yaptıkları karakterini koyuyor adamın ortaya.
Konusahibi suçlu bile olsa bunu yapmaya hakkı yok bence.
kıssadan hisse!!!
Demekki erken evlenmeyin derken bir bildiğimiz varmış..kişilik oturmadan evlenirsen sonunda böyle oluyor....2 tarafında evlendiklerinde birşeylere doymus olması gerekiyor bana göre..evlilik sorumlulugunun bilincinde sorunları tek basına çözmek için ugrasmalı ..hemen ilk sorunda boşanamalım dememeli...
Konu sahibi arkadasım sana bir şey söylemiyorum ..sen kötü bir tecrübede olsa yaşamıssın diğerleri yasamasın allah bundan sonra yüzünü güldürsün senin
işte bende bunları hakedecek hiçbirşey yapmadığım için hala kabullenemiyorum.
Etrafımdakiler beni çok beğenirler güzelsin hamaratsın on parmağında on marifet derler..Arkadaşlarım bunu söylerken bu adam gözümün içine baka baka "şuan sana bakarken bile hiçbirşey hissetmiyorum" diyebildi ya
burada yazdıkların aslında herşeyin nedenini açıklıyor,fazla söze gerek yok..genç kızlarımız okuyup ders çıkarmalı bunlardan..üzütünü anlıyorum,kimse boşanmak için evlenmiyor ama kendini toparla artık.bak ESKİ eşin çok çabuk toparlanmış,öyli bir adamdan 2 yılda kurtulduğuna şükret..insanlar en acı olanı yaşıyor,dağ gibi evladını kaybediyor da buna bile alışmak zorunda kalıyor..emin ol sen de bu ayrılığa alışacaksın..geçmiş olsun.
canım hakkında hayırlısı olsun.bir kapı kapanırsa bir diğer kapı açılır.kimse boşanmak için evlenmiyor.ama olmayıncada olmuyor napalımbende boşanma sürecindeyim bu ay sonu 3. Celsem görülücek.11 aydır ailemleyim boşanma davasınıda ben açtım.şiddet, ihanet, hergün sevmiyorum istemiyorum diyen bir erkeğe davamı açarak cevap verdim.napalım canım zorla kendini kabullendiremezsin ki.gururlu ol demiş ya sana bence boşver arama sorma.onsuzda dimdik kalabildiğini göster.ben eşimin sesini duymadan yapamazdım ama 11 aydır yani ailemin yanına geldikten sonra 1 kere bile aramadım.hattımı değiştirdim.hoş oda aramadı ama olsun ben sabrettim ve aramadım.sende nolur güçlü dur ve hayata sıkı sıkı sarıl canım.yaşında küçükmüş hayat devam ediyor.bende çok zor günler geçirdim ama inan bizim durumumuzda olan okadar insan var ki...lütfen kendini yıpratma.sen elinden geleni yapmışsan vicdanın rahatsa bırak artık.umarım bundan sonra herşey güzel olur...
Arkadaşlarım bunu söylerken bu adam gözümün içine baka baka "şuan sana bakarken bile hiçbirşey hissetmiyorum" diyebildi ya
istenmiyo olmak bana çok ağır geliyor(
istenmiyo olmak bana çok ağır geliyor(
çok teşekkür ederim.ailenin yanına dönmek gerçekten çok zor..onların hiçbirşey yaptığı yok hatta kendimi iyi hissetmem için yapmadıkları şey kalmadı ama ben değiştim.kendi düzenim kendi evim vardı buna alışınca alışkanlıklardan vazgeçmek çok çok zorgelinliğinle davul zurnayla ayrıldığın baba evine mahallene dönmek.. allahım kimseye yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?