- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
hayatına ciddi anlamda birini soktuğu zaman ne kaybettiğini anlayacak zaten o zamanda bende bitmiş yani çok geç olmuş olacak.
Bana diyor ki beni bi bırak 3-5 sene ayrı duralım zamanı geldiğinde ikimizde aynı yerdeysek (yani ikimizde evlenmemiş olursak) oturup konuşuruz..nasıl bir mantıktır bu ya !!
boşanma gibi bi acıyı yaşamadım, allah yaşatmasın.. Bunun için ne söylesem hariçten gazel gibi olacak ama bu tip ayrılı barışı bol, ayrılınca acı veren barışınca tutkuya dönüşen ve mütemadiyen bu durumları yaşayan ilişkiler çok sağlıklı olmuyo maalesef. Eşiniz sizi bi zamanlar eminim çok sevmiştir (muhtemelen ilk aşkınızla evlendiniz, siz de onun için öyleydiniz) ama aşk bittiği zaman sevgiye ve saygıya dönüşmüyosa durum çok vahim bi hale geliyo. Eşinizin aşkı bitmiş, saygısı da siz onun peşinde koşturunca tükenmiş, yani biraz keninizi o pozisyona getirmişsiniz. Barlara gidip inadına bi şeyler yapmasına gelince: Size inat bi şeyler yapması aslında yanlış anlamayın sizi kaale aldığı anlamına geliyo (aksini iddia etse de) . Aramayı bırakırsanız bi gün dank edecektir ama artık bunlar sizi ilgilendirmesin bence. Arkadaşların dediği gibi kendinizi sosyalliğe verin ve destek alın. En büyük tesellinizse çocuğun olmayışı olsun. Geçmiş olsun
çünkü siz onun için şu anda ceptesiniz.
Yaptıklarınızla da ondaki bu duyguyu güçlendiriyorsunuz.
Hadi biraz rol yapın.
Acınızı içinize gömün. Birşey olmamış gibi davranın.
Acı yaşamayın diyemeyeceğim içinizde yaşayın acınızı. Kimseyle konuşmayın bukonuları.
Büyütmekten başka bir işe yaramayacak çünkü.
Değişiklikler yapın hayatınızda. çalışmıyorsanız gidin çalışın. Her sabah makyajınızı yapın.
Abartmadan mutlu olmaya çalışın.
Ve onu hiç aramayın. Yoksayın.
aynen öyle canım.çalışıyorum o sıkıntılı dönemde işimden de olmuştumboşandıktan sonra işe girdim ve çok güzel bir işim allahıma şükürler olsun..beynimde de bitirebilsem hiçbir sorun kalmayacak..
konuyu kızkardeşimle okuduk samimiyetle diyebilirim ki içimiz burkuldu. Tabi sizin adınıza bir açıdan da sevindik iyi ki bir bebeğiniz olmamış bu evlilikten.şanslı olduğunuzu unutmayın siz allah'a şükrederken, bırakın o; barlarda sızıp kalsın şuursuzca, o eğlenmiyor daha da batıyor yaşamın dibine dibine ne yazık ki ,onun özenilecek bir hayatı yok, tek gecelik ilişkiler ve içkinin içersinde debelenip duran bir adam özlenmez!...kendinizi toplamaya çalışırken en büyük gücü allah'tan alırsınız bunu hiç unutmayın! şu mübarek cuma gününde dilerim ki allah yardımcınız olsun...
beyninizde bitirebilmeniz için zaman gerekiyor başka birşey değil.
Ve terapilerinize devam edin. çok faydasını göreceksiniz. Atlatmanız daha kolay olacak.
Yaşadıklarınız kolay değil ki hemen birden unutup, hiçbirşey yaşamamış gibi olmak.
Eşiniz bunu yapıyor çünkü onun için evliliğe saygısı olmayan bir adam. Evliliğine ve size.
öyle büyük acıları unutuyor ki insanlar, siz de unutacaksınız.
Bu arada kendinize baktıkça daha iyi hissedecek ve süreci kısaltacaksınız.
Salmayın, bırakmayın kendinizi...
çok saol canım.bende öyle düşünüyorum.
Hatta bi araba reklamı varya bir araba görürsün çok beğenirsin elde edersin hevesin kaçar falan..bunu bir kız görürsün elde edersin çok geçmeden hevesin kaçar..bir kız görürsün hayal edersin elde edersin hevesin kaçar..sonra bir kız görürsün çok beğenirsin ağzına s.car vazgeçemezsin yazmış face'e bunu gördüm cidden midem bulandı..tepki gösterenler olmuş onada bir arakadaşta gördüm beğenip yazdım falan demiş.sen şuan bekar bir adam olsanda geçmişine saygın olsun en azından dimi ama :-/
istenmiyo olmak bana çok ağır geliyor(
çok çabaladım ya çookk..Gururumu ayaklar altına aldım.Kayınvalidem daha düne kadar neredeyse hergün arardı ağlardık telefonda..Benim oğlum bu değil hayatındaki iki kadın ya biri annesi biri eşi nasıl bu kadar üzer diyo hepben seni başkasıyla paylaşmaya dayanamazken o nasıl dayanacak diye ağlıyo kadın bir yanım hep eksik diyo anneler gününde dayanamadım aradım telefonumu bekliyormuş zaten.1 hafta sonra abisinin nikahı var.Beni sorduklarında ne cevap verecek.! Acaba biraz olsun yokluğumu hissedip vicdanı sızlayacak mı merak ediyorum çoğu kişi henüz ayrıldığımızı bilmiyor çünkü..
çok çabaladım ya çookk..Gururumu ayaklar altına aldım.Kayınvalidem daha düne kadar neredeyse hergün arardı ağlardık telefonda..Benim oğlum bu değil hayatındaki iki kadın ya biri annesi biri eşi nasıl bu kadar üzer diyo hepben seni başkasıyla paylaşmaya dayanamazken o nasıl dayanacak diye ağlıyo kadın bir yanım hep eksik diyo anneler gününde dayanamadım aradım telefonumu bekliyormuş zaten.1 hafta sonra abisinin nikahı var.Beni sorduklarında ne cevap verecek.! Acaba biraz olsun yokluğumu hissedip vicdanı sızlayacak mı merak ediyorum çoğu kişi henüz ayrıldığımızı bilmiyor çünkü..
canım kaynanana bravo.seni çok sevmiş belli.ama iş eşinde bitiyordu.eşin seni kaynanan kadar sevmemiş.canım abisinin nikahında hatırlarmı bilmem çünkü hatırlayacak insan bunları yaşatmaz, bukadar hakaret etmezdi.siz anlaşmalımı boşandınız? Birdenmi bitti herşey? Beraber hadi boşanalımmı dediniz?
evet çok sevdi kayınvalidem beni bende onuanlaşmalı boşandık evet.ilk sayfada yazdığım gibi ben boşanmak istemediğimi söylediğimde sen benim için allah katında bitmişsin kağıt üstünde bitmese ne olur dedi bana bunu duyduktan sonra bana düşen oraya çok güçlü bir şekilde gidip bitirmekti öyle de yaptım.hatta mahkemeden 1 gün sonra mesaj çekti nasılsın nasıl hissediyosun falan diye.bende gayet iyiyim dedim ayrıca bunca zaman nasıl hissettiğimle çok ilgiliydin ya bundan sonrasını neden merak ediyosun diye tersledim arkadaş kalmak istediğini söyledi kesinlikle reddettim koca olamayan adamın arkadaşlığını napıyım :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?