kızlar benim bi sorum olcak,bende yarın baslamayı düsünüyorum ama duydugum bişey
yüzünden biraz kuskuluyum. bu diyeti yaparken seker yükseliyo mu,böyle bişey basınıza geldi mi yada duydunuz mu?
herkes bıraktı sanırım.
ben de bugün başladım bakalım.
başlangıç kilom:58,5
hedef kilo:50
acaba bu diyette diyet kola içilebiliyor mu?
slam arkadaşlar bende ramazandan önce başlamıştım ama ramazan dolayısıyla malesef bırakmıştım limdi pazartesinden beri yapıyorum gayet iyi gidiyor kitabımda var cok sevdim bu diyeti
ne kadar verdn bu 3 günde?
Tebrikler değer =)
İlk gün için gayet iyi. Bende dün 94.5 kiloydum bu sabah 93 çıktım. Acayip sevindim. Tabi benim kütle sizlerden fazladır ondan çok verdim galba daha 1 günde. 5. günün sonunda 4 kilo vermiş olsam bile bana yeter başlangıç için. Motive olurum. Bebeğim de rahatlar annesi zayıflayınca :)
Bende kahvaltıda : 2 yumurta - beyaz peynir ve süt içtim.
Öğlen : 2 köfte, yarım domates ve küçük bir parça sucuk yedim. (biliyorum yasak ama canım istedi.)
Akşam: Menüde tavuk göğsü var, fırınladım yağsız. Tadı güzel oluyor.
Durmak yok yola devam ahahah =))
Bende zero içiyorum ama en fazla 2 bardak falan.Onu da her gün değil.
Yalnız yazışmalarınıza bakınca deneyimli bir dukan diyetçisi olarak size tavsiyem su için..En az 2,5 lt su.Ve günde en fazla 2 fincan yeşil çay..Kitapda bunlarda var.
bende ara verip tekrar başladım.Verebiliyorum bu diyetle o yüzden başaracağımı bilerek yola devam ediyorum.68.5 oldum bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?