5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Dukan'ın İngilizce sitesi yayında ve ben de ordan ideal kilomu bazı bilgilerimi girerek öğrendim. Çok fazla olmasa da orta seviyede İngilizce gerektiriyor ne yazık ki. Bu testi yaoptıktan sonra çıkan kilomla ilgili de otomatik bir chart çıktı ve Aralık ayının 25'inde istediğim kiloya erişebileceğim, sonraki koruma devresinin ne zaman biteceği vb herşey çıktı. Ve bana özel bir program ve tavsiyeler için istenen para Türk parasıyla 320 lira gibi bir şeydi. Ben bu paketi almadım, zaten kitabı okumak yeterli bence...Bol parası olan ve ilave motivasyon isteyen ve tabi ki çok iyi İngilizcesi olanlar paketi alabilir ama ben gerek duymuyorum. 3 yıldır ilk kez 6 kg verdim, şaka gibi birşey bu benim için ve etraftan gelen tepkiler en büyük motivasyon kaynağım...

Bakın ben Fransızca ve İngilizce sürüyle siteden bu diyeti inceledim, yeni başlamak isteyenler hemen başlasın hiçbir zararı yok ve kesin çözüm alabileceğiniz bir diyet. Tereddütte kalmayın, herkese başarılar...

siz protein+sebze ewresini nasıl yapıosunuz o kısmını tam anlayamadm...sebze günü sadece sebze mi ycz karştrcaz mı protein ztn ataktaki gbide.....

Atak döneminde olduğu gibi protein alacaksın ama ilave olarak sebzeyede müsade ediliyor bu dönemde.

Örneğin ben akşam zeytinyağlı fasulye ve et sote yedim.
Ya da salata et...Yada kıymalı ıspanak...gibi olabiliyor..
Bu Protein ve sebze döneminde sebzeye yer verilmiş olsa dahi oran olarak protein alımını daha yüksek tutmamız gerekiyor.

Biri bana da detaylı bi şekilde anlata bilir mi ? 66 kıloyla hamıle kaldım 82 kıloyla sezeryan amelıyatına gırdım 75 kıloyla amelıyettan cıktım suan 80 kıloyum hızla kılo alıyorum nerdeyse hergun 1 kılo alıyorum . bebegım 3.5 aylık . dogru duzgun bıryere cıkamıyorum . yuruyuş yapamıyorum kılo vermek ıstıyorum hemde acil .yediklerim hiçbir egzersiz yapamadıgım için kalıyor erimiyor çok üzülüyorum nerdeyse depresyona girmek üzereyim nolur yardım edin

bu diyetı uygulayanlar bana detaylı bi şıklde anlatabılir mı?

Sevda öneclikle anne olmanın mutluluğu ayrı güzel bir duygu.Depresyondan çok uzaktaa keyifli günler yaşayacağını umuyorum.

Emziriyorsan bence katı diyet yapmak için uygun bir dönem değil.
Ancak benim bu Dukan diyetinden önce uyguladığım gibi karbonhidrata dikkat ederek beslenmen uygun olur diye düşündüm.

Uyguladığımız Dukan diyetine gelince hemen özet yapayım.
İlk 5 gün saf protein alıyorsun. ( Light süt,Yağsız peynir,yumurta ve her türlü yağsız et.)
Daha sonra 5 gün bu saf proteine ek olarak sebze de yiyebiliyorsun.
Bu dönüşüm bu şekilde devam ediyor.5 gün öyle beş gün böyle...
taaakii istediğin kiloya varana dek.
Sonra koruma ve güçlendirme evresi var..O da buna benzerr bir sistem.Onu da o zaman anlatırım ok:)
Bol su iç...Günde en az 2,5 lt....Bunu ihmal etme.Tatlıdan unlu gıdaların ve bakliyatından yanından da geçme :) mafoldumben

Son düzenleme:
tatlıdan nefret edıyorum unlu bırsey yapıpda yemeye zaten fırsatım olmuyo bnm ekmek boynumu büküyo o mahfedıyo beni dediklerini uygulicam bugunden ıtıbaren baslıyorum inş. faydasını görürüm su zaten cok içiyorum 5 kılo felan ıcıyorumdur :)

Sevda ekmak kesinlikle yok..Yulaf unu ile rep yapabilirsin.Günde iki kaşık un hakkın var.Bu kadar krep yani..Aslında yulaf kepeği deniyor ama biz bulamadık yulaf unu kullanıyorum ben.Onu da haftada iki üç kez yiyorum.

kızar bursada yulaf kepeği buldumiçinde %15oranında yulaf unu war dedi adam...norrmal unundansa daha ii geldi bana.....bursada olan we bulamayanlara yardımcı olablrm

kızar bursada yulaf kepeği buldumiçinde %15oranında yulaf unu war dedi adam...norrmal unundansa daha ii geldi bana.....bursada olan we bulamayanlara yardımcı olablrm

aaaa...nerede buldun yahu???
Ben bursada değilim ama..Yani aktarda falan mı markette mi? Ona göre bir rotai izler bizde buluruz belki..

iki gündür rahatsızım tansiyonum fazlasıyla düşüyor.Nedenini bilemiyorum ama ayakta duramadım iki gün hep yattım.Sonunda bir yemek kaşığı tuzu yiyince canlandım ama bu seferde dilim yandı..Bu sabah işe gelirken yine sallanıyordum sanki.
O nedenle iki gündür hafifden bozdum diyeti.Umarım kilo almam..
En kısa sürede geri döneceğim diyete.

aaaa...nerede buldun yahu???
Ben bursada değilim ama..Yani aktarda falan mı markette mi? Ona göre bir rotai izler bizde buluruz belki..

haywan yemi arpa un ws gbi ürünleri satan,han gibi yerden buldum..adamlar degirmenlerinde kendileri üretiyormuş...ondan güwenilir geldi.sordum adama ne için kullanılıo bu die genelde bagrsak sorunu yaşayanlar alıyor dedi...ama kek,poğça filanda yapanda çokmuş...bursada olanlar için diiyim cumhuriyet caddesnde tahıl diye sorarsanız orda gösterirler....sönmez tarafına yakın....bursada olmayanlara kargo ile göndereym dcm ama nasıl yapçaaz...

Hımmm...hayvan yemi satan yerlerrsempatiksalakcinni
Allahım sen nelere kadirsinn

siz şu krepi nasıl yapıodunuz?

yumurta süt ve un...Bende ölçü yoktur.Mesela 2 yumurta , 1 çay bardağı kadar süt ve aldığı kadar un.Bulamaç gibi olacak kıvamı , koyu bir çorba, muhallebi gib falan..
Baya çıkıyor.Tavanın genişliğine göre.Dolabda tutuyorum ben ara ara hazırda olunca yemesi iyi oluyor.

Tavaya yağı damlatıyorum sadece.Yapışmasın diye yani..hani eskden lduğu gibi miss tereyağlı değil !!! haberiniz olaa klava:

saol cnm dün yaptım ben...1yumurta 1,5ymk kaşığı yulaf kepeği 1,5 ymk kaşığı lor...içine maden suyu damlattım yapışsn die..o anda içiodummda:S süt koysamm mı karar weremdgmdn..bu akşam koycam inş dün öle gzl olmadı cnküüü.....
bu arada bu grupta tek 2mz warz gbi.....

Bende bu hafta biraz bozdum diyeti.Hafta sonu baş dönmesi vs.. sonra adet oldum derken.Bozuldu azıcık.ama kendimi toparlayaıp kaldığım yerden devam edicem.
5 kg. daha vermem gerekk..O hedefi bi görsem.Sonra bi 5 kilo daha ekliycemm.

bende dün iftar ie başladım bakalım ne kadar farketçek yaklaşık olarak aynı kilodayız:)
iftar:
-yulaf kpeği krepi
-süt 1 bardak
-1 maden suyu
-çeyrek sucuk(küçük bi kangalın)
ara:
-vişne suyu
sahur:
-1haşlanmış yumurta
-alabildiğime peynir
-2bardaga yakın süt
................................................................................................................
ben daha çok acemiyim bi eksiğim yanlışım warsa eleştirilere we önerilere açığım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…