siz protein+sebze ewresini nasıl yapıosunuz o kısmını tam anlayamadm...sebze günü sadece sebze mi ycz karştrcaz mı protein ztn ataktaki gbide.....
Bu sabah 69.1 'i gördümmm tartıda......:)
Biri bana da detaylı bi şekilde anlata bilir mi ? 66 kıloyla hamıle kaldım 82 kıloyla sezeryan amelıyatına gırdım 75 kıloyla amelıyettan cıktım suan 80 kıloyum hızla kılo alıyorum nerdeyse hergun 1 kılo alıyorum . bebegım 3.5 aylık . dogru duzgun bıryere cıkamıyorum . yuruyuş yapamıyorumkılo vermek ıstıyorum hemde acil .yediklerim hiçbir egzersiz yapamadıgım için kalıyor erimiyor çok üzülüyorum nerdeyse depresyona girmek üzereyim nolur yardım edin
diyetı uygulayanlar bana detaylı bi şıklde anlatabılir mı?
kızar bursada yulaf kepeği buldumiçinde %15oranında yulaf unu war dedi adam...norrmal unundansa daha ii geldi bana.....bursada olan we bulamayanlara yardımcı olablrm
aaaa...nerede buldun yahu???
Ben bursada değilim ama..Yani aktarda falan mı markette mi? Ona göre bir rotai izler bizde buluruz belki..
haywan yemi arpa un ws gbi ürünleri satan,han gibi yerden buldum..adamlar degirmenlerinde kendileri üretiyormuş...ondan güwenilir geldi.sordum adama ne için kullanılıo bu die genelde bagrsak sorunu yaşayanlar alıyor dedi...ama kek,poğça filanda yapanda çokmuş...bursada olanlar için diiyim cumhuriyet caddesnde tahıl diye sorarsanız orda gösterirler....sönmez tarafına yakın....bursada olmayanlara kargo ile göndereym dcm ama nasıl yapçaaz...
siz şu krepi nasıl yapıodunuz?
yumurta süt ve un...Bende ölçü yoktur.Mesela 2 yumurta , 1 çay bardağı kadar süt ve aldığı kadar un.Bulamaç gibi olacak kıvamı , koyu bir çorba, muhallebi gib falan..
Baya çıkıyor.Tavanın genişliğine göre.Dolabda tutuyorum ben ara ara hazırda olunca yemesi iyi oluyor.
Tavaya yağı damlatıyorum sadece.Yapışmasın diye yani..hani eskden lduğu gibi miss tereyağlı değil !!! haberiniz olaaklava:
bende dün iftar ie başladım bakalım ne kadar farketçek yaklaşık olarak aynı kilodayız:)
iftar:
-yulaf kpeği krepi
-süt 1 bardak
-1 maden suyu
-çeyrek sucuk(küçük bi kangalın)
ara:
-vişne suyu
sahur:
-1haşlanmış yumurta
-alabildiğime peynir
-2bardaga yakın süt
................................................................................................................
ben daha çok acemiyim bi eksiğim yanlışım warsa eleştirilere we önerilere açığım.......[/QUO
Öncelikle kolay gelsin diyorum sana ama acaba ramazanda yapman ne kadar doğru bilemiyorum.Umarım başarılı olursun.
Listendeki tek yanlış vişne suyu.Bu diyetin en büyük sıkıntısı hiç tatlı yok.Meyve suyu içeceksen diyet olacak .Cola zero gibi. Meyve de hiç yok.arada kaçamak oluyo bende dayanaaamıyommmmm...
saol cnm dün bide wişne suyuna ek ice tea içtimohaoldumsmile bide vanilyalı dondurma yemştm hmn çıkartıyorum o zmn ama çok zorneyse kilo werdgmdeki mutluluk paha biçilemez olcagından dayanırm artk bi kaç güneyvahedigeldismile sen bu diyetle toplamda kaç kilo wermiştin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?