5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

arkadaşlar kitapta icebilirsiniz diyor yalnız diyet yani layt kolayla zeroyu karıştırmayın zero içebiliriz

Bu arada adet döneminde de kilo veriş hızı azalıyor hatta durabiliyor.Bunu diyet işe yaramadı diye düşünmeyin.
Rüyamda yulaf kepeği bulmuştum alıyordum.Aç tavuk kendini buğday ambarında görür derlerdii ya o isal galiba :)))

günaydınlarrr,
bugün 4.güne başlamış bulunmaktayım hayırlısıyla...

bugün 57,1 çıktım.3 günde 1,5 kilo:)

yavaş gidiyor belki ama aç kalmadan zayıflamak güzel.
dün yediklerim:

sabah:şekersiz nescafe ve küçük parça tavuk köftesi
öğlen: 2 yumurtadan yapılmış yağsız omlet.
akşama doğru :yarım light ton balığı
akşam: 3 adet derisi alınmış fırında tavuk baget.
aralarda zero,2 bardak bitki çayı ve 2,5 lt su.

canım kentparkta watsons ın karsısında,sanırım darty nin yanında rossman diye bi market var ordan aldım. kutu kutu böyle azda değil baya var.

Senin bu kutu ile satılıyor dediğin yulaf ezmesi olabilirmi???
Yulaf kepeğimi?

Merhaba Kızlar, ben de gunlerdir okuyorum bu sayfaları. perşembe başladım, bu sabah 3. gunumdu ve tartıldım, 2,5 kilo gitmiş, çok sevindim. hiç kaçamak yapmadım diyebilirim, çok az maydonoz yemiştim, 2 dilim salam haricinde. ayrıca light kola içiyorum, coca cola nın resmi internet sitesinden baktım; zero ile light ın içeriği aynı, bilginiz olsun.

1,5 yıldır kilo vermek için uğraşıyorum, ilk defa bu kadar hızlı ve açık bir sonuç aldım. konu sahibi arkadaşa bol bol dua ediyorum :) hepimize kolay gelsin :)

merhaba arkadaşlar...
bu diyette yulaf kepeği illa ki yenemeli deniliyor. ama ben yulaf kepeğini yiyemiyorum çünkü kitapta yazıldığı gibi galeta şeklinde falan denedim ama yulaflar diken gibi batıyor. kesinlikle yenilmiyor. ben mi yanlış aldım yoksa yöntemde mi hatalıyım anlamadım :/
yardımcı olursanız sevinirim...

benim de 5 günüm.
4 günde 2,2 kilo gitti.
şu an 56,4 kiloyum.
dün yediklerim:
sabah:şekersiz nescafe
ara süt
öğlen:2 yumurtayla yapılmış kıymalı yumurta
ara yarım ton balığı
akşam:4 küçük köfte
aralarda zero,bitki çayı,şekersiz türk kahvesi ve 2 lt su var.
herkese kolay gelsin.

kızlar 1. evrede turşu yenebilir mi, merak ediyorum. bi de yulaf ezmesi alan var mı, kullanılabilir mi ? bazıları kullandığını yazmış ama emin olamıyorum :/

canım kentparkta watsons ın karsısında,sanırım darty nin yanında rossman diye bi market var ordan aldım. kutu kutu böyle azda değil baya var.

Teşekkür ederim. En kısa zamanda alacağım. a.s.

Yulaf ezmesi ve yulaf kepeği arasında kalan arkadaşlara bilgi. Dukan"ın resmi internet sitesine sormuştum, ikisi aynı şey mi kullanılabilir mi diye, gelen cevap Hayır oldu. O yüzden ben diyetin başından beri kullanmıyorum.

Yulaf kepeğini illa kullanın demesinin sebeplerinden en önemlisi kitapta yazdığına göre doygunluk hissi veriyor olması dolayısıyla diyet yapanlar daha az stresli oluyor. Ayrıca fazlasıyla yapışkan olduğu için ince bağırsakta diğer besin maddelerine yapışıyor onların kana geçişini engelliyormuş...

teşekkurler, yine de bir umudum vardı ezmeye dair :)) turşuya ne dersiniz ? ilk evre gerçekten zor :))

kızlar 1. evrede turşu yenebilir mi, merak ediyorum. bi de yulaf ezmesi alan var mı, kullanılabilir mi ? bazıları kullandığını yazmış ama emin olamıyorum :/

Kitapta diyor ki "salatalık turşusu ve soğan da yenilebilir. Ancak fazla tüketilince sebze yerine kullanılmış gibi olacaklarından saf protein rejimi için uygun değildirler."

teşekkurler, yine de bir umudum vardı ezmeye dair :)) turşuya ne dersiniz ? ilk evre gerçekten zor :))

İlk evreyi (saf protein) ben 3 gün yaptım. Ondan sonra 1+1'e geçtim. Yani bir gün saf protein, bir gün protein+sebze yapıyorum. Daha kolay oluyor. Bence kendinizi hiç zorlamayın ve 1+1 yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…