arkadaşlar kitapta icebilirsiniz diyor yalnız diyet yani layt kolayla zeroyu karıştırmayın zero içebiliriz
light cola niye içilmiyor onu anlayamadım canım.
ankaradan diyeti yapanlar varsa yulaf kepeğini nerden bulabilcenizi söleyebilirim. ben buldm aldm.
slm arkadaşlar benimde bu gün beşinçi günüm ve tam olarak 2800 gr gitmiş cok mutluyum
Ben bu yazıyı görmemişim. Evet lütfen nereden aldığını söylersen çok sevinirim...
canım kentparkta watsons ın karsısında,sanırım darty nin yanında rossman diye bi market var ordan aldım. kutu kutu böyle azda değil baya var.
canım kentparkta watsons ın karsısında,sanırım darty nin yanında rossman diye bi market var ordan aldım. kutu kutu böyle azda değil baya var.
Teşekkür ederim. En kısa zamanda alacağım. a.s.
Yulaf ezmesi ve yulaf kepeği arasında kalan arkadaşlara bilgi. Dukan"ın resmi internet sitesine sormuştum, ikisi aynı şey mi kullanılabilir mi diye, gelen cevap Hayır oldu. O yüzden ben diyetin başından beri kullanmıyorum.
Yulaf kepeğini illa kullanın demesinin sebeplerinden en önemlisi kitapta yazdığına göre doygunluk hissi veriyor olması dolayısıyla diyet yapanlar daha az stresli oluyor. Ayrıca fazlasıyla yapışkan olduğu için ince bağırsakta diğer besin maddelerine yapışıyor onların kana geçişini engelliyormuş...
kızlar 1. evrede turşu yenebilir mi, merak ediyorum. bi de yulaf ezmesi alan var mı, kullanılabilir mi ? bazıları kullandığını yazmış ama emin olamıyorum :/
teşekkurler, yine de bir umudum vardı ezmeye dair :)) turşuya ne dersiniz ? ilk evre gerçekten zor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?