5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

İlk evreyi (saf protein) ben 3 gün yaptım. Ondan sonra 1+1'e geçtim. Yani bir gün saf protein, bir gün protein+sebze yapıyorum. Daha kolay oluyor. Bence kendinizi hiç zorlamayın ve 1+1 yapın.

haklısınız, çok iyi bir öneri. bugun 3. gunum, yarın sebzeye geçebilirim aslında.

eveet 5. günü tamamladım çok şükür.
giden kilo 2,4 kg.şu an 56,2 yim.kaldı 7 kilo .
ben 5 gün sebze+protein yapıp,daha sonra 1+1 e dönmeyi düşünüyorum.
benim gibi meyve ve tatlıyla aranız yok ve eti özellikle kırmızı eti sabah,akşam,öğlen günün her saati yiyebilirim derseniz bu diyet tam size göre.
zira ben sebze yemeklerini bile etsiz yiyemem.illaki içine girecek et.
o yüzden hiç zorlanmıyorum çok şükür.
herkese kolay gelsin.

canım mail attıgın linki yazabilirmisin bende bişeyler sormak istiyorum.
bu arada yulaf kepeği gercekten cok tutuyo. bi gün kahvaltımı yulaf kepeği+yumurta ile yaptım diğer gün ise sadece yumurta. inanın yumurta yediğim gün aksama kadar acıktım,yemek yesemde. kahvaltı önemli diye bosa denmiyo. tüketebiliyosanız kahvaltıda tüketmenizi öneririm.

www dukandiet.co.uk adresinde contact us'dan sorunu sorabilirsin. İngilizce tabii..

kutunun üzerinde HAFERKLEIE yazıyo,bide üstte bleib gesund yazıyo ki sanırım bu yulaf kepeği demek olabilir. heralde ilk yazdığım markasıdır.

bunu öğrendiğim çok iyi oldu, sağolun. yine de (kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim !!!!) ben 1,5 kaşık yulaf ezmesi yiyorum, kilo vermem suruyor, bu da bir not olsun foruma.

bu arada aylar önce başlayanlar be durumdalar, kaç kilo verdiler, aldılar mı, merak ediyorum. keşke uğrasalar da aydınlansak :)

günaydın herkese,
sebze proteinde 2.günümdeyim.
ilk 5 günde 2,4 kilo vermiştim.
sebzeye geçince 400 gramını geri almışım.
bu da zaten beklenebilir bir durum.
5 gün bunu yaptıktan sonra 1+1 e geçeceğim inşALLAH.
geç olsun da güç olmasın.çünkü aç kalmadığım için uzun süre devam edebilirim diye düşünüyorum.
herkese kolay gelsin.

günaydınlar,
sebzede 3.güne başlamış bulunmaktayım.
geri almış olduğum 400 gramın üstüne almadım çok şükür.geriye de gitmedi ana.
sizde durumlar nasıl?

Canım sen nerden aldın yulaf kepeğini?

Bu arada az kaçamaklarda olsa 1 kg daha gitti benden.67,5 gördümmm.Temmuzdan beri ara vererekde olsa bu diyete devam ettim.Toplamda 10 kg verdim..Mutluyummm ama daralabiliyor insan.Başka şeylerde yemek istiyor ve kaçamaklar oluyor işte.

canım ben "eti nin yulaf ezmesi"ni aldım, yulaf kepeği bulamadım. gunde 1,5 kaşık yoğurda karıştırıp yiyorum. 5 gunde 3 kilo verdim, yani sanıyorum ki bana zararı olmadı, kepek yerine ezme yememin.

şimdi 2. aşamadayım, 5 gun bunu yapıp bir arkadaşın yazdığı gibi 1 + 1 e geçicem. toplamda 10 kilo vermen ne guzel, darısı başıma :)

busybee slm, ben bu diyeti daha önce yaptım bir bucuk ay civarı, daha sonra bozmak durumunda kaldım, bir bozuncada geri geldi. hatta o arada hersey dahil konseptli bir tatil yaptım tatlılaaaaaar, kızartmalaaaaaaar neler neler. 2 aydır insanüstü aburcubur yememe ragmen sadece 2 kilo aldım, inanamıyorum benim metabolzimama inanılmaz yavastı sanırım bu diyet onuda düzenlemiş durumda. şimdi tekrar başladım 8. günüm. ilk yaptıgımda 6 kilo verdim 1 kilo aldım üzerine dediğim gibi, şimdi 8. günüm aldıgım 2 kiloyu verdim...

kızlar ayrıca ben de yulaf kepeği buldum. ankarada rossman diye bir market( sağıklı yaşam marketi) var. oradan. ankarada olan arkadaslar antares ve kentparkta mağaza mevcut. hepimize kolay gelsin...:lepi:

super super super :)) bunları duymak beni motive ediyor, sağol canım

kızlar ayrıca ben de yulaf kepeği buldum. ankarada rossman diye bir market( sağıklı yaşam marketi) var. oradan. ankarada olan arkadaslar antares ve kentparkta mağaza mevcut. hepimize kolay gelsin...:lepi:

Geçen gün eşim uğradı. Kalmamış dedi. (belkide bulamadı) inşalllah yakında gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…