5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bu arada bugün 10.günümün sonuydu. 3.200 gitti. göbeğim küçüldü,belimdeki yaglar azaldı.

Benimde 46.günüm 9 kilo gitti. İşin ilginç tarafı selülit falan kalmadı. Bu diyetin yağ yakması ve hergün yürüyüş yapmak bayağı işe yaradı demekki.

yulaf kepeği yediğimden beri kabızlık sorunum bitti.
bugün yumurta ve sütle karıştırıp blenderden geçirdim ve tavada pişirdim ve daha yenilebilir oldu.
bu diyetin hiç şakası yok onu anladım.dün eşime pasta yapmıştım,tencerenin dibinde kalan kremayı yedim o da 1-2 kaşık filan.
bu sabah 400 gr almışım geri ((
neyse bakalım,devam...

Yulaf ezmesini biliyorum, daha önce de diyet yaparken kullandım ama yulaf kepeğini duymadım. Nereden temin ediliyor bu yulaf kepeği? Birkaç yere baktım ama hiçbirinde bulamadım.:umursamaz:

merhaba arkadaslar,bu diyete yarın baslıcam ama kafama takıldı yulaf kepeğinin nerde satıldığını bulamadım bi turlu. yardımcı olursanız cok sevinirim.

Hmm, bi de kitapta yagsız sut ve yogurt demis, marketlerde satılanlar yagı azaltılmıs light olanlar benim bildiğim. yağ oranları 0 değil,bu durumda bi alternatif marka bisey var mı bildiğiniz???

Hmm, bi de kitapta yagsız sut ve yogurt demis, marketlerde satılanlar yagı azaltılmıs light olanlar benim bildiğim. yağ oranları 0 değil,bu durumda bi alternatif marka bisey var mı bildiğiniz???

Yağ orano % 0 d,ye olan sütler var.Örneğin SEK ve Pınar'ın sütleri.Pembe kutuda.

merhaba arkadaslar bu konuyu en basindan beri okudum ve bugun itibariyle bende araniza katilacagim bu diyeti ben kiz kardesime önermistim ve bir bucuk ay gibi bir surede 84kg dan 76 kg ya indi ve muthis bir sikilasma oldu vucudunda.Bugun bende 64 kiloyla araniza geliyorum insallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz...

Hoşgeldin....buyrunnnnnnnnn

Yulaf ezmesi İstanbul'da nerede var bilemiyorum. Ama bir arkadaş Ankara'da rossmann diye bir dükkanda bulmuş. Eğer aynısından İstanbul'da da varsa orada bulabilirsin sanırım.

Süt ve yoğurda gelince %0,1 gibi önemsiz miktarlar onlar. Light ürünleri tüketebilirsin.

Hos bulduk ipeksir. Bu yulaf ezmesi icin isterseniz Gratis diye acilan yeni bir magaza zinciri var bir cok yerde aciliyo suan orasi alman urunleri getiriyor; kozmetik urunler genelde ama atistirmalik bir seylerde var diye hatirliyorum belki orada bulunabilir.Ben suan almanyadayim burada o tip urunler rahat bulunuyor oradada genelde alman urunleri satiliyo belki dedim olabilir. Isteyen yakin cevresinde olan varsa bir baksin sadece bir fikir belki getirmislerdir o tip diet urunlerde.

Selam arkadaşlar.Cumadan bu yana bu dieti yapıyorum.Bugün sabah 64,80 geldim.66 ile başlamıştım.1200 gitmiş görünüyor.Ben 3 gün atak daha sonra 1/1 yapıyorum.Bugün sebze+protein günümdü.Kaçamak hiç yok ve hergün tempolu 30dk ila 1 saat yürüyorum.59olmak istiyoyorum.Herkese kolay gelsin...

Arkadaslar,yeni başaladığım için ben bissuru soru soruyorum ama sabrınıza sıgınıyorum artık. :) belirli bi suredir bu diyeti yapan arkadaslar cvp verebilirse sevinirim. bildiimiz pek cok diyette metabolizmanın mevcut duruma alışmasıyla,bi süre sonra kilo verme yavaşlıyo ve buna cozum olarak da kalori miktari dusuruluyo. bu dukan diyetinde dier kalori bazlı diyetlerde oldugu gibi bi yavaşlama durumu söz konusu oluyo mu? oluyosa da ne gibi bi cozum getiriliyor?kitapta bunla ilgili detaylı bi acıklama bulamadım ben.

zaten hep aynı gitmiyoki bu diyette. önce sadece protein sonra sebze ekleniyo,ki, sebzeyide hergün yemiyosun. ideal kilona alısında baska seyler ekleniyo. yani bi monotonluk söz konusu değil. kitapta eger kilonuz bi yerde takılırsa 30 yerine 60 dakika yürüyün 4 gün. eger yavasladığını durduğunu hissedersen bunu yaparsın.

Süttür yoğurttur dediin markalardan buldum bugun aldım Şilan,cok sagol.Bu arada bu kadar kiloyu sen bu diyetle mi verdin?ne zamandır uyguluosun?

Ben yaklaşık 4 kg kadar kendim daha önce çabalarımla vermiştim kalanı da Dukan diyetiile verdim.Ama çok uzun süre sıkıldım.Yaklaşık 6 hafta falan.Ara verip bir hafta protein yaptım.Şu anda biraz ara verdim. Ama çok dikkatli yiyorum azar azar...Ama tekrar geri dönüp kalan kilolarımla boğuşmam lazım..

Bu aradaaa 44 beden giyen bennn !!! şu an üzerimde 38 beden etek var :))))) :hooray:

İlk beş gün atak döneminde yani hızlı verliiyor.Ancak sebze6+proteinde yavaşlama oluyor hatta sabit kalıp verememe durumu da var.Bol su, yürüyüş ile desteklersen şayet 2. protein safhasında yine veriyrsun kiloyu.Öğün ve miktarlarda azaltma yapmana gerek yok yani. BOl şanss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…