bu arada bugün 10.günümün sonuydu. 3.200 gitti. göbeğim küçüldü,belimdeki yaglar azaldı.
Benimde 46.günüm 9 kilo gitti. İşin ilginç tarafı selülit falan kalmadı. Bu diyetin yağ yakması ve hergün yürüyüş yapmak bayağı işe yaradı demekki.
yulaf kepeği yediğimden beri kabızlık sorunum bitti.
bugün yumurta ve sütle karıştırıp blenderden geçirdim ve tavada pişirdim ve daha yenilebilir oldu.
bu diyetin hiç şakası yok onu anladım.dün eşime pasta yapmıştım,tencerenin dibinde kalan kremayı yedim o da 1-2 kaşık filan.
bu sabah 400 gr almışım geri((
neyse bakalım,devam...
Hmm, bi de kitapta yagsız sut ve yogurt demis, marketlerde satılanlar yagı azaltılmıs light olanlar benim bildiğim. yağ oranları 0 değil,bu durumda bi alternatif marka bisey var mı bildiğiniz???
merhaba arkadaslar bu konuyu en basindan beri okudum ve bugun itibariyle bende araniza katilacagim bu diyeti ben kiz kardesime önermistim ve bir bucuk ay gibi bir surede 84kg dan 76 kg ya indi ve muthis bir sikilasma oldu vucudunda.Bugun bende 64 kiloyla araniza geliyorum insallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz...
Kilo çizelgesi nasıl yapılıyor, yardımcı olursanız sevinirim...
Süttür yoğurttur dediin markalardan buldum bugun aldım Şilan,cok sagol.Bu arada bu kadar kiloyu sen bu diyetle mi verdin?ne zamandır uyguluosun?Yağ orano % 0 d,ye olan sütler var.Örneğin SEK ve Pınar'ın sütleri.Pembe kutuda.
Arkadaslar,yeni başaladığım için ben bissuru soru soruyorum ama sabrınıza sıgınıyorum artık. :) belirli bi suredir bu diyeti yapan arkadaslar cvp verebilirse sevinirim. bildiimiz pek cok diyette metabolizmanın mevcut duruma alışmasıyla,bi süre sonra kilo verme yavaşlıyo ve buna cozum olarak da kalori miktari dusuruluyo. bu dukan diyetinde dier kalori bazlı diyetlerde oldugu gibi bi yavaşlama durumu söz konusu oluyo mu? oluyosa da ne gibi bi cozum getiriliyor?kitapta bunla ilgili detaylı bi acıklama bulamadım ben.
Süttür yoğurttur dediin markalardan buldum bugun aldım Şilan,cok sagol.Bu arada bu kadar kiloyu sen bu diyetle mi verdin?ne zamandır uyguluosun?
Arkadaslar,yeni başaladığım için ben bissuru soru soruyorum ama sabrınıza sıgınıyorum artık. :) belirli bi suredir bu diyeti yapan arkadaslar cvp verebilirse sevinirim. bildiimiz pek cok diyette metabolizmanın mevcut duruma alışmasıyla,bi süre sonra kilo verme yavaşlıyo ve buna cozum olarak da kalori miktari dusuruluyo. bu dukan diyetinde dier kalori bazlı diyetlerde oldugu gibi bi yavaşlama durumu söz konusu oluyo mu? oluyosa da ne gibi bi cozum getiriliyor?kitapta bunla ilgili detaylı bi acıklama bulamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?