5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Süper ... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam arkadaşlar,
bütün geçmiş yazıları okumam 2 günümü aldı.Etin her türlüsünü sevdiğim içindiyet kolay GÖRÜNÜYORDUcokacimcoook Bende bu diyete başladım 3 gün oldu 1.8 kg verdim inanamadım)) çünkü troid ameliyatı olmuştum ve troidim alınmıştı hiç bir şey de bana etki etmiyordu öncelikle bu topiği açan scrabe ten , sonrada yazan herkesten allah razı olsun .Ama baş ağrısı ve baş dönmesi çok fena ...

Sevgili neskafe;
Öncelikle tebrik ediyorum verdiğin kilolar için. Güncel diyet haberleri sayfasında Dukan Diyetinide okumanı hatta hatta Dukan diyeti kitabını alıp yaptığın diyete öyle devam etmeni önereceğim. Çünkü şimdiye kadar bu diyeti yapanlar arasında baş dönmesi ve baş ağrısı şikayeti hiç duymadım. Birşeyler yanlış gidiyor olmasın...

Sevgiler...

kimsecikler kalmamış benneyaptımki
benim 23. günü de bıraktığım şu günde giden kilo 4 kilo oldu :dance:
devam :sm_cool:

sevgili ipeksir
kitabı da aldım.baş ağrısı ve baş dönmesi bir daha tekrarlamadı . seyir döneminde bırakmak zorunda kaldım dudaklarımda yaralar çıktı, parmak uçlarımın derileri çatladı ben de fazla ilerlemekten korktum açıkçası .toplamda 3 kilo verdim ki bu benim için imkansızdı ve çok memnunum.bunu koruyabilirsem ne ala...Benim troid olmadığı için bu yan etkilerin olduğunu düşünüyorum, yoksa kesinlikle kesin sonuç veren bir diyet. Tartıda her sabah 300-500 gramın gittiğini görmek çoook keyifliydi sizleri takip edeceğim sevgiler

kimsecikler kalmamış benneyaptımki
benim 23. günü de bıraktığım şu günde giden kilo 4 kilo oldu :dance:
devam :sm_cool:

Buralardayız canım.... Sadece eşim izinde oluduğu için nete çok giremiyorum o kadar.:sinifsinif:

Öncelikle verdiğin kilolar için alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Harika gidiyor.

Bende bu sabah 59,4 kg gördüm. 60 gün önce 71 olduğuma ben bile inanamıyorum. 60 günde 11,5 kilo. Gerçi dün çok yorulmuştum. Yarın daha fazla çıkarsa kilom şaşırmayacağım ama kendimi süper hissediyorum...:dance::dance::dance::dance:

selam arkadaşlar bende bu diyeti uygulamak istiyorum eskilerdende denemişliğimde var fakat benim birsorum olucak gün içinde tatlıbişeyler yemesen çıldırıyorum evin içinde dört dönüyorum bigün sabredip yemesem ikinci gün dayanamayıp yiyorum yada şekerli çay içiyorum benim gibi olan arkadaşlar vardır sanırım onlar neyapıyorlar bi çözümü varsa banada söylerseniz sevinirim

ben sütlü nescafe yapıyorum,içinede doktorun izin verdiği sekerden yani tatlandırıcılardan kullanıyorum. öyle idare ediorum. bu arada annemle aklımıza bişey geldi. yulaf kepeğiyle kurabiye. gercekten cok güzel oldu,yanındada süt ohhh. hem tatlı ihtiyacımız gidiyo,hemde tüketmiş oluyoruz gerekn miktarı.

slm kızlar ben elma diyeti yapıyorum ama cuma günüde bu diyete başlamayı düşünüyorum ama anlamadığım birşey var mesela bugün haşlanmış tavuk yedim akşma kadar tavuk mu yiyeceğim yoksa aynı gün içinde balık ette tüketebiliyormuyuz bazı sitelere baktım oralarda süt yumurta falan yiebileceğimzde yazıyor doğrumu acaba

ben mutluyum.
aç kalarak rejim yapamıyorum ben.
14 ekimde 1 ay bitti benim.
4,4 kilo gitti.
gerçi şu anda vücut dirence geçti sanırımm.uzun süredir aynı kiloda takıldım.
ama pes etmek yok.

ben mutluyum.
aç kalarak rejim yapamıyorum ben.
14 ekimde 1 ay bitti benim.
4,4 kilo gitti.
gerçi şu anda vücut dirence geçti sanırımm.uzun süredir aynı kiloda takıldım.
ama pes etmek yok.

1 ayda 4 kilo verdim diyorsun diyette 5 günde 5 kilo dio :S sürekli yaptın mı yoksa aradamı yaptın kaçamakların oldu mu peki ???

Sevgili kafkeef sana tavsiyem, güncel diyet haberleri başlığı altında Dukan Diyetini incele. Kafana yatarsa mutlaka kitabı al, oku ve ondan sonra başla. Başladıktan sonra bırakılacak bir diyet değil. Ama kitapsızda olmuyor. Yine de sorularını cevaplamaya çalışırım.

Bu diyet yüksek proteinli diyet. Belki de konun ilk açıldğında anlatılan diyet farklı olabilir ama şimdi işin rengi değişmiş durumda...

Sevgiler...

1 ayda 4 kilo verdim diyorsun diyette 5 günde 5 kilo dio :S sürekli yaptın mı yoksa aradamı yaptın kaçamakların oldu mu peki ???

bu arada bugün itibariyle 5,1 kilo oldu verdiğim kilo.
5 haftada 5 kilo.
yani benim için mükemel bir sonuç.çünkü kilom fazla olmadığı için vermesi daha güç.
bir de diğer diyetler gibi aç kalmıyorsun.yani ben tam anlamıyla tıka basa yiyorum ve zayıflıyorum,güzel olan tarafı bu:)
hiç kaçamak yapmadım.diyetin yasak dediklerini yemedim.serbest olan şeyleride sınırsız yedim.
ama şu da var.herkesin yapabileceği bir diyet değil bu.
tatlı ve ekmeksiz yapamam diyenler için çok zor.
benim ikisiylede aram olmadığı için benim için çok kolay oldu.

değerciğim, belki bazı diyetlerde ekmek var ama tatlı olan diyeti henüz icat edemediler. yerimseniben Nerde.....

Merhaba kızlar bende bugün 1. günümü bitirdim.kitabımında siparişini verdim internetten. burada yazılanları okudukça çok heveslendim. sabah haşlanmış yumurta ,şekersiz çay az peynir yedim.öğlen ve akşam tavuk pirzola yedim çok az yağla tavada pişirdim. Tek kaçamağım küçük 1 mandalina oldu senağlama he bide gündüz bide meyvalı activia yedim.bağırsaklarımı çalıştıracağını düşündüm. Yarın inşallah kaçamaksız bir gün olacak. bide bu gün çok susadım rahat 3 lt su içmişimdir.Bugünlük benden bu kadar...

merhaba, yulaf kepegini yiyemedim ben bi turlu, batıyo yutamıorum cok berbat sen nasıl yaptın,bendeki yulaf kepegi kırcıl kırcıl o yuzden de yenmesi gercekten cok guc geldi bana

Keşke kitabın gelmesini bekleseydin. Hatta benim tavsiyem kitabı okumaya başla, sonra diyete başla. Kaçamak yapmak bütün gün yediklerini yok ediyor gibi geliyor bana. Bir mandalina için değer mi diye sor bence. Susama işine gelince proteinin etkisi.

Bu arada 71.gün ve 12 kilo gitti. Okulda bir arkadaşım 1 haftada 3 kilo verdi. Bu diyetin işe yaramayacağı kimse yok bence...:dance::dance:

merhaba, yulaf kepegini yiyemedim ben bi turlu, batıyo yutamıorum cok berbat sen nasıl yaptın,bendeki yulaf kepegi kırcıl kırcıl o yuzden de yenmesi gercekten cok guc geldi bana

merhaba canım istanbulda nerden buldunuz yulaf kepeğini söyler misiniz.

İnşallah bende de işe yarar İpeksir..Keşke bende senin kadar versem yeter işte..Birde şunu sormak istiyorum sana meyvalı activia yememin bir sakıncası olur mu acaba bunu biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…