5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Bu sürede tam olarak neler yediğini biliyor musun? Ben başaramadım da :26:

Sana tavsiyem kitabını al. Her konuda bilgileniyorsun. Diyetin nasıl işlediği, neler yiyebileceğin, evrelerin ne kadar süreceği, bu sürelerde neler hissedebileceğin, yaklaşık ne kadar kilo verebileceğin, diyet süresince yapman gereken yürüyüş miktarları vs, vs, vs..... Ayrıca kitabın motive edici bir gücü de var.

Ben atak evresinde; yumurta, yağsız beyaz peynir, yağsız yumurta, yağsız ton balığı, tavuk, yağsız et çeşitleri, balık tükettim. Aynı proteinleri seyir evresinde yanlarına sebze ekleyerek tüketmeye devam ettim. Şimdi güçlendirme evresindeyim ve yeni eklemelerle devam ediyorum.

Sevgiler...

Son düzenleme:
mrb meliSSAnil görümcenin bu diyet ile 2 ayda 20 kilo verdiğini söylüyosunher sabah ta kahvaltı olarakhaşlanmış et yiyerekmi bu kiloyu verdi ?

Bu diyetin sonuçlarını paylaşacağımı söylemiştim. Sadece 3 gün yapabildim. Sonuç 600 gram oldu. Bilgilerinize sunulur :))

Bu diyeti bir kez denedim, buraya da yazmıştım başarılı olamadığımı. Tekrar denedim. 2 gün boyunca sabahtan akşama kadar yaklaşık 2 kg beyaz et yiyerek yaptım. Bunun dışında hiçbir şey tüketmedim. Verdiklerimin hepsi yağ değildir elbette ama yine de 2 günde 2.1 kg vermek insanı motive ediyor :87:

Motive oluduğuna sevindim ama neden kendini bu kadar zorluyorsun ki. 2 gün boyunca sadece 2 kg beyaz et yersen elbette bıkıp bırakırsın. Burada önemli olan bıkmadan son kiloyu verene kadar devam edebilmek. Bunun içinde bütün alternatifleri kullanmalı ve sonuna kadar gitmelisin bence. Bu konuda birbirimize destek olabiliriz. Ayrıca Güncel diyet haberleri başlığı altında Dukan Diyeti sayfalarına da bekleriz.

Sevgiler..

Aslında zor bir diyet. Zorluğu açlık hissetmek değil. Sabah akşam et yediğin için bir süre sonra bıkıyorsun :93:
Ama diyet işe yarıyor. Bu kadar hızla gidenler çoğunlukla su olsa da motive ediyor insanı :)
Şu 5 günü tamamlayayım Dukan diyetinin sağlıklı aşamasına ya da başka bir listeye geçmeyi düşünüyorum. Dukan'ın kitabını da aradım ama bulamadım. Bir arkadaş internetten alabileceğimi söyledi. Sipariş verdim. Artık ne zaman gelirse okumaya başlicam :) Okuduktan sonra yapıp yapamayacağıma karar veriri sanırım :94:

merhaba bende dün başladım bu diyeti yapmaya ve dün güzel gecti ve dünkü kilomla bugünkü kilom 700 gram farkedıyor inş işe yarayacak yaptıgımız diyet bence ben sabah aksam tavuk gögsü yapıyorum ızgarada cok doyurucu acıkmıyorum oglendede light ton balıgı yedım doyurucuydu aralardaa kuru kayısı yedim 4 adet toplam bu diyete dün başlayan yokmu arkadaşlar birbirimize destek olalım

Ben atak ve seyir evresini bitirdim. Şu anda güçlendirme evresindeyim. Destek için her zaman buradayım....

dr dukan ın kitabını bu gün aldım bayram tatilinde okuyacağım bayramdan sonra da başlayacağım diyete 10 kilo kadar fazlam var İPEKSİR sen bu rejimle kilo vermiştin sanırım 10 kiloyu ne kadar sürede verebilirim; rejim sırasında zorluk çektin mi ya da herhangi bir tavsiyen var mı yardımcı olursan sevinirim .... mutlaka zayıflamam lazım haziranda düğünüm var...

Ben 80 günde 13 kilo verdim. Haziran'a kadar çok vaktin var. Kesinlikle o sürede kilonu verir hatta güçlendirme evresini de yapıp kilonu sabitlersin. Zorluk çekmeye gelince, hangi açıdan baktığına bağlı. Adet öncesi dönemlerde tatlı istediğimde biraz zorluk yaşadım. Onu da çeşitli şekillerde atlatmaya çalıştım. Zorlandığım dönemlerde hep şu an ki halimi düşündüm. Zayıflayınca nasıl olacağımı, kendimi ne kadar iyi hissedeceğimi. O zaman zorluklarla baş etmek daha kolay oluyor. Yalnız eğer bağırsaklarınla ilgili bir problemin varsa onun önlemini mutlaka diyete başlamadan al. O canını yakabilir. Diyetin ilerleyen evrelerinde tekrar görüşürüz.

İyi bayramlar...

anladım canım.. dr dukanın adresini vermişsin bi mesajda ordan bilgilerimi girdim bana 3 günlük atak evresi 2 ay kadar seyir evresi uygunmuş.yalnız hemen .kilo kaybı istediğim için 5 ya da 7 gün yapacağım. sen kaç gün yapmıştın?bi de yulaf kepeği bulamadım buğday kepeği olmaz mı ya da hiç kullanmasam ...parafin yağı da bulamadım acaba aktarlarda mı bulunur bu yağ? İPEK bayramdan sonra kesin başlıyorum diyete.senin gibi diyette konusunda başarılı birini bulmuşken bırakmam.bu arada benim adım ECE.
herkese iyi bayramlarrrr...

bu akşam deli gibi yedim:)) kesin 1 kg almışımdır.malum sabaha diyete başlıyorum:))) sabah 2 yumurta öğlen tavuk akşama ızgaa köfte..ve yağsız yoğurdum birde yağsız sütüm var....anladığım kadarıyla yulaf kepeği bulan yok değilmi?

merhabalar
acaba bu diyette tuz var mı? etleri tuzsuz mu pişirmeliyiz?

Kusura bakmayın okullarda sınav dönemleri başlayınca hayatta hızlandı biraz. O yüzden pek fazla giremedim. SARİZ ciğim nasıl başladın mı? Başladıysan nasıl gidiyor. Güncel diyetler başlığı altında DUKAN DİYETİ sayfalarında bu konu ile ilgili daha fazla bilgi ve ilgi bulabilirsin. Orada diyeti şu anda yapan daha fazla kişi var... Sevgiler...

Ankara'da Antares ve Kentpark AVMlerde rossmann diye bir alman mağazası var. Orada satılıyor. Ayrıca Güncel Diyet haberleri başlığı altındaki Dukan diyeti forumunun 29.sayfasında yulaf kepeğinin neye benzediği ile ilgili resim paylaşmıştım. Belki bir faydası olur. Sevgiler...

merhabalar
acaba bu diyette tuz var mı? etleri tuzsuz mu pişirmeliyiz?

Sevgili ebi, etleri tuz ile pişirebilirsin. Tuzu sadece abartmamak gerekiyor. Eğer normalde çok fazla kullanıyorsan azaltmanda fayda var. Ama tamamen tuzsuz diye bir durum yok. Sevgiler...

kızlar bende yeni üyeyim bende hastalık dönemim bitsin hemen başlılycam ve gün gün yazıcam çok güzel kilo vermişsiniz banada arkadaş alacak varmı:)

ben varımmmmm! :))

nasıl yapılıyor tam anlamak lazım ve hemen başlıcam. sadece et mi yiyoruz? et tavuk vs. o kadar mı?

bir de hayvansal gıdalar sanırım?

ben de yapacağım beş gün bakalım nasıl kilo vereceğim :) almayayım da amna aman :))

Canlarım bilgisi olan bunu uygulayan varsa lütfen bilgi versin!

Ben beş gün boyunca bunu yapacağım.

Sabah: yağsız süt ve peynir
Öğle: haşlanmış baharatlı tavuk veya kırmızı et, balık
Akşam: yoğurt veya yine et.

veya
sabah öğle akşam sadece haşlanmış baharatlı tavuk kırmızı et ve balık.

bir hafta boyunca bunu mu yapacağım?? böyle yapsam doğru olur mu????

arkadaşlar kolaya kaçmak gibi gelecek ama
ALLAH RIZASI için biri bana
bu diyette neleri yeyip neleri yemeyeceğimi
kaç everen oluştuğunu her everede ne yapmam gerektiğini açıklasın
çünkü sayfalrı okudum okudum kafam karıştı 220 sayfa olmuş işime yarar bilgiler hangisi bir türlü kavrayamadım
5+5 ne 1+1 ne sabitleme ne saldırı ne
ne yenir ne yenmez ne yasak?
beynim sulandı
90 kilo oldum artık 155 boyla
kendime bakmaktan rahatsızo luyorum artık
bazen 1 yıldır görmediğim bir arkadaşımla karşılaşıyorum beni tanımıyor üzülmeyim diye kilo almışsın tanıyamadım da diyemiyor
çok üzülüyorum
ne olur biri bana şu diyet nedir neler yenir neler yenmez evlereleri nedir açıklasın

Sevgili fatunuz, sana tavsiyem DUKAN DİYETİ kitabını alman. Orada gerekli her türlü bilgiyi bulabilirsin. Ayrıca Güncel diyet haberleri başlığı altında yine Dukan Diyetini okumanı tavsiye ederim....

Sevgiler...

Bir süredir forumu okuyordum ama kendime uygun bulduğum, yapabileceğim bir diyeti yakaladığıma dair inanç oluşturduğum ve 2.haftamı tamamladığım diyet maceram hakkında yazmak amacıyla, az önce üye oldum... Herkese selamlar!

Senelerdir düzensiz beslenmek gibi bir sorunum vardı. Öğün atlarım, cola-kahve çok severim. Bunlar yetmez gibi işsizlik ve sigarayı bırakmamda eklenince oluşan kilolar, boyum da kısa olunca benim için gerçekten sorun haline dönüştü. Artık dur demezsem, ileride önünü alamayacağımdan endişe ettim ve diyet kararını vermek zor olmadı. Ne var ki, kolay kilo veren bir yapım yok.

Başlangıç bilgilerim şunlar: 1,57 boy, 76kg, yaş da 35

Diyete başlangıç tarihim: 06 Aralık

06 Aralık-11 Aralık arasında, sadece proteinle 3kg verdim.
12 Aralık-18 Aralık arasında, proteine salata malzemeleri ve haşlanmış sebze ekleyerek 1kg verdim.

İlk hafta günde 3km yürüyüş, 2. hafta 6km yürüyüş yaptım. Her gün düzenli olarak yürüyüşlerime devam ediyorum. Ayrıca haftada 1 gün 1 saat latin dansları dersim var. Bunun iki dersi diyetime denk geldi. Orada da farklı kaslarım çalıştığı için, eğlencenin ötesinde ideal kiloma giden yolda bana faydalı olduğunu düşünüyorum.

Ek olarak her gece yatmadan önce bir fincan yeşil çayı mutlaka içiyorum.

Açlık anlamında bir sıkıntı olmuyor. Tuvalet sorunum oldu benim. Onu da günkurusu yiyerek çözmeye çalışıyorum. Cola ve kahve bu süreçte hiç içmedim. Çayı da ender içmeye çalıştım ve içtiğim zamanlarda da şeker kullanmadım. En çok taze ekmek kokusunu duyunca diyette olma psikolojisine giriyorum ama uzun sürmüyor. Bir de meyve yemeyi özledim.

Yeni yıla geçmeden 70in altına düşmeyi hedefliyorum. Şu ana kadar ki verme hızımdan açıkçası memnunum.

Kendi maceramı yazmak istedim çünkü karar verme aşamamda, ben burada yazılanları okuyarak çok motive oldum. Neleri yapmam/yapmamam gerektiğini anladım. Belki benim mesajım da eklenirse, bir arkadaşımızın daha cesaretlenebileceğine olan inancımla yazıyorum.

Amacında azimle ilerleyen herkese, hepimize, başarılar diliyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…