5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

tesekkur ederim ipeksir, bakalim cok iddaliyim bu sefer bende, bakalim 20 gunde kac kilo gidecek hergun burdan yazmaya devam edecegim, evde durdugum sure aslinda beni pek zorlamaz, guzel yaparim diyeti ama arkadaslar falan davet edince bozuluyor, o yuzden simdilik kendi kendime karar aldim bayrama kadar kimseyle gorusmezsem iyi olacak, zayiflamak istiyorummmm....

Pamukcum canim bu arada komik bir olay var ben sana nilifercim demisim hahahahaha

Pamukcum canim bu arada komik bir olay var ben sana nilifercim demisim hahahahaha

sorun değil canım zaten bende nilüfer dediğin için beni kastettiğini anlamadım niğdelim bugün 3.günüm dün öğlen ve akşam tavuk yedim bide bir kase yoğurt evde light kola vardı birbardak ondan içtim acayip şişirdi aklında olsun gerçi kola çok içmek istemiyorum ya şeker ihtiyacı olunca denenebilir ben krom hapı yutuyorum şekerimi dengeliyor sabah yine 30 dkka bisiklet sürdüm akşamda callenetice başladım daha önce yapmıştım çok faydasını gördüm sıkılaştırıyor bedeni bugün kahvaltıda yumurta ve peynir sekersiz çay içtim

veeee sabah 77,3 tam 2 gün sonucu 1,5 kg 5gün sonra bakalım toplam kaç kg gitmiş olacak

Bende eklemek istedim..az yagli beyaz peyniri teflon tavaya ufaliyorum eriyor zaten sonrada yumurtayi kiriyorum cok lezzetli oluyorcokacimcoook

Birde tavuk goguslerini rondo da kiyma kivamina getiriyorum icine bir cimdik tuz,karabiber ve yumurta koyuyorum kofte yapip yiyorum fena olmuyor..Normal sartlarda yapilsa oldukca lezzetli olabilir.

kizlar selamlar, bugun 2. Gunum hersey guzel gidiyor sayilir, birinci gunum cok guzdl gecti, kurallarin disina hic cikmadim, sabah ogle aksam sadece haslanmis tavuk yedim, 3 bardak form cay ictim, ve su, tek sorun herkez kabizliktan sikayet etmis bende tam tersi cok fena soylemesi ayip ishal oldum, sabaha kadaf wc ye tasindim, ben form cay icince hep boyle oluyoru sanirim 3 bardak cok geldi, ama soyle dusunuyorum, yedigim seyler bana kalmiyor hepsi hemen cikiyor, daha tartil adim, heyecanliyim, kendimi cok hafif hissediyorum, bugunde yagsiz haslama et, form cay ve su icecegim, kizlar durmak yok, ya gidecek ya gidecek bu pis kilolar...

herkese mrbbb
eşimde bu diyeti 15 gündür yapıyor ve şu ana kadar 7 kilo vermiş, 7 kilo fazkası daha var vermeyene kadar durmaya niyeti yok. herkese benden tavsiye bu diyette sakın kaçamak yapmayın!

Ben yarın bu diyete başlıyorum. 4 gün yapıcam. Bu diyeti yapanlara bir sorum olacak. 1 gün tavuk, 1 gün balık şeklinde yapsam, hiç kırmızı et günü yapmasa olur mu? Kırmızı etle aram pek iyi değil :bbo:

Başlangıç kilom - 27 Ekim : 86.5
Bitiriş kilom - 1 Kasım : ?

Birçok üye ben diyete başlıyorum, sonuçları buradan bildiririm demiş ama sonra görünmez olmuş boshayallersmile Ben de yarın başlıyorum ama sonuçları mutlaka bildiricem. En azından benden sonra yapacaklara fikir verir bayanssulusmile

Selam nightwinglover, illa kırmızı et yemene gerek yok. atak evresinde protein bazlı herseyi istediğin kadar yiyebiliosun. herhangibir kombin yaratmak zorunda değilsin, istersen sadece beyaz etle de dieti goturebiliosun yani.
ben yaklasık 1 ay oncekitabı okumus ve bu dieti yapmaya baslamıstım ama sadece bir hafta tam anlamıyla uygulayabilmistim.o bir hafta sonunda da 3 kilo vermistim ancak 2.hafta kacamaklar yapmaya baslayınca kilo vermem tamamen durmustu ve demotive olup bırakmıstım. bugun itibariyle tekrar basladım bakalım nasıl devam edicek bu sefer bilmiyorumkismile

kizlar ikinci gunude cok sukur bitirdim cok kolaydi diyemiyecegim bugun haslama kirmizi yagsiz et yedim eti cok seven ben etten sogudum resmen, ama vazgecmek yok devam edecegim yarin yine haslama tavuk yiyecegim, bugunde hic kacamak yapmadim, et form cay ve su baska birsey yok cumartesiyi dort gozle bekliyorum, kendimi cok iyi hissediyorum, zayifliyacagim baska yolu yok, gidecek pis kilolar...

nightwinglover, selam canim, hadi kolay gelsin sanada bende sanirim bundan sonra senin gibi yapacagim, kirmizi eti yerken cok zorlandim, tavuk yapacak gibiyim hep, baligida pek sevmem, somon disinda, ama somon da yagli bir balik oldugu icin oda yasaklar icinde, bende ilk 5 gunu tavukla tamamliyayim sonra balikla devam ederim diye dusunuyorum, canim senin boy kac, neden 4 gun yapacaksin, sana birsey soracagim ben bu ticker factorydeki yaptigim weight loss tickeri buraya ekliyemedim nasil yaptin? gorusuruz kolay gelsinn...

benim 3 gün bitti 4.gündeyim ve 2,2 kg verdim pes etmek yok

kizlar 3.cu gunume basladim ama debam edemedim cok hastalandim, midem bulaniyor, bas agrisi ve bas donmesi var, agaya kalkinca bayilacak gibi oluyorum, esim cok kizdi, sabah biraz peynir ve zeytin yedirdi, kizlar uzulerek soylemek istiyorum, bu diyetide birakmak zorundayim, yaa ben ne yapacagim, nasil gidecek bu kilolarim, cok kotu hissddiyorum kendimi, az az ama herseyden yiyerek devam edecegim sanirim ((

Aynı şey okulda bir arkadaşımın başına da geldi. Benim konuşmalarımdan etkilendi, ertesi gün başladı, 2.gün bıraktı. Ben ona ısrarla kitabı al, oku, içine iyice sindirdikten sonra başla dedim ama dinlemedi. Üstelik sabah, öğlen, akşam haşlanmış tavuk veya et yiyerek kendine niye bu kadar yükleniyorsun ki??? :uhm::uhm: Tabi miden bulanır, baş dönmesi vs. yaşarsın. LÜTFEN HER GÖRDÜĞÜNÜZ DİYETE HEMEN ATLAMAYIN. Dukan diyeti kitabını ısrarla tavsiye etmemin sebebi kitapta karşılaşabileceğiniz şeyleri, neyi nasıl yapmanız gerektiği, motivasyonunuz bozulduğunda nasıl davranacağınız, diyetin nasıl çalıştığını çok güzel anlatıyor.

Tekrar söylüyorum kendimize eziyet etmeden kilo vermek istiyorsak önce yapacağımız diyete inanmalı ve motivasyonu en yüksekte tutmalıyız.

Sevgili nigdelim, sana tavsiyem bir süre hiç diyet yapma. Ara ver. Kendine biraz süre tanı. Eğer arzu edersen bu arada kitabı al ve oku, ondan sonra kararını ver. Bizler muhtemelen burada oluruz. Sevgiler...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ipek esircim tavsiyelerin icin tesekkur ederim, bugun diyetimi yapamadim, birakmak zorunda kaldim, artik baska birseyler yapacagim, bugun diyeti yapamadigi icin kendimi disariya attim yaklasik bes saat kadar disaraidaydim , 1 bucuk saat kadarini tempolu kalaninida hafif hafif gzerek yurudum umarim yarina kadar biraz daha gider,sabah tartilip sizede yazarim,

Bu diyetin sonuçlarını paylaşacağımı söylemiştim. Sadece 3 gün yapabildim. Sonuç 600 gram oldu. Bilgilerinize sunulur :))

bi arkadasim gecen pazartesi basladi cumartesiye kadar yapti cumartesi tartildi toplam 3 kilo 700 gram gitti
insanin yapasi geliye sonuclari gordukce :))

bi arkadasim gecen pazartesi basladi cumartesiye kadar yapti cumartesi tartildi toplam 3 kilo 700 gram gitti
insanin yapasi geliye sonuclari gordukce :))

Bu sürede tam olarak neler yediğini biliyor musun? Ben başaramadım da :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…