Pamukcum canim bu arada komik bir olay var ben sana nilifercim demisim hahahahaha
canım teflon tavaya 1 damla zeyt. yağını fırçayla sürüyorum çırptığım yumuturtayı döküyorum gayette güzel oluyor napalım lezzetçi olunca çareler bulunuyor. sanada kolay gelsin arkadaşım iyi vermişsin valla ben 3 kiloya razıyım bakalım görücez ...
Ben yarın bu diyete başlıyorum. 4 gün yapıcam. Bu diyeti yapanlara bir sorum olacak. 1 gün tavuk, 1 gün balık şeklinde yapsam, hiç kırmızı et günü yapmasa olur mu? Kırmızı etle aram pek iyi değil :bbo:
Başlangıç kilom - 27 Ekim : 86.5
Bitiriş kilom - 1 Kasım : ?
Birçok üye ben diyete başlıyorum, sonuçları buradan bildiririm demiş ama sonra görünmez olmuş boshayallersmile Ben de yarın başlıyorum ama sonuçları mutlaka bildiricem. En azından benden sonra yapacaklara fikir verir bayanssulusmile
kizlar ikinci gunude cok sukur bitirdim cok kolaydi diyemiyecegim bugun haslama kirmizi yagsiz et yedim eti cok seven ben etten sogudum resmen, ama vazgecmek yok devam edecegim yarin yine haslama tavuk yiyecegim, bugunde hic kacamak yapmadim, et form cay ve su baska birsey yok cumartesiyi dort gozle bekliyorum, kendimi cok iyi hissediyorum, zayifliyacagim baska yolu yok, gidecek pis kilolar...
kizlar 3.cu gunume basladim ama debam edemedim cok hastalandim, midem bulaniyor, bas agrisi ve bas donmesi var, agaya kalkinca bayilacak gibi oluyorum, esim cok kizdi, sabah biraz peynir ve zeytin yedirdi, kizlar uzulerek soylemek istiyorum, bu diyetide birakmak zorundayim, yaa ben ne yapacagim, nasil gidecek bu kilolarim, cok kotu hissddiyorum kendimi, az az ama herseyden yiyerek devam edecegim sanirim((
Ben yarın bu diyete başlıyorum. 4 gün yapıcam. Bu diyeti yapanlara bir sorum olacak. 1 gün tavuk, 1 gün balık şeklinde yapsam, hiç kırmızı et günü yapmasa olur mu? Kırmızı etle aram pek iyi değil :bbo:
Başlangıç kilom - 27 Ekim : 86.5
Bitiriş kilom - 1 Kasım : ?
Birçok üye ben diyete başlıyorum, sonuçları buradan bildiririm demiş ama sonra görünmez olmuş boshayallersmile Ben de yarın başlıyorum ama sonuçları mutlaka bildiricem. En azından benden sonra yapacaklara fikir verir bayanssulusmile
Bu diyetin sonuçlarını paylaşacağımı söylemiştim. Sadece 3 gün yapabildim. Sonuç 600 gram oldu. Bilgilerinize sunulur :))
3 günden fazla yapmadım bu diyeti :) Devam etmedim yani.Devam ediyor musun? ???
bi arkadasim gecen pazartesi basladi cumartesiye kadar yapti cumartesi tartildi toplam 3 kilo 700 gram gitti
insanin yapasi geliye sonuclari gordukce :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?