- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Sabah şu kadar kiloydum akşam şu kadar gram zayıfladım gibi açıklamalar bana çok doğru gelmiyor. Ne kadar zayıfladığınızı yada zayıflamadığınızı açıkça görebilmek için ,özellikle sabah idrara çıktıktan sonra üzerinizde birşey olmadan tartılıp ertesi gün aynı şartlarda tartılmak gereklidir bana sorarsanız. Hatta bu bile doğru olmayabilir. Mesela kabız iseniz bi kaç gün hiç kilo vermiyor gibi de görünebilirsiniz.
sevgili r canan veya konuyu bilen diğre arkadaşlar bugün 1.günüm.Ama sorum 2. evre ile ilgili.2.evrede
1+1 yapabiliyor muyuz.Yani 1 gün protein 1 gün protein+sebze olabiliyor mu?
Bu akşam yemeği olarak yoğurt terbiyeli köfte yapacağım.tabii köftede sadece baharat olacak.değişik tarifleri olan varsa yazarsa süper olur.3 ayda 15 kg versem yeterli
14 Ocak'ta başladım ve bugün 2.7 kilo vermiştim. Diyet işe yarıyor; ancak sınırsız et yiyerek değil, kontrollü protein tüketerek. Ben protein dışında hiçbir şey almadım. Porsiyonlarımı da oldukça küçük tuttum.
Siz de aynı şekilde yaparsanız eminim kilo verebilirsiniz.
Herkese iyi akşamlar!
ben bikaç ay önce bu diyeti yapıp 4 kilo vermiştim. sonra bazı sebeplerden dolayı diyeti bıraktım. simdi tekrar baslasammı diorum ama bi sorum var size. hiç yag su kas oranını fln ölçtüren oldumu? yani diyetle kaslardan kilo veriyo olabilirmiyiz? tamam kitapta bu konuda acıklama vardı ama ölçtüren fln varsa daha inandırıcı olcak.[/QUOT
Her doktor kontrolümde vücut analizim yapılıyor.Ne kadar yağ veya su verildiğini,vücudun hangi bölgelerinden ne kadar zayıflandığı vs..En son kontrolümde toplam verilen 16 kg ın yaklaşık 13 ü yağ kaybıydı.Şu anda 3 ayda 19 kg verdim yakında doktoruma gitmem gerekiyor.Benim doktorumun daha farklı bir yaklaşımı var DUKAN diyetinden.Mesela en son gittiğimde haftanın bir günü ,
sabah 50 gr fındık arada dil peyniri öğle 50 gr fındık arada dil peyniri akşam 50 gr fındık
Dukan diyetine çok benziyor ama daha farklı.Yıllardır kilomla mücadele verdşm ve şu anda halimden çok memnunum kilo vermem oldukça iyi gidiyor.
ben gecen yıl kitap türkce ye çevrilmeden makalelerden ve sağdan soldan bulduğum bilgilerle 3 gün atak geri kalan 1 hafata protein + sebze şeklinde yapmıştım 3-4 kilo verdim ve almadım. Kitabı aldım ve dün başladım kitap da günde 1.5 yemek kaşığı yulafdan bahsediyor. sabah yulaf ve yogurt yedim hatta bazı tariflerde mısır nişastası kullanılabilecegi bile söyleniyor.Kitapla daha kolay. ben başlıyorum ve yanıma arkadaş arıyorum..
merhaba bende bu diyete yarın sabah başlıyorum tavuğu çok sevdiğim için tam bana göre ama protein patlaması yaşamıyım yaninda yağsız salata oluyormu?en azından akşam yerken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?