5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Slm kizlarrrr ilk sayfalari okudum ve basliyanlar olmus tebrikler bende basladim bu diyete 2 hafta oldu 5 kilo verdim kitabimi sonuna kadar okudum

Bu diyetin 4 asamsi vardir !!!

1.ATAK yani baslangic (sadece PROTEIN Limitsiz hizli kilo verme dönemi) 3veya10gun arasi sürüyor kiloya göre, 20kilodan fazlasi olanlar 10 gün yapcak ve 0%yag oranli yogurtlar veya peynirler de yenebilir en az 1.5 LITRE SU daha fazla icebiliyorsaniz daha fazla icin ve gunde 20 dkk yürüyüs

2.PROTEIN + SEBZE Limitsiz (5gün Protein ve sebze sonra sadece 5 gün Protein sonra Protein Sebze boyle gidiyor yani 5/5 ) zorlananlar icin 1/1 de olur 1gun Protein Sebze birgun sadece Protein...

3.Kiloyu Stabilize etme (aynen devam ediliyor ama yanina meyve ekmek 40% yagli peynirler yogurtlar katiliyor ve de 2 porsuyon, makarna,pilav, bulgur......bu sürec ne kadar sürüyor diye soruyorsaniz o da verdiniz kiloya bahli mesela 20 kilo verdiniz 200 gün uyguluosunuz yani 1kilo=10gün

4.Normal Yemek !!!Herseyden yiyorsunuz ama sadece Persembe günleri PROTEIN+SEBZE
TABIKI ABARTMIYORSUNUZ YOKSA KILOLAR HER DIYET GIBI TEKRAR GELIR

HAAA bu diyette en önemlisiii (son d'avoine) galiba turkcesi YULAF UNU hergün 2 kasik yenilmesi gerek ya yoguRdun icinde ya sütün icinde ya krep gibi sabahlari (1 yumurta 2kasik yulaf unu 1.5 kasik sade yogurt bide tatlandirici yada tuz ) cok az yagda krep gibi yapin....

keske türkceside olsa bi site var hersey yaziyor orda 2bine yakin tarifler var hatta tatlilar bile kekler pastalar ama hepsi proteinli tabi cok guzel oluyor insan diyette hissetmiyor kendini :))

Cay kahveyi sekersiz icin tatlandirici katin sütte olur ama az yagli sadece gunde 25cl haa bide diyet icecekler mesela diyet cola istediginiz kadar icin VEDE SUUUU BOL BOL benden bu kadar simdilik ...:87:

HERSEYEE UYARSANIZ KESINLIKLE KILO VERIYORSUNUZZZZZ UNUTMAYIN !!!!

HA bide google dan dukan diyeti yazin daha iyi anlatiliyor diyet

Son düzenleme:
ben de bu diyete başlayacağım şimdi dukan'ın sitesinden atak evrelerimi falan hesapladım bana 2 dedşi ama 5/5 yapacağım.

umarım mutlu haberi sizle de paylaşırım arkadaşlar.

Süreci çok detaylı bir şekilde anlatmışsın. Kendi adıma teşekkür ederim.

Arkadaşlar tam 2 ay 1 haftadır buna benzer bir diyet uyguluyorum doktor kontrolünde.16 Kg verdim.Verilenlerin 13 kg ı yağ olarak gitti.114.2 den 98 kg a düştüm.,
Kısaca özetlemek istiyorum:
Sabah:1 haşlanmış yumurta,peynir,sınırsız salata ve bitki çayı
Ara:2 salatalık yada salata
Öğle:haşlanmış veya ızgara et,balık, tavuk(herhangi biri) Salata
Ara:1 bardak kefir
Akşam:haşlanmış veya ızgara et,balık, tavuk(herhangi biri) Salata

Haftada bir gün salata yenmiyor.
Günde 45 dk tempolu yürüyüş
En az 2 lt su içiliyor
Her öğünden önce ve sonra 1 bardak su içiliyor.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Yediklerinin toplam karbonhidrat değeri nedir? Bu zaman sürecinde sürekli atak evresini mi yaptın?

Ben de bugün itibariyle bu diyete başladım. Beş gün sonunda hem verdiğim kg hem de menülerimle bilgi verebilirim size. Şimdilik sonucu ben de merak ediyorum, umarım güzel olur :)

Yediklerimin karbonhidrat değerini hiç merak edip hesaplamadım arkadaşım.Yediklerimi yazdım buyrun siz hesaplayın...
Bugüne kadar yaptığım diyetlerde en mükemmel sonucu bu diyetle aldığımı söylemek istiyorum.Şiddetle tavsiye ederim.

Benim 5-6 kilo fazlam var spor yapmama rağmen bir türlü düşmüyor. Ben bu diyeti sadece 1 hafta yani ilk dönemini uygulasam işe yararmı acaba? Diyete yeni başlayan arkadaşlar sonuçları yazarsa memnun olurum. Teşekkür ederim.

Bu diyetin ilk 5 günü şunları yedim:
sabah-1 dilim dil peyniri,1 haşlanmış yumurta ve bitkisel çay
öğle-200 gr kadar haşlanmış yada ızgara yağsız et
akşam-200 gr kadar haşlanmış yada ızgara yağsız et
En az 2 litre su
ve 5 günün sonunda 2800 gr yağ verdim kilom 114,2idi bence çok güzel bir sonuç.Kişinin kilosuyla orantılı tabii verilen kilolar.
LÜTFEN DENEYİN ve SONUÇLARI PAYLAŞIN.

Diyeti bozmayacak şekilde etleri nasıl daha lezzetli hale getirebiliriz? :26:
Ben çok fazla tavuk eti yiyince hemen bıkıyorum.

Ben etkili sonuç almak için katı bir şekilde yapmak istiyorum.
Bu diyeti yaparken 5 gün boyunca sadece grill de pişmiş tavuk yesem olur mu acaba?
Tavuğun yanında karbonhidrat değeri fazla olmayan başka ne yiyebilirim ki? :97:

Sadece beyaz et değil balık ve kırmızı et de yemelisiniz.Ben köfteyi,tepsiye yağlı kağıt koyup fırında pişiriyorum oldukça güzel oluyor.Etin yanında salata yemelisiniz.

Sadece beyaz et değil balık ve kırmızı et de yemelisiniz.Ben köfteyi,tepsiye yağlı kağıt koyup fırında pişiriyorum oldukça güzel oluyor.Etin yanında salata yemelisiniz.

Ben kırmızı et de yiyiyorum ama sürekli protein aldığımdan kırmızı eti yemek biraz daha zor geliyor. Tavuk hele de grillde pişmiş tavuğu yemek daha kolay geliyor

konuya üye olmak için ne yapılıyordu. ben uzun süredir girmiyordum unutmuşumda keh keh...
Bu sırada kitabı aldım okuyarak özet çıkarıyorum. Hadi bakalım .... mucks

Merhaba, dukan diyeti başlığında yazdığım mesajı burayada yazıyorum aynen...

Kızlar, bu hesabı kardeşimle ortak kullanıyorum, öncelikle bunu belirtmek istedim çünkü kendisi ailenin çirozu olmakla beraber kendine çok çok iyi bakar ve eski bir sporcudur, bende kendime daima onu örnek aldığım için nihayetinde bu rejimin bana uygun olduğunu düşünüp kitabı aldım, okudum kafama yattığı içinde başladım.Sağolsun kardeşimde amacıma ulaşmamda çok yardımcı oluyor derhal 2 güzel spor aleti edindik, annem ben ve kardeşim beraber çalışıyoruz...Bu gün ikinci günüm dün sabah tartıldığımda 52.800 geliyordum bu sabah ise 52.600 sanırım normalde zaten zayıf olduğum için 200 gr kilo kaybı oldu çünkü annem 400 gr kaybetti ama aramızda 20 cm boy farkı var...yinede bilemiyorum siz değerlendirirseniz sevinirim...

Herneyse kızlar biz dün başladık annemle, sabah 2 yumurtadan oluşan omlet, öğlen yaklaşık 100 gr tavuk bir parça light peynir 20 gr bile yoktur, akşam 100 gr kadar tavuk 1 bir bardak zero içtim, yatarkende 2 kaşık light yoğurt yedim.

Bu gün ise sabah 2 adet yumurta yedim, öğlen hiç acıkmadım saat 5 gibi sade neskafe içtim akşam yemeğinde güzel bir çipura yiyeceğiz. Normalde hep sebze ile beslendiğim için biraz zor oldu aslında ama yinede alıştım gibi sadece uzun bir süre tavuk görmek istemeyeceğim...sormak istediğim istediğiniz kadar yeyin diyor ama protein tok tuttuğu için ben fazla yiyemiyorum, sizce kendimi zorlayıp daha fazla mı yemem lazım?

Bu arada yulaf kepeğini aldım Nişantaşı'ndan 300 gr fiyatı 5 ytl. Acaba bahsettiğiniz krep nasıl yapılıyor bana tarifini verebilir misiniz acaba? Birde mantar konusuna netlik getirirseniz çok sevinirim mantar atak evresinde serbest mi değil mi?

herkese selamlar,
Emre

Son düzenleme:
Sabah şu kadar kiloydum akşam şu kadar gram zayıfladım gibi açıklamalar bana çok doğru gelmiyor. Ne kadar zayıfladığınızı yada zayıflamadığınızı açıkça görebilmek için ,özellikle sabah idrara çıktıktan sonra üzerinizde birşey olmadan tartılıp ertesi gün aynı şartlarda tartılmak gereklidir bana sorarsanız. Hatta bu bile doğru olmayabilir. Mesela kabız iseniz bi kaç gün hiç kilo vermiyor gibi de görünebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…