İnşallah bende de işe yarar İpeksir..Keşke bende senin kadar versem yeter işte..Birde şunu sormak istiyorum sana meyvalı activia yememin bir sakıncası olur mu acaba bunu biliyor musun?
merhaba, yulaf kepegini yiyemedim ben bi turlu, batıyo yutamıorum cok berbatsen nasıl yaptın,bendeki yulaf kepegi kırcıl kırcıl o yuzden de yenmesi gercekten cok guc geldi bana
aklımıza ne gelirse koyduk kurabiyeye. yulaf kepeği,yumurta,süt yada yogurt, tatlandırıcı,tarcın bide havuc koyduk. cokta güzel oluyo bence.
ah eccemm yaaaa. Hala bulamadım yulaf kepeğini. Sen yazdıktan sonra kaç kere gittim rossmann'a yok yok yok.... Bulabilsem bende bu tarifleri deneyeceğim. Keşke internette olsa da kolaycık alabilsek...
Arkadaşlarım istanbulda yulaf kepeğini buldum.Zencefil Aktar diye biryer.Adresi Rumeli Cd.No:92/1 Osmanbey-Şişli_İstanbul Tel : 233 51 44 arkadaşlar 300 gramını 5 tl ye aldım.Bilginiz olsun bende çok arayıp bulmuştum sizi de haberdar edeyim dedim.Hoşçakalın.Başarılar arkadaşlar hepinize
arkadasım ilk 5 gün içinde sadece kırmızı veya beyaz işlenmemiş et yiyeceksin.. yağsız çok az tuz olabilir baharat limon falan serbest.. diğer 5 gündede etin yanına yine yağsız ve salçasız pişirilmiş sebze yada salata şeklinde.. diyetin aslı budur.. ama yoğurt yiyende var yumurta yiyende var ben bu diyeti 3 ay falan önce yaptım yaklaşık 15 kilo verdim bir buçuk ayın içinde sadece et ve sebze ile yaptım
bayzz sabrınıza hayranım kaydirigubbakcemile5 yani gunlerdir ilk sayfadan beri okuyorum herkes yok yogurt yok yumurta arkadaslar diyetin ana prensibi et yemek yok meyvalı yogurt yok sut yumurta flan hiç birisi yok... ilk 5 gun sadece et ve su kendimizi kandırmayalım zor bir diyet ama veriliyor..çok ornekleri var bence artık sunu bunu yiyebilirmiyiz die sorulacağına diyet iice okunmalı üşenmeden ilk sayfalara da bakılmalı diyorum..kaydirigubbakcemile ilk 5 gun sadece et ve su sonraki 5 gun sebze ve et sadece sebze deil ete de devam ediosunuz sebze ve et olay bu !!!!!sebzeler zaten arkadasların yazdıgı listede de baklagiller yasak onlara da bi zahmet donup bakın... hiç bir karbonhidrat içeren yiyecek yok.. ekmek sormus bi arkadas ekmek tabiki de yasak.. herkese kolay gelsin inşallah umdugunuz kiloya ulasırsınız...opuyorumnanaktan
Sevgili aynde; yağsız süt, yumurta ve yağsız yoğurt diyette var. Kendimizi kandırmak değil yaptığımız. Dukan diyetinin kitabını aldık ve kafamıza takılanları paylaşıyoruz. Ne de olsa çeviri...Ben diyeti bu şekilde yapıyorum ve 80 günde 12 kilo verdim. Kendimize eziyet etmeden zevkli birşey yapmaya ve en önemlisi böyle yazışarak dayanışma yapmaya çalışıyoruz. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanSevgiler...
sevgili ipeksir;ama bu diyet topiğini acan arkadas 10 gunde 9 kilo verdi benim soylediğim yontemi yaparak..dukanın listesinde var ama ben sadece et ve suyla 5 gunde 5 kilo verdim ve bu hafta yine basladım eger yogurt veya etten baska birsey girdiği zaman diyet cok yavas ilerliyo ben de diyetlerden sıkıldığım için 5 gunde ideal kiloma ulasıp sonra dikkat etmeye calısıorum.. size sadece tavsiye verdim uyguladıgım için
sevgili ipeksir;ama bu diyet topiğini acan arkadas 10 gunde 9 kilo verdi benim soylediğim yontemi yaparak..dukanın listesinde var ama ben sadece et ve suyla 5 gunde 5 kilo verdim ve bu hafta yine basladım eger yogurt veya etten baska birsey girdiği zaman diyet cok yavas ilerliyo ben de diyetlerden sıkıldığım için 5 gunde ideal kiloma ulasıp sonra dikkat etmeye calısıorum.. size sadece tavsiye verdim uyguladıgım için
bende bugün başladım hadi hayırlısı kitabıda sipariş verdim yarın gelir heralde ipeksir idolüm sensin azmine hayran kaldım arkadaşım
Valla aslında insanoğlunun aklına koyduğu zaman yapamayacağı şey yok. Bizdeki tek eksik yeteri kadar istememek bence. Eğer istiyorsan mutlaka ama mutlaka başarırsın. Diyet için kendini zorlama. Rahat ol. Miktar kısıtlaması yok. Bunun için az yemeye çalışıp kendini bunaltma. Bir süre sonra daha çabuk doyduğunu farkedeceksin zaten. Su içmeyi ihmal etme. Zaten sağ olsun protein bol bol su içirtiyor. ve hepsinden önemlisi yürüyüş. Atak evresinde 20, seyir evresinde 30 dakika. Daha az veya daha fazla değil, tam kararında.
Her zaman istediğinizi sorabilirsiniz, elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Sevgiler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kizlar, ben 1 hafta once elma diyeti yaptim ve 3 kilo verdim ama su anda elma goresim gelmiyor, iyyy, 1 hafta aradan sonra bu diyete gectim, umarim bende faydasini gorurum, boyum 164 kilom 76 bayrama kadar bakalim ne kadar gidecek, istedigim kilo 60 olmak, toplam 21 gunum var, bir gayretle verecegiz insallah, hadi kizlar birbirimizi motive edelim. :)
selam kizlar, ben 1 hafta once elma diyeti yaptim ve 3 kilo verdim ama su anda elma goresim gelmiyor, iyyy, 1 hafta aradan sonra bu diyete gectim, umarim bende faydasini gorurum, boyum 164 kilom 76 bayrama kadar bakalim ne kadar gidecek, istedigim kilo 60 olmak, toplam 21 gunum var, bir gayretle verecegiz insallah, hadi kizlar birbirimizi motive edelim. :)
benim ikinci günüm nigdelim gün içinde açıktırmıyor ve bol su içtiğim için canım bişey istemiyor benimde kilom 78 eşim görevde suan aralık 18de gelecek ve karşısına zayıflamış olarak çıkmak istiyorum bu beni motive ediyor onu havaalanında karşılayacağım günü düşünerekl beni görünce şaşırmasını yüzünün ifadesini görmek beni heyecanlandırıyor ve gaza geliyorum inşallah pes etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?