canım meraba ben de yarın başlıyorum diyete başladın mı sen bugün?birbrmze destek olarak yapablrz istersen
Bugün 2. günüm, 1.5 kilo vermişim.
Diyete başlayan kimse var mı?
henüz başlamadım ama lahana çorbası diyetiyle bunun arasında kararsız kaldım canım lahana diyetini 2 gün önce yaptm 2.günde dayanamadm. sanırım bu daha iyi tok tutar o yüzden buna başlamak istiyorum sende memnunsan yarn başlarım bende canım
3 günde 9 litre su için o zaman bakın 3 günde 2,5 kg verebiliyomusunuz? :)
Canım ben 3. günün sonunda diyete devam edemedim, bi arkadaşımın doğumgünüydü ve 2. gün akşamı alkol aldım, sabah çok halsiz uyandım, akşama kadar yatakdan kalkamadım, diyeti 4 günlüğüne bırakdım, aşırı yorgunluğun alkolden kaynaklandığını düşünüyorum, p.tesi tekrar başlayacağım ama bu sefer alkol yok:)Sende niyetliysen beraber başlayalım destek oluruz birbirimize, ne dersin?Bu arada diyeti bırakmış olmama rağmen 2 günde verdiğim 1.5 kiloyu geri almadım.
başlayalım canım ben de etlerimi tavuklarımı aldım yarın başlamak için:)destek olalım birbirimize. ayrıca bu diyetin gerçekten yağ yaktığına inanıyorum çünkü dukan diyetinden alınma bir diyet. bugün posta gazetesnde tam sayfa açıklama var. ve zzaten proteinlerin yağ yakıcı özelliği de var bu yzden de verilen kilolar geri alınmaz tabi biraz da dikkat lazım:)neyse hayatım ek olarak genele söylemek istedm bunları biz yarın başlayalım o zaman destek ola ola birbirmize tamamlayalım:)
kizlar bende bu diyeti denemek istiyom ama 5 gun dayanamamaktan korkuyom
Anlaşdık ozaman canım, yarın başlıyoruz ozaman, hergünün sonunda neler yedik nekadar spor yaptık bunları paylaşalım, 5. günün sonundada kaç kilo vermişiz bakalım:)
merhaba
bu diyet aklima cok yatti ve yarin baslamak istiyorum ama aklima takilan bir soru var bu diyetteki 4 evreyide yapmak zorundamiyiz, yapmazsak ileride bi saglik sorunuyla karsilasirmiyiz????
burda kımsee yokmuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?