5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Bugün 2. günüm, 1.5 kilo vermişim.

Diyete başlayan kimse var mı?

henüz başlamadım ama lahana çorbası diyetiyle bunun arasında kararsız kaldım canım lahana diyetini 2 gün önce yaptm 2.günde dayanamadm. sanırım bu daha iyi tok tutar o yüzden buna başlamak istiyorum sende memnunsan yarn başlarım bende canım

arkadaşlar merhaba
bende bu diyeti araştırıyorum 2-3 gündür ama yapma diyen cok var
sağlıksız deniyor kolestrolü yükseltiyor deniiliyor
sürekli et ile metebolizmanı bozarsın diyorlar
uzunca süre yapanların sağlık durumu nedir acaba ?:44:

bende yeni başladım 3 gün oldu 2.5 kilo verdim aralarda kaçamaklarm oldu tabiki bendeki yan etkileri halsizlik başağrısı birde gözaltı morlukları oluştu ne yazıkki 2gün daha yapıp başka diyete gecmeyi düşünüyorum

Canım ben 3. günün sonunda diyete devam edemedim, bi arkadaşımın doğumgünüydü ve 2. gün akşamı alkol aldım, sabah çok halsiz uyandım, akşama kadar yatakdan kalkamadım, diyeti 4 günlüğüne bırakdım, aşırı yorgunluğun alkolden kaynaklandığını düşünüyorum, p.tesi tekrar başlayacağım ama bu sefer alkol yok:)Sende niyetliysen beraber başlayalım destek oluruz birbirimize, ne dersin?Bu arada diyeti bırakmış olmama rağmen 2 günde verdiğim 1.5 kiloyu geri almadım.

kizlar bende bu diyeti denemek istiyom ama 5 gun dayanamamaktan korkuyom

başlayalım canım ben de etlerimi tavuklarımı aldım yarın başlamak için:)destek olalım birbirimize. ayrıca bu diyetin gerçekten yağ yaktığına inanıyorum çünkü dukan diyetinden alınma bir diyet. bugün posta gazetesnde tam sayfa açıklama var. ve zzaten proteinlerin yağ yakıcı özelliği de var bu yzden de verilen kilolar geri alınmaz tabi biraz da dikkat lazım:)neyse hayatım ek olarak genele söylemek istedm bunları biz yarın başlayalım o zaman destek ola ola birbirmize tamamlayalım:)

Anlaşdık ozaman canım, yarın başlıyoruz ozaman, hergünün sonunda neler yedik nekadar spor yaptık bunları paylaşalım, 5. günün sonundada kaç kilo vermişiz bakalım:)

kizlar bende bu diyeti denemek istiyom ama 5 gun dayanamamaktan korkuyom

Canım öncelikle kendini dayanamam diye şartlandırma, ben bu işin üstesinden gelirim 5 değil 10 günde dayanırım demelisin.Yaşadığımız sürece nelere dayanıyoruz, katlanıyoruz bi düşün, 5 gün tavuk yemeyede dayanılır, diyetteyken ne yiyeceğini düşünme, diyetin sonunda vereceğin kilolara odaklanınca dayanacağından eminim.

Anlaşdık ozaman canım, yarın başlıyoruz ozaman, hergünün sonunda neler yedik nekadar spor yaptık bunları paylaşalım, 5. günün sonundada kaç kilo vermişiz bakalım:)

canım yaaa dün gece evde kalamadım o yzden başlayamadımsen başladın mı? başladıysan da olsun napalım ben yarn mutlaka başlıyorum olmazsa 1 gün arkandan gelirim:):)

bu dukan diyeti değil mi?ben de bugün 5 .günümdeyim ,Arada küçücük kaçamaklarım varken bile 3 kilo verdim....

benimde 3. günüm. sadece tavuk, ,balık,et, köfte yanındada salata yiyorum. yarında köfte günüm :) l _carnitin içiyorum ,koşubandıyla 1 saat tempolu yürüyüşde yapıyorum. 2 günde 900 gr vermişim.

merhaba
bu diyet aklima cok yatti ve yarin baslamak istiyorum ama aklima takilan bir soru var bu diyetteki 4 evreyide yapmak zorundamiyiz, yapmazsak ileride bi saglik sorunuyla karsilasirmiyiz????

merhaba
bu diyet aklima cok yatti ve yarin baslamak istiyorum ama aklima takilan bir soru var bu diyetteki 4 evreyide yapmak zorundamiyiz, yapmazsak ileride bi saglik sorunuyla karsilasirmiyiz????

Kitabı okumadan başlamayın bence. Dukan diyeti adı...

cnm bnde baslıorum bu dıyete bu dıyetın dıger evrelerı verdıgın kıloları korumak ıcın yapılıo yanı bundan sonra kılo drdımız olmasın dıe

burda kımsee yokmuuuuuuuuuu

Dukan diyeti başlığına uğra istersen, bu diyet zaten dukan diyetinin ilk evresi.
Bu sayfada sorularına daha çabuk cevap alabilirsin :)

http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/384581-dukan-diyeti.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…