5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

cnm bn daha bugun basladım topık sahıbınn uyguladıgı gıbı uygulama kararı aldım yanı ılk 5 gun kırmızı veya byaz etler yagsız tuzsuz bol baharatlı dıgr 5 gun ıse etlerın yanında sebze yemegı yapıcam ama ıns sıkılmam bu dıyt ısınden :26: sn kacıncı gunundesın :92:

bende bugün basladim
evet bende öyle yapicam ikinci evrede verdigin kilolari 7güne ye carpip kac cikiyorsa o kadar yapiyormusun :44: topic sahibi 5 gün demisti benim kafam karisti:44: sen nasil yapicaksin???
insllh ikizmde sıkılmayiz:90:

valla cnm bnm benımde kafam karıstı sımdı :44: valla cnm ben 5 gun sdc et dıger 5gunde etın yanında sebze yapıcam eger ıstedıgım kıloyu vrebılırsemde sonrasında dıyetın sdc persembe gunlrını yapıcam bı surede öle dvm ederım sımdı bız napsakkı :82:

uzun bir yazi oldu
canim ben intde arastirdim söyle bir sonucla karsilastim: simdi
1.evre 3-7gün sürüyor bunu kendin belirleyebilirsin kilo kaybina göre ve bildigimiz gibi sadece protein yiyoruz sen tam olarak biliyormusun neler yenilip yenilemecegini???
ben yinede yazayim: et (kuzu eti yasak), balik (karedes felan da olabilir), yumurta, yagsiz süt
ürünleri (en fazla 1,5% yag orani olmasi sartiyla), cay, kahve, sirke, salatalik tursusu, limon (icecek
seklinde degil yani limonata), tuz ve hardal, ayrica hergün 2 yemek kasigi yulaf kepegi ve 1yemek
kasigi bugday yulafi (her evrede fakat evreden evreye miktari degisebiliyor) yenilmesi gerekiyor
veee tabiki spor bu evrede 20dk yeterli
yasaklar: seker ve yag
ayrica günde en az 2litre su icilecek

2.evre istedigin kilo hedefine ulasana kadar sürüyor, burada sebzeyide ekliyoruz menülerimize ve söyle kombine secenekleri sunuluyor bize:
5/ 5 - 5 gün protein + sebze ve 5 gün sadece protein, yada
7/ 7 - 7 gün protein + sebze ve ilave 7 gün sadece protein, yada
1/ 1 - 1 gün protein + sebze ve ilave 1 gün sadece protein
bu evreye sebze gününden baslaniliyor
yulaf kepegini 2yemek kasigi arttiriyoruz veee tabiki sporumuzda bi 10 dkcik artiyor
yasak sebzeler: avokado, bezelye, patates, nohut, misir pirinc, beyaz fasülye

hedefimizdeki kiloya ulastigimizda 3.evreye geciyoruz
3.evrenin uzunlugu ilk iki evrede verdigimiz kilolarimiza bagli, verdigimiz kilolari 10 ile carpiyoruz, mesela 5 kilo*10= 50 gün
her evrede oldugu gibi istedigimiz kadar yiyebiliyoruz, burada günde bir porsiyon meyve ve iki dilim ekmekte ekleniliyor fakat her meyve yi ve ekmegi yiyemiyoruz
yasak meyveler: muz, üzüm, kiraz kuru meyveler (sekerli olduklari icin) ayrica badem, findik, fistikta yasak
günlük iki dilim tam bugday ekmegine az yagli yag sürüp keyfini cikarabiliriz ve 40g sert peynire izin var fakat beyaz peynir (yumusak olanlar) ve keci peyniri yasak
amaaaa haftada iki gün nisasta ürünlei serbest makarna, pirinc vs.
veee haftada iki gün bir ögün (baslangic, ana yemek ve tatlidan olusan bir ögün) kacamak yapabiliyoruz yani yasak olan seyleride yiyebiliyoruz mesela pizza, dondurma ama bu iki günü üst üste yapamayiz yani söyle sali ve cuma yada carsamba ve cumartesi yalniz bu günlerde bütün gün degilde sadece bir defaya mahsus kacamak yapabiliyoruz
bu evrede bir gün (önerilen gün persembe protein) günü yapilacak
tabi spor ve yulaf kepegini unutmuyoruz

veee geldik son evreye
4.evrede artik her istedigimizi yiyebiliriz:92: yalniz bir sartla, haftada bir gün ilk evrede oldugu gibi protein günü yaparak, bu verdigimiz kilolarimizi geri almamak icinmis ve hep yapilmasi gerekirmis ayrica dukan diyetindeki bazi tarifleride günlük hayatimizda yapmamizda gerekiyormus ne kadar yapilirsa artik

bende böyle yapmayi düsünüyorum sen ne dersin???
canim kafana takilan bisey olursa sorabilirsin elimden geldigince cevaplamaya calisirim
simdilik benden bu kadar:82:

Son düzenleme:
ben bıtmısımde okey donuomusum habrım yokmus :18: 5kılo vrsem 50 gun hayatta dayanamam ölurum valla napıcamm bennn saol tatlım anlattıogın ıcın o 50gunluk evreyı gecseem olmamııı olmuosa eger ben 50 gun surdurmem gecen yıl 60 kılodan 55 kılya 5gunde 5 kılo dıyetıyle dustum ve gerıde almadım kılomu .... :18: eger bu 50 gunluk evre sanada cok gelıosa bnm dedıgım dıyetı uygulayalaım bnce !!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
canim ben bu diyetin acemisiyim yani hic denemedim 3.evreyi aslinda yapmayi düsünüyordum ama senin deneyimin varmis eger kilo almadiysan yapmayabilirsin aslinda bende yapmayabilirim
bak benimde kafam karisti simdi :44: aslinda evet 50 gün uzun 2 ay neredeyse ne yapsakki?
ya ben kilo geri almak istemiyorum:84: o bakimdan yapmayida düsünüyordum:44: karistim:26:
sen simdi her iki evreyi 5er gün yapip, sonrada her persembe protein günümü yapicaksin???

yok cnm bnm bnde bu dıyetın acemısıyım daha önce yaptıgım dıyet baskaydı oda 5 gunde 5 kılo vrdırıo ama bu dıyet gıbı evrelerı yok yanı banda uzun gldı ben 50 gun haytta dayanamam hıc tarzım dıl sıkıya gelemıorumda bende aynı seyı dusunuorum ıste her 2evreyı 5er gun yapsak sonrada sdc persembe gunlrını uygulasak gerı alırmıyız kıloları :26: bnm bahsettıgım o dıyette ben 5 kılo vrdım ama gerıde almadım neyapsakkı

öylemi bende bu diyeti yaptin sandim
ozaman biz önce ilk iki evreyyi bi yapalim 3.evreyide zamani gelince düsünelim olmazmi:44: ilk evreyi ben en az 5 gün yapmayi düsünüyorum kac kilo verdiysem ona göre belki bir iki gün fazladan yaparim, ikinci evreyide istedigim kiloya ulasana kadar yapmagi düsünüyorum kac gün sürerse kilo kaybimizi paylasiriz ama ben tatliya nasil dayanicam bilmioyrum
o yaptigin diyet nasildi??? buarda senin diyet nasil gidiyor

tamamdır tatlım ama ben 3evryı yapamam gıbı duruo ıns ıstedıgımız kıloya ulasırız benım dıyet sımdılık cok ıı gıdıo gıbı duruo ama tek sıkıntım etden tıksıncem galıba ac karına hıc hos deıll :84: aclık fln sorun olmuo bnde senın nasıl gıdıo tatlım bıde su kahve ısı yoruck bnı nscafe 3u bır arada olmazsa olmazlarım bnm bıde ynı geldım dısardan buz gubı hava gelde sımdı sıcak nescafeyı arama :82: canını sıkma tatlım zaten tum bayanların sorunu bu tatlı ama ymek yooookkkk bu arada yaptıgım dıyette dıyet yontmlerı ve dnyımlermızde topıgı mevcut tatlım 5 gunde 5kılo dıyetı....

Son düzenleme:
evet canim sabah sabah iyi gitmiyor, yarin omlet yaparim büyük ihtimal sabah sabah etden cok daha iyidir canim dukan ekmegi felan var sabahlari ondan yesek iyi olur aslinda yada süt veya yogurt ile yulaf kepegini karistirip yiyebiliriz müsli niyetine aclik bendede pek sorun olmuyor fakat tatli biseyler canim istemiyorda degil ama sabir vericem kilolari düsünüyorum iyi geliyor bide alismayada basladim biraz biraz ayy evet kahve benimde sorunum bende severim kahveyi latte, cappuccino olacak söyle sütlü köpüklü sekerli yada seninkinden 3ü bir aradalar fakat yasak ben dün aksam siyah kahve ictim sekersiz hic güzel degildi dedim bunada alisicaz artik cünkü diyetin sonunda zafer bizim olacak
sizin oralarda karda vardir haberlerden duydugum kadariyla, sogukta olur gelde arama haklisin
sende kilo kaybi felan oldumu canim? tartildinmi hic yada 5 günün sonunda mi tartilacaksin?
ben dünden bugüne 800g vermisim dayanamadim sabah tartildim

Son düzenleme:

bendemı yumurta yapsamkıne bncde etten daha ıı olur tatlım ekmek kullanmıorum ben ekmeksız yasamaya alıstım sabır baybım sabır vrcek kıloları az kaldı ahh kahvem ahhh olmazmı cnm yha bugun cıktıgımda dısarıya yüzüme yüzüme yagdı valla :90: tatlım bılmırum ben dıyetın 5+5lık dönemı bıtınce tartılcamm yoksa kayıp olmayınca moralım bozuluo :82: 800 grm ıı gıtmıs tatlım masallah tam gaz dvmmm

merhaba canim:80:
ben sabah yaptim omlet tarzi bisey güzel oldu etten daha iyi evet bende ekmek kullanmiyorum zaten ekmekle pekte aram yoktu sadece kahvaltida yiyordum, rabbim sanada, banada tüm diyettekilere sabir versin ya karda güzel aslinda, kar havasini icine cekince daha cabuk kalori yakiliyormus sabah ebru salli dedi pilates programinda, sen bol bol temiz havayi cek icine ya diyet bilgileri oldugu bir sayfadada günde bir kac kere tartilin diyordu moral acisindan, kilo kaybini görünce moral yükselir diye:44: bende her sabah tartiliyorum aslinda 5günün sonunda tartilacaktim ama dayanamiyorum o bakimdan her sabah iyi oluyor ve kaybi görünce insana bi azim geliyor bugünde bi 800g gitmis
bende tavuk etinden bikmaya basladim bugün balik yapicam ve ekmek (aram pek yok ama aramiyorumda degil tok tutmasi acisindan yapicam) yada muffin:82:
dünde ben erken yattim diyet yorgunlugu heralde o bakimdan dün cevap yazamadim kusura bakma
ben duydum sen diyeti birakmayi düsünüyormusun

Son düzenleme:
mrhaba cnm bnm ohh afiyet olsun şekerime AMİNNN tatlım drdını vren allah bızım azmımızle devasınıda verır inş :119: aha bana şimdi kar havası didin bn dısarı cıkar eve gırmem 48 gorene kadar :84: valla cnm bnm ben kndıme suprıs yapım gecen sene hollywood dıyetı yapmıstım bı hafta kılo veremedıgımı gormustum ondan kaldı blkıde ohh kuşuma bak vrio kilolarını oh ohh tatlım nedmek sen ıı ol yıter benm alıskanlıgımoldu artık gc yatmak evt cnm ya dun gecemıdem cok ağrıdı sındıremedı galıba tavuk etını bıde bnde gastirit var ona baglıorum artık :44: bnde balık yapım dıye dusundum ama ben ögerncıyım ve apartta kalıorum ımkanlar kısıtlı oluo fırınımız yok oyuzdenyapamıorumbu sabahda kaltım mıde bulantısyla ( oyuzdn sabah karar vrdım ben yıne eskı dıytımı ypıcam en azından mıde sorunu yasamıycam :26: ama bn burdayım tatlım sana yardımcı olmaya calısırım bırakmam senii

Son düzenleme:
fistigim gecmis olsun, önemli olan senin sagligin, kilo vercem diye midendende olma insllh o diyettede agrin olmaz, canim sagol beni birakmadigin icin
yok canim odani havalndirmanda yetiyormus o havaylada sporunu yaparsin bütün gün disarda kalma hasta olursun yoksa
canim baligi tavadada yapabilirisn ben tavada yaptim yagsiz güzel oldu simdi bir balik icin firini yakmaya da degmezdi canim apart derken apartmanmi:44:
sagligina dikkat et olurmu:114:

Son düzenleme:
Herkese merhabalar,
yaklaşık 4 gündür dukan diyetiyle ilgili her iki topikten okuyorum :) benim de bugün 3. günüm ve benim bacaklarımda şişme çok oluyordu, gerçekten bütün şişler indi diyebilirim zayıf olduğum için 1.800gr verebildim ama..
yulaf kepeğini çok aradım , osmanbeydeki aktara gittim,orda kalmamış.internette satılanlar da , özellikle gitti gidiyordakiler samana benziyor,aslıyla alakası yokmuş.ben fransadaki arkadaşımdan rica ettim.o bana orjinalini yollycak,eğer isteyen olursa gönderirim diyor(kendi karını da ekleyip)
eğer almak isteyen varsa bana ulaşabilir.herkese bol kilo kayıplarıı =))

saol ballı pankekım umarım bısey olmaz tatlım zati olursa bunuda bırakırım mecbur nedemk tatlım sen ıste herzaman yanındayım ben burnumu kapıdan dısarı cıkarabılırsem yaparım o havayla sporumu ii yapmıssın tatlım bn dusunmemıstım tavayı :26: yok tatlım apartman deıl yurdun ev versıyonu deyım kısaca 1+1ev gıbı ama guvnlık fln var bıde sdc kızlar var bıde kalcagın kısıyl gelmedıysen aparta onlar ayarlıo

Merhabalar... Neredeyse tüm sayfaları okudum. Kitabı da aldım. Artık bende sizlerleyim. Umarım artık bu son diyetim olur:))) Malesef bende çabuk sıkılanlardanım. Bu arada YULAF KEPEĞİni nerden ediniyorsunuz? Kitapta yazılanlara göre Atak evresi seyir evresi koruma evresi ve sonrasında da neredeyse ömür boyu yemek gerekiyor bu yulaf kepeğini... Yalnız dikkat yulaf unu, yulaf ezmesi değil yulaf kepeği...

Kızlar Merhaba

Ben bu diyete 3 hafta önce başlamışdım fakat ozaman 2 gün dayanabilmişdim, sadece tavuk göğüsü alıp onu haşlıyordum ve 2 günün sonunda midem kaldırmadı tabiki.

C.tesi sabah tekrar başladım, hergün 600 gr tavuk bonfile yiyorum, tamamen yağları temizlenmiş olarak küçük parçalara ayırıp tencereye koyuyorum, üzerine kırmızı biber, köri ve defne yaprağı koyup, üzeri geçene kadarda su ekliyorum, suyu çekene kadar haşlıyorum, lezzetli oluyor, 2. günüm bitmesine rağmen kendimi rahatsız hissetmiyorum, ilk 5 gün bu şekilde rahat devam edebilirim sanırım.

Diyete yeni başlayanlar varmı aramızda,neler yiyoruz, nekadar hareket ediyoruz, kaç kilo verdik paylaşıp destek olalım birbirimize

benim 8. günüm ama ilk 5 günde 2 kilo verdim. yağdan gitti. şimdilik durdu kilo vermem. ben sadece et tavuk köfte faln yedim.koşubandında 1 saat tempolu hızlı yürüdüm. offf ya 3-4 kilo daha verebilsem ,bebek düşünüyoruzda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…