cnm bnde baslıorum bu dıyetebu dıyetın dıger evrelerı verdıgın kıloları korumak ıcın yapılıo yanı bundan sonra kılo drdımız olmasın dıe
cnm bn daha bugun basladımtopık sahıbınn uyguladıgı gıbı uygulama kararı aldım yanı ılk 5 gun kırmızı veya byaz etler yagsız tuzsuz bol baharatlı dıgr 5 gun ıse etlerın yanında sebze yemegı yapıcam ama ıns sıkılmam bu dıyt ısınden :26: sn kacıncı gunundesın :92:
valla cnm bnm benımde kafam karıstı sımdı :44: valla cnm ben 5 gun sdc et dıger 5gunde etın yanında sebze yapıcam eger ıstedıgım kıloyu vrebılırsemde sonrasında dıyetın sdc persembe gunlrını yapıcam bı surede öle dvm ederımsımdı bız napsakkı :82:
canim ben bu diyetin acemisiyim yani hic denemedim 3.evreyi aslinda yapmayi düsünüyordum ama senin deneyimin varmis eger kilo almadiysan yapmayabilirsin aslinda bende yapmayabilirim
bak benimde kafam karisti simdi :44: aslinda evet 50 gün uzun 2 ay neredeysene yapsakki?
ya ben kilo geri almak istemiyorum:84: o bakimdan yapmayida düsünüyordum:44: karistim:26:
sen simdi her iki evreyi 5er gün yapip, sonrada her persembe protein günümü yapicaksin???
yok cnm bnm bnde bu dıyetın acemısıyım daha önce yaptıgım dıyet baskaydı oda 5 gunde 5 kılo vrdırıo ama bu dıyet gıbı evrelerı yokyanı banda uzun gldı ben 50 gun haytta dayanamam hıc tarzım dıl sıkıya gelemıorumda bende aynı seyı dusunuorum ıste her 2evreyı 5er gun yapsak sonrada sdc persembe gunlrını uygulasak gerı alırmıyız kıloları :26: bnm bahsettıgım o dıyette ben 5 kılo vrdım ama gerıde almadım neyapsakkı
evet canim sabah sabah iyi gitmiyor, yarin omlet yaparim büyük ihtimalsabah sabah etden cok daha iyidir canim dukan ekmegi felan var sabahlari ondan yesek iyi olur aslinda yada süt veya yogurt ile yulaf kepegini karistirip yiyebiliriz müsli niyetine aclik bendede pek sorun olmuyor fakat tatli biseyler canim istemiyorda degil ama sabir vericem kilolari düsünüyorum iyi geliyor bide alismayada basladim biraz biraz ayy evet kahve benimde sorunum bende severim kahveyi latte, cappuccino olacak söyle sütlü köpüklü sekerli yada seninkinden 3ü bir aradalar fakat yasak ben dün aksam siyah kahve ictim sekersiz hic güzel degildi dedim bunada alisicaz artik cünkü diyetin sonunda zafer bizim olacak
sizin oralarda karda vardir haberlerden duydugum kadariyla, sogukta olur gelde arama haklisin
sende kilo kaybi felan oldumu canim? tartildinmi hic yada 5 günün sonunda mi tartilacaksin?
ben dünden bugüne 800g vermisimdayanamadim sabah tartildim
bendemı yumurta yapsamkınebncde etten daha ıı olur tatlım ekmek kullanmıorum ben ekmeksız yasamaya alıstım sabır baybım sabır vrcek kıloları az kaldı ahh kahvem ahhh olmazmı cnm yha bugun cıktıgımda dısarıya yüzüme yüzüme yagdı valla :90: tatlım bılmırum ben dıyetın 5+5lık dönemı bıtınce tartılcamm yoksa kayıp olmayınca moralım bozuluo :82: 800 grm ıı gıtmıs tatlım masallah tam gaz dvmmm
fistigim gecmis olsun, önemli olan senin sagligin, kilo vercem diye midendende olmainsllh o diyettede agrin olmaz, canim sagol beni birakmadigin icin
yok canim odani havalndirmanda yetiyormuso havaylada sporunu yaparsin bütün gün disarda kalma hasta olursun yoksa
canim baligi tavadada yapabilirisn ben tavada yaptim yagsiz güzel oldusimdi bir balik icin firini yakmaya da degmezdi canim apart derken apartmanmi:44:
sagligina dikkat et olurmu:114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?