5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Canım gün içerisinde ortalama nekadar et yiyorsun?Et harici az da olsa bişey yiyormusun?

Birde 55 kilo falansan kilo vermen de yavaş olacakdır, 8. günde tartıldınmı tekrar peki?

Canım gün içerisinde ortalama nekadar et yiyorsun?Et harici az da olsa bişey yiyormusun?

Birde 55 kilo falansan kilo vermen de yavaş olacakdır, 8. günde tartıldınmı tekrar peki?

cnm ben gün içerisinde yarım kilo et yedim :) veya 1 tavuk kalçalı but.salatalık ,yağsız süt içtim.evet 56 kiloyum. 58 dim.

cnm ben gün içerisinde yarım kilo et yedim :) veya 1 tavuk kalçalı but.salatalık ,yağsız süt içtim.evet 56 kiloyum. 58 dim.

Canım bende 60 kiloyla başladım, 2 gündür günde 700gr kadar yağsız tavuk bonfile yiyorum onun haricinde sadece su ve soda içiyorum, nescafe ye süt bile eklemiyorum oderece:)Ama bu 2 gün çok hareketsizdim, yarın itibariyle spora da başlıcam işallah üşenmessem:)

Rivayete göre bu şekilde ilk 5 günde 4 ila 5 kilo verilebiliyormuş, bakalım bende ilk 5 gün bu şekilde azim edicem:) 60 kiloyla başladım yarın sabah bi tartılayım bakim 2 günde nekadar bi değişim olmuş:)

merhaba canim:79: nasil gidiyor senin diyet? ben biraktim cumartesi biraktim:84: dayanamadim bacaklarimi zor tasiyordum fazla yemiyordum bide ondan galiba:44: normal kahvaltimi felan yaptim kendime geldim sonra 63.8 den 61.9 a inmistim geri aldim galiba :44:tartilamiyorumda korkumdan
insllh midene bisey olmamistir, bende senin diyete baslamayi düsünüyorum...
ozaman bi odada bikac arkadas kaliyorsunuz, cok neseli olur ya öyle ortamlar

Son düzenleme:
ben de çok meraklandım yazıları okuyunca arkadaşımı da ayarttım bu sabah başlıyorum :) şuan 57.8im bakalım 5 gün sonra neler olacak çok heyecanlıyım :) :)

bugün ikinci günüm henüz bozmadım ama biraz yorgun hissediyorum kendimi bi de bün akşam aşırı derecede tatlı istedi canım ölüyorum sandım amaaaaa bugün kotumun biraz biraz bol gelmeye başladığımı fark ettim =)

iki günde pantolon bol geldi ise sen bu diyeti 1 haftadan fazla yapma bi deri bi kemik kalabilirsin

yok kalmam :) çünkü ben yazın şimdiki halimden 5-6 kilo daha zayıftım o kiloları geri vermek istiyorum ama canım başka şeyler istiyor sürekli biraz zorlanmaya başladım

Ben bu diyeti iki kere yaptim ama ilk 5 gunden sonrasinini hep salladim :82: Kilom 55 oldugu icin oyle aman aman yazildigi gibi kilo gitmedi ama bende sunlari paylasmak isterim;Oncelikle sabir lazim arkadaslar kilo verdiginiz on gunden sonra belli oluyor..Ilk devrede vucutta ki odemi atiyorsunuz,diyet boyunca 3 lt su icildigi icin 'su kaybi' olmuyor.Ayrica protein agirlikli bir diyet oldugundan oturu kaslarinizda su kaybi olmuyor.Bilakis tartida pek belli olmasada vucutta ki yaglariniz eridiginden inceliyorsunuz:82:Spor yaptiginizda vucuctta ki yaglar kas'a donusur ve bu tartida degil,kiyafetlerde belli olur..Ben bu diyeti yaparken kendimi cok hazirladim tatli krizlerimde genelde kuru kayisi v.b ile gecistirdim en etkilisi aynada acip gobegime bakmak oldu..Yazin bu sekilde dolasamam ha gayret diye..Gecen yaz kilo vermistim..Simdi tekrar vermem lazim 3 kilom var spora basladim,bugun yarin bu diyete baslayacagim..Benim nacizane iki tavsiyem olacak bu diyeti yaparken (her diyet icin gecerli)mutlaka vitamin&mineral olan bir tablet alin eczaneden. ikincisi en onemlisi eger normalde de cok fazla cikolata yiyorsaniz tatli krizleri geciriyorsaniz "çinko" tablet kullanin..Dktorunuza bir danisin ben cinko tablet aldigimda canim hicbirsey istemiyor.surekli icmiyorum.Ayni zamanda sac dokulmesini onler,cildinizi guzellestirir,agizda olusan aftlari gecirir,el ayak soguklugu olanlar icin faydali.Bu diyeti yaparken kolum bacagim agriyor diyenlerede magnezyum almalarini tavsiye ediyorum.
Benim gibi spor yapanlarada l-carnitin likit oneriyorum,vucutta ki depolanmis yag yakimini hizlandiriyor.ilac degildir.Ben iki cocugumun dogumundan sonra kullandim.Zaten icinizde sporcular varsa bilir.Kolay gelsin,bende baslarsam diyete yazacagim sonuclari

çinkonun tatlı krizine iyi geldiğini hiç bilmiyodum, faydalı bi bilgi

Cinko tam olarak tatli krizine degilde "cikolata" krizine karsi dersek daha dogru bilgi vermis oluruz..Benim ellerim ayaklarim surekli soguktu ve inanilmaz cikolata yiyordum..Birgun tesadufen tv izlerken doktor boyle bir aciklama yapti..Bende cinko tablet aldim ve gercekten canim hic cikolata yemek istemedi..Isin tek kotu tarafi demir tableti almak zorunda oldugum icin cinko az kullaniyorum,demir tableti beni cok aciktiriyor

Bende bugun itibari ile basladim bakalim..Hadi hayirlisi

bu dıyetın adı dukan dıyetı ben kıtabını aldım ınternetten dun ıyıce okudum bugun ıse başladım dıyete.. ılk gun sabahleyın haşlanmış bır yumurta ve yanında yagsız beyaz peynır yedım arada bır kase süt ıcıne yulaf ezmesı koydum oglen yagsız tavuk akşam ıse yoğurt yedım ve gun ıçerısınde çok sıvı tüketmek gerekıyor bakalım daha ılk gunum zor olmasna zor tabı ekmek yokkk ama 5 gun atak bolumunu atlattıktan snra bünye alışıormuşş bakalım sonçları sabırsızlkla beklıyorum 5.gnun sonunda tartıldıkdan snra sonçları yazıcam

Bende kitap yok,edinmem biraz zahmetli olur:)Benim bir sorum olacak,bu diyette bildigim kadariyla aciktikca istedigin kadar et yiyebiliyorsun.Acaba yanlis mi?Bir de 72 adet yiyecek varmis bu atak evresinde yenilebilen bunlardan en ilginci deniz urunleri geldi bana..istedigimiz herhangi deniz urununu tuketebiliyor muyuz?Bu sorular hakkinda bilgi verebilirsen cok memnun olurum.Bende bugun basladim..Simdiye kadar,3 lt su tukettim 250 ml diyet cay ve 250 ml yesil cay ictim..bol bol haslanmis tavuk(tuzsuz)yogurt ve oglen somon fume bir dilim.Kacamak yaptim onlarda bir tane tek ceviz bir tane yer fistigi :26:

merhaba kızlar bu 5 gün sadece et yense yağsız,20-30 dk arası spor yapsak.daha sonra abartılmadan normal öğünlerde yesek ve sporu 5 gün arttırsak 50-60 dk arası acab verdiğimiz kiloları alır mıyız fikri olan? ya da sadece 5 gün yapıp bırakan ve verdiği kiloyu almayan arkadaşlar var mı aramızda lütfenn bir cevap rica etsem..............................................................

Ben bu diyeti sadece 5 gun yapmistim gecen sene,sonra surekli spor yaptim yediklerime dikkat ettim..ama yaz bitince kendimi biraz serbest birakinca hop 4 kilo aldim..simdi onu vermeye calisiyorum..Kolay gelsin sanada.

Ben bu diyeti sadece 5 gun yapmistim gecen sene,sonra surekli spor yaptim yediklerime dikkat ettim..ama yaz bitince kendimi biraz serbest birakinca hop 4 kilo aldim..simdi onu vermeye calisiyorum..Kolay gelsin sanada.

tşkler cnm..peki sen bu süre zarfında spor yapmadığın için mi aldın o kiloları ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…