benim 8. günüm ama ilk 5 günde 2 kilo verdim. yağdan gitti. şimdilik durdu kilo vermem. ben sadece et tavuk köfte faln yedim.koşubandında 1 saat tempolu hızlı yürüdüm. offf ya 3-4 kilo daha verebilsem ,bebek düşünüyoruzda.
Canım gün içerisinde ortalama nekadar et yiyorsun?Et harici az da olsa bişey yiyormusun?
Birde 55 kilo falansan kilo vermen de yavaş olacakdır, 8. günde tartıldınmı tekrar peki?
cnm ben gün içerisinde yarım kilo et yedim :) veya 1 tavuk kalçalı but.salatalık ,yağsız süt içtim.evet 56 kiloyum. 58 dim.
saol ballı pankekımumarım bısey olmaz tatlım zati olursa bunuda bırakırım mecbur nedemk tatlım sen ıste herzaman yanındayım ben burnumu kapıdan dısarı cıkarabılırsem yaparım o havayla sporumu ii yapmıssın tatlım bn dusunmemıstım tavayı :26: yok tatlım apartman deıl yurdun ev versıyonu deyım kısaca 1+1ev gıbı ama guvnlık fln var bıde sdc kızlar var bıde kalcagın kısıyl gelmedıysen aparta onlar ayarlıo
bugün ikinci günüm henüz bozmadım ama biraz yorgun hissediyorum kendimi bi de bün akşam aşırı derecede tatlı istedi canım ölüyorum sandımamaaaaa bugün kotumun biraz biraz bol gelmeye başladığımı fark ettim =)
Ben bu diyeti iki kere yaptim ama ilk 5 gunden sonrasinini hep salladim :82: Kilom 55 oldugu icin oyle aman aman yazildigi gibi kilo gitmedi ama bende sunlari paylasmak isterim;Oncelikle sabir lazim arkadaslar kilo verdiginiz on gunden sonra belli oluyor..Ilk devrede vucutta ki odemi atiyorsunuz,diyet boyunca 3 lt su icildigi icin 'su kaybi' olmuyor.Ayrica protein agirlikli bir diyet oldugundan oturu kaslarinizda su kaybi olmuyor.Bilakis tartida pek belli olmasada vucutta ki yaglariniz eridiginden inceliyorsunuz:82:Spor yaptiginizda vucuctta ki yaglar kas'a donusur ve bu tartida degil,kiyafetlerde belli olur..Ben bu diyeti yaparken kendimi cok hazirladim tatli krizlerimde genelde kuru kayisi v.b ile gecistirdim en etkilisi aynada acip gobegime bakmak oldu..Yazin bu sekilde dolasamam ha gayret diye..Gecen yaz kilo vermistim..Simdi tekrar vermem lazim 3 kilom var spora basladim,bugun yarin bu diyete baslayacagim..Benim nacizane iki tavsiyem olacak bu diyeti yaparken (her diyet icin gecerli)mutlaka vitamin&mineral olan bir tablet alin eczaneden. ikincisi en onemlisi eger normalde de cok fazla cikolata yiyorsaniz tatli krizleri geciriyorsaniz "çinko" tablet kullanin..Dktorunuza bir danisin ben cinko tablet aldigimda canim hicbirsey istemiyor.surekli icmiyorum.Ayni zamanda sac dokulmesini onler,cildinizi guzellestirir,agizda olusan aftlari gecirir,el ayak soguklugu olanlar icin faydali.Bu diyeti yaparken kolum bacagim agriyor diyenlerede magnezyum almalarini tavsiye ediyorum.
Benim gibi spor yapanlarada l-carnitin likit oneriyorum,vucutta ki depolanmis yag yakimini hizlandiriyor.ilac degildir.Ben iki cocugumun dogumundan sonra kullandim.Zaten icinizde sporcular varsa bilir.Kolay gelsin,bende baslarsam diyete yazacagim sonuclari
Hu huu neredesiniz?Bu diyeti yapanlar gelismeleri yazar mi lutfen??
bu dıyetın adı dukan dıyetı ben kıtabını aldım ınternetten dun ıyıce okudum bugun ıse başladım dıyete.. ılk gun sabahleyın haşlanmış bır yumurta ve yanında yagsız beyaz peynır yedım arada bır kase süt ıcıne yulaf ezmesı koydum oglen yagsız tavuk akşam ıse yoğurt yedım ve gun ıçerısınde çok sıvı tüketmek gerekıyor bakalım daha ılk gunum zor olmasna zor tabı ekmek yokkk ama 5 gun atak bolumunu atlattıktan snra bünye alışıormuşş bakalım sonçları sabırsızlkla beklıyorum 5.gnun sonunda tartıldıkdan snra sonçları yazıcam
merhaba kızlar bu 5 gün sadece et yense yağsız,20-30 dk arası spor yapsak.daha sonra abartılmadan normal öğünlerde yesek ve sporu 5 gün arttırsak 50-60 dk arası acab verdiğimiz kiloları alır mıyız fikri olan? ya da sadece 5 gün yapıp bırakan ve verdiği kiloyu almayan arkadaşlar var mı aramızda lütfenn bir cevap rica etsem..............................................................
Ben bu diyeti sadece 5 gun yapmistim gecen sene,sonra surekli spor yaptim yediklerime dikkat ettim..ama yaz bitince kendimi biraz serbest birakinca hop 4 kilo aldim..simdi onu vermeye calisiyorum..Kolay gelsin sanada.
tşkler cnm..peki sen bu süre zarfında spor yapmadığın için mi aldın o kiloları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?