- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
silacim canim evet bende aralik annesiyim ama 30 aralikcanım günaydınŞeniz
elma diyetimiz güzel gidiyor şükür.
ama bu diyette mantıklı geldi banaa.s
gelinimiz,şimdi yapmıyor elma diyetini,ara verdi.
daha sonra tekra yapacak..
canım sen aralık annesiydin dimi.bende aralık 2008 annesiyimm
kralicee 5 gunde 5 kilo vermissin super ya daha niye moralin bozuluyooevet kızlar ben tartıldım moralim bozuldu biraz ama tam vermişim ya erken tartıldığm için az verdiğimi düşünüyorum 3 günde içinde 1 kilo daha vermişim yani 5 günde 5 kilo verdim yarın da sebzele ete devm edicem sizin de sonuçlarınızı bekliyorum merakla a.s.
ıns canım, ben 30dk bısıklet sürüp bıraz mekik felan cektım. kızzz benım yazdıgımı okudunmuu ben kendımı 77 sanıyordumya megersem 73müşüm :sm_cool:
:) sende tam benliksin:) bende diyete girince kilo alıyorum:) spora gittim bi ay 2 kilo aldım:)
haklısın melisa neyse tam qaz devamm :dance:
melissanil ben senın kılonda olsamm varyaaaaaaaaaaa göbek atarım heeee
saazişşş çook sevindimm cınımm benimm bende 80 kiloyumm ahh ahh bi 65 olsammmm önümde 45 gün varrr
aslında azim değil canım kilolarla yaşanmaycağını öğrendim milletin alaylı bakışları milletin aaa sen çok kilo almışsın demesii hırslandrdı beni am herkes görecek mafoldumbenya kralicee cok azimlisin sen ne gusel ya
ben hic bir diyeti tam uygulayamadim
aslinda hep merak ediyorum acaba duzenli uygulasam ne kadar verirdim diye
sen cok gusel 5 gunde 5 kilo super valla tebrikler
sonra geri almazsin
ben bayramda ne tatlilar goturdum
arada mc donaldsa gidip koca hamburger yerdim ertesi gun bir kac yuz gram fazla glirdim ma bir ertesi gun dikkat edince aldiklarim giderdi
sen tam gaz devam et bak selulit falan kalmiycak cok ise yariyor
hım ne güzel bizde 27aralıksilacim canim evet bende aralik annesiyim ama 30 aralik
bebegim dun 9 aylik oldu sekermi seker yaramazmi yaramaz
sende elma diyetinden sonra buna bsla valla cok tok oluyorsun ve kilolar geri alinmiyor ben onca kacamak yapiyorum hic almadim
bayzcim neden 45 gunun varsaazişşş çook sevindimm cınımm benimm bende 80 kiloyumm ahh ahh bi 65 olsammmm önümde 45 gün varrr
ya bence ben bu diyetle bir gram gibi veremem geliorama yine de deneyeceğim de bir sorum var kızlar ikinci hafta sebze de yiyeceğiz ya salçasız yağsız sebze yemeği nasıl olcak ki ya bi örnek verebilir misiniz? nasıl yapıldigini falan?
hım ne güzel bizde 27aralık
allah bağışlasın yavrularımızı canım..
bugün bende açıkcası elma diyetinde zorlandım
sanırım bu diyeti bende yapacağımm
bakalım sonuçlar ne olacak
evet bu diyet yapıldığında geriye kilo alıncağını düşünmüyorum
değişiklik yapalım bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?