5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

silacim canim evet bende aralik annesiyim ama 30 aralik
bebegim dun 9 aylik oldu sekermi seker yaramazmi yaramaz
sende elma diyetinden sonra buna bsla valla cok tok oluyorsun ve kilolar geri alinmiyor ben onca kacamak yapiyorum hic almadim
kralicee 5 gunde 5 kilo vermissin super ya daha niye moralin bozuluyoo
herkes bu kadar veremez
ıns canım, ben 30dk bısıklet sürüp bıraz mekik felan cektım. kızzz benım yazdıgımı okudunmuu ben kendımı 77 sanıyordumya megersem 73müşüm :sm_cool:

saziye gozun aydin bu sana gusel moral olmustur canim
bundan sonra daha azimle devam edersin artik

:) sende tam benliksin:) bende diyete girince kilo alıyorum:) spora gittim bi ay 2 kilo aldım:)

bazen sporda kilo aldırabiliyor canım yeşil çay iç faydası oluyor a.s. bi de kilo vermemiz durunca bir 2 gün ara vermemiz lazım yoksa kilo veremeyiz o 2 günde de hafif şeyler yemeliyiz

kislar ben evdeki tartida 62 geliyorum
ama bska bir cok arkadasimda tartildim hep 60 geliyorum hatta 59
benim tarti biraz fazla gosteriyor ama yinede benimkini ciddiye aliyorum eczaneye gittim ordada 59 geldim sevindim ama yinede simarmak yok bir uc kilo daha vericem
dun 62,4 idim bu sabah 62,1 geldim ve dun cokta duzenli yapmamistim yinede 300 gr farketmis
bu sabahta hain bir arkadasim mis gibi poaca yapmis getirmis kahvalti yapalim diyee
iki tane yedim sonrada onlari eritmk icin 15 dk bisiklet yptim aksama yarim sat yine yapicam
100 mekik cekicem aksam yemegimi ise 5 te yiycem
yarin kendi tartimda 61 gelmem lazim
ogleye kucuk bir parca balik yedim aksam icinse et haslama yapiyorum az sonra yiycem sonrada spor yapicam

Son düzenleme:
melissanil ben senın kılonda olsamm varyaaaaaaaaaaa göbek atarım heeee

haklısın melisa neyse tam qaz devamm :dance:

ya kralicee cok azimlisin sen ne gusel ya
ben hic bir diyeti tam uygulayamadim
aslinda hep merak ediyorum acaba duzenli uygulasam ne kadar verirdim diye
sen cok gusel 5 gunde 5 kilo super valla tebrikler
sonra geri almazsin
ben bayramda ne tatlilar goturdum
arada mc donaldsa gidip koca hamburger yerdim ertesi gun bir kac yuz gram fazla glirdim ma bir ertesi gun dikkat edince aldiklarim giderdi
sen tam gaz devam et bak selulit falan kalmiycak cok ise yariyor

melissanil ben senın kılonda olsamm varyaaaaaaaaaaa göbek atarım heeee

iyide saziyecim ben ince kemikliyim o yuzden kilo aldimmi bna yakismiyor hemen belli oluyor ve kendimi iyi hissetmek icin 58 olmak istiyorum
ve her tarti baska tartiyor ona biraz sasiriyorum
hangisi dogru bilmiyorumki
seninde cok kilon yokki canim ben iki ay once diyete 76 ile basladim snin kilon daha az verirsin hemen

abooooooo 76 dan 60 a düstün helal olsunnnnnn kızzzzz
darısı basıma ben 65 olsam yeter boyum 170 cılız gıbı olmak ıstemıyom 60olursam cok zayıf gözükürüm
zaten bı gobegım var göt baş yok göbek gıtse yeter

saazişşş çook sevindimm cınımm benimm bende 80 kiloyumm ahh ahh bi 65 olsammmm önümde 45 gün varrr

ya bence ben bu diyetle bir gram gibi veremem gelior ama yine de deneyeceğim de bir sorum var kızlar ikinci hafta sebze de yiyeceğiz ya salçasız yağsız sebze yemeği nasıl olcak ki ya bi örnek verebilir misiniz? nasıl yapıldigini falan?

saazişşş çook sevindimm cınımm benimm bende 80 kiloyumm ahh ahh bi 65 olsammmm önümde 45 gün varrr

kızzzz basaracazzz aramızda fazla bı fark yokkı canıkom
45günde fıstık gıbı olursun dert etme 15kg nekı azimli olacaaaz ozaman herseyı basarırız
bende zamanında 82idim 75e zor gücün düstüm sımdı 65e dogru senın gıbı yol aldım opuyorumnanaktan

aslında azim değil canım kilolarla yaşanmaycağını öğrendim milletin alaylı bakışları milletin aaa sen çok kilo almışsın demesii hırslandrdı beni am herkes görecek mafoldumben klava:

kızlar okudumda sizlerin dünden buyana süper gidiyo ben bugün annemle sabah erkenden doktora gittikm 16 ya kadar oralardaydım ve bozdum tabiki elma rejiminiki geçen çarşambadan bu zamana süper gidiyodu annem hastaneye yattı tabiki moralde sıfır neyse 81 dim çarşamba bu sabah 76 dijital teğil tartı ama sözde yarına kadar devamdı ama yinede iyidir ama kaçırmaya devam edince alınır hemen bende hastane yarım saat uzaklıkta arabayla yanına gidip gelmelerimde elma değilde et dietinimi yapsam diyom acep tok tutma açısından birde dışarda yenince et var tabiki köfte ızgara falan neyse hala bi kararsızlık var 2 litre suyumuda içtim 2 elma yedim ama bozduğumda yediklerimi yazmim fenaydı

silacim canim evet bende aralik annesiyim ama 30 aralik
bebegim dun 9 aylik oldu sekermi seker yaramazmi yaramaz
sende elma diyetinden sonra buna bsla valla cok tok oluyorsun ve kilolar geri alinmiyor ben onca kacamak yapiyorum hic almadim
hım ne güzel bizde 27aralık
allah bağışlasın yavrularımızı canım..
bugün bende açıkcası elma diyetinde zorlandım
sanırım bu diyeti bende yapacağımm
bakalım sonuçlar ne olacak
evet bu diyet yapıldığında geriye kilo alıncağını düşünmüyorum
değişiklik yapalım bakalım..

bayzcim neden 45 gunun var
aslinda diyeti duzenli yaparsan bu 45 gunde en azindan bir 10 kilo verirsin canim
birde yemekten once bir bardak su ic hem mideni doldurur daha az yemene sebeb olur

canim once diyeti dene ona gore karar ver kendini tanimis olursun
sebze yemegini ise olabildigi kadar yagsiz olmali
ben hep cok cok az yag koyarak yaptim ve yesil fasulye ispanak kereviz gibi hafif sebzeleri sectim birde bu diyette mesela sebze olarak patates yasak
baska yasak sebzelerde vardi onlari unuttum ya yarin ogrenip yazarim
aslinda en iyisi gidip bu diyet kitabini kendim alicam surekli sor sor olmuyor

silacim sagol canim amin diyorum bende
bebekler ayni gunlerde dogmuslar
seninkide yaramazmi ya benim kizim hic yerinde durmuyoo
canim sende elma diyetiyle istedigin gibi veremiyorsan metobolizman alisti demektir diyet degistir iyi olur daha cabuk verirsin
arada degisiklik iyi olucak

yarin bende baslmaya karar verdim bütün tavuk alip koydum dolaba yarin firina aticam ins tuzsuz migdem bulanmaz

şimdi ben anlamadım. beş gün et beşgün sebzemi hani sadece etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…