5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

hmm anladım hayatım bu iyi işte

peki balıkmı yoksa tavukmu tercihiniz

ton balığı olurmu

canim bilemiyorum ton baligi olurmu bildigim kadariyla ton baligi tuzlu oluyor bide yagli bende yarin basliycam ama sanirim genel tercih tavu yönündebende bütün tvuk aticam yarin firina ayrica yagsiz kirmizi ette yiyebilirsin

arkadaşlar çok güzelmiş bu diyet hem şöyle bişeyde var ki protein alındığı zaman diyet yaparken vucutda sarkmalar veya göğüslerde küçülme olmazmış bir doktordan duymuştum tv de :lepi:vereliniortak

kislar bir de simdi netten baktim bu drun diyet listesi var buraya kopyalayabilirim ama fransizca yaziyor

45 gün sonra çok öenmli bi buluşmam varr ama ben sporda yapıyorumm 10dan fazla veremem m,ii 45 günde offfffffff

bende yarın tavuk yıyecem bugun lıght ton balıgı yedım kücük konservede olanlardan kocişim almış

dayanamadım tartıldım kızlar ınanmıyom dün basladım 73ile bugun 71,8cıktım

hemde bu sımdı yemiş halim sabah ac karnına heralde 71,5felan cıkarımmm kaydirigubbakcemile3

ohh ohh maşşaallaahh yaa bendeee kaçamak kaçamakk yapa yapa geldim bu gün hiç yapmadım ayın 5ine kadar dvm edeceğim ve 5inde tartılacağım o güne kadar hiç bi güç beni çıkaramazz:) inşallaahh 77 yi fln görebilirim ayın 5inde yaaa gitsin su 80lerrr

dayanamadım tartıldım kızlar ınanmıyom dün basladım 73ile bugun 71,8cıktım
gozun aydin saziyee ne mutlusundur simdi

45 gün sonra çok öenmli bi buluşmam varr ama ben sporda yapıyorumm 10dan fazla veremem m,ii 45 günde offfffffff

bayz cim kilo vermen birazda bunyenle ilgili canim
bol su ic yesil cy ic buzlu daha gusel oluyor ben oyle iciyorum
regl gunlerinde pirinc lapasi yap
bence 10 kilodan fazla veirsin kacamak yapma ama arada metobolizmayida sasirtmak gerekiyomus

5kg+5 kg hedefine ulaşıyosun canım sonrasından sananeeeeeeyerimseniben
Beni de en çok kolestrol düşündürüyor ama balık ve tavuk yiycem ton balığını sudan geçiririm bende tuzuda yağıda seyrelir
Kraliçe kutlarım canım darsı cümlemize inşallah:Saruboceq:

merhaba kizlar yazdiklarinzi okudum veee bende bu dieti denemeye karar verdimm..yarin baslamayi düsünüyorumm....sabahlari illaki kahvemi icerimm sekersizz...bunu hic deistiremem...3 beyazi dersek zaten yemiyorum kac aydir...dikkat etmeme ragmen hic kilo veremedim.bebegim 5 aylik oldu..ama denicemmm kaydirigubbakcemile5

canım ton balıgı lıght al ne yag var ne de tuz
üstüne lımon sık öyle ye cok guzel oluyooooo

kızlar günaydın ben elma rejiminde 4. 5kilo vermiş oldum bugünde sırf elma yeşil çay ve su içcem kahvaltı olayına girmicem yarın başlıcam et dietine sizleri okuyunca bayabi gaza geldim hem tokta tutar beni

arkadaşlar hiç spor yapmadımm bu gün 4. günüm 82.500 la başladım 80 kiloyum:)) allahım sanaa şükürler olsun... ilk 5 gün böyle geçsinn sonra ki 5 günde sporlaa yapacağımm:):)

arkadaşlar hiç spor yapmadımm bu gün 4. günüm 82.500 la başladım 80 kiloyum:)) allahım sanaa şükürler olsun... ilk 5 gün böyle geçsinn sonra ki 5 günde sporlaa yapacağımm:):)

ohhh afferın arkadasım:)) yarın 79u göreceksııııııııııııııııın sonra bır bır gıdecek o kılocuklar
ben 82iken 79,9u gordügümde nasıl sevınmıstım:)

BAYYZ canım çok sevindim adına yarın bende başlıcam elmayı bugün kahvaltısız yapıyom sırf elma yeşil çey olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…