5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

aynenn yaa bii 70lere geleyimmm sonradaa 60laraa sonradaa istediğimm kilomm 65ee:) sonrada sevgiliminn yanınaa gitcemm ohhhh

slm kizlarrr bugun diyette 10. gunum ve tam 9 kilo vermisim 10 gunde :teytey::teytey:

cok mutluyum yuppiiiiiii .

kizlar ben diyet programimi hic aksatmadan yaptim. ve insan isteyince basariyormus.

Sizler ne yaptiniz tartilan arkadaslar sonuclari yazin hadi beraber sevinclerimizi paylasalim...:lepi:

canımmmm kaçtın kaçç oldunn?? bide sporr yaptın mıı?

65 kiloydum 56 kilo olmusum canim.

6 kilo daha verdimmi is bitti :)

spor yapmiyorum cunku calistigim is yerinde aksama kadar ayakta oldugum icin gayet cok yoruluyorum o bana spor gibi geliyor :)

canım tebrik ederim darısı başımıza inşaallah
birde bu diyeti yapan arkadaşlardan ricam var hergün ne yediklerini yazabilirler miii?
ben haftaya pazartesi başlayacağım bana ve diğer başlamak isteyenlere yardımcı olur

bak canım ıstersen ben baslayım yazmaya
ben carsamba günü basladım günümü tavukla gecırdım haslanmıs.
dün günümü konseverde lıght tonbalıgı ıle gecırdım 3-4tane felan.
bugunde suan tavuk budum haşlanıyo gün boyu onları yıyecem 4tane felan var
sonra bol bol su 8-10bardak günde.
carsamba 73ıle basladım bugun sabah ac karnına 71geldıım dün 71,8idim

sağol canım şunu anladım demekki yağsız tavuk yemesekde oluyo çünkü but da yağ var en yağsız yeri tavuğun göğüs kısmı yanılmıyorsam sen ilk günde tavuk yemiştin. yeşil çay falan içiyosunuz dimi

ya canım ben tavuk derken ıste tavugun budu demek ıstedım ılk gün 3tane yemıstım
yesıl cay 1 bardak felan ıcıyom ben günde.

kizlar tavugun derisini falan yemiyorsunuz demi...? sakin ha yemegin ayrica tavugun uzerinde gozuken beyaz civik yagli kisimlari alabildiginiz kadar bicakla kesip almaya calisin (genelde but kisminda olur)

kizlar tavugun derisini falan yemiyorsunuz demi...? sakin ha yemegin ayrica tavugun uzerinde gozuken beyaz civik yagli kisimlari alabildiginiz kadar bicakla kesip almaya calisin (genelde but kisminda olur)

bu arada canım sen neler yıyosunuz etin yanında
sen cünkü sebzeli günündesin öle degılmı

kızlar buda çok güzel ya doyurucuya benziyor elma diyetimde bir hafta daha yapıp diyet değiştirmek için haftaya bunu yapabilirim ..
şaziye bizim topikde hiç yüzü gülmezken burda mus mutlu
amma nasıl yiyosunuz felan yazmamışsınız ki neler yapıyosunuz merak ettim cicim bi etraflıca yazsa ya kilo verenler kaydirigubbakcemile2

yazer ben 4 günde 2.5 kilo verdim hiç spor yapmadığım halde bi tek dün bi çarşıya indim 45 dk yürüdüm o kdarcık.. ilk iki gün tavuk bot pişirdim fırında ama bi dilim ekmek bi meyve falan kaçamaklarım oldu sonra ki gün lerde haşladım butları baharatladım o sekil yedimm gayet doyurucu ve kaçamaksız bi gün geçirmedim:) yinede çok iyiii verdimm çok mutluyumm

merhaba kislar
bayzz cim senin adina sevindim insallah 45 gun dolmadan cok kilolar verirsin
scarabe sende cok iyi vermissin masallah ama sen hic aksatmamissin ondan bu kadar cabuk vermissindir
bende bugun 61.5 geldim yani 900 gr vermisim bugun 3 gunum sayilir
sayilir diyorum ilk gun pek uyamadim dun ise hamur isi yemistim bugun dikkat ettim bakalim yarin duz 61 gelirsem cok mutlu olucam zaten benim hedefim oyle buyuk degil 60 olsam yinede yeterli
her goren cok zayifladigimi soyluyor birde oyle cok zayif olmak gibi bir tutkum yok elbiselerim 38 beden ve bana genis gelmeye basladi o yuzden cok kaybetmek istemiyorum
sirf 5 li rakamlari goreyim diye 58-59 olsam yeterli

Çok beğendim çok hoşuma gitti:)
Pazartesi bende aranızdayım:)
Şimdi ben et sevmiyorum.
Ama tavuk ve balık olabilir.
Çalıştığım için balıkta olmaz nasıl hazırladıklarından emin olamam.
Ama tavuğu evde haşlayıp iş yerine getirebilirim.
Şimdi şöle ki tavuğu haşladığımda suyuna ya katmıcam az miktarda tuz eklim mi?
Kahve çay içmeden durabilirim.Ama bu tuzsuz yeme fikri çok cazip gelmiyi

canım çok iyi ben elma diyetinde iyi gittiğime inanıyorum aralara bundan da serpiştiririm belki ...
amman devam et sevdiceğimle buluştuğunda musmutlu ol inşallah

bugun sabah bir kahve ictim ve saat 10 gibi bir tavuk but yedim
ogle ise biraz hasama et yedim
ben meyvesiz duramam bu diyette ise meyve yok ama ben ara ogun olarak yarim greyfurt yiyorum ve kilo vermeye yardimci oluyor diye biliyorum hem boyle olunca tatli krizimde olmuyor
aksam ise yarim tavuk gogsu yiycem aksam yemegi ise saat 5 te
ileri satlerde ise sekersiz kahve yoksa gunde iki kahve icmesem catlarim ben kahvekoligim

nekss bende tuzsuz yiyemiyorum mutlaka bir miktar tuz ekliyorum
koftede olabilir hindi tavuk jambonlar var onlarda olabilir
ben diyetim suresince her turlu et urunleri yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…