slm kizlarrr bugun diyette 10. gunum ve tam 9 kilo vermisim 10 gunde :teytey::teytey:
cok mutluyum yuppiiiiiii .
kizlar ben diyet programimi hic aksatmadan yaptim. ve insan isteyince basariyormus.
Sizler ne yaptiniz tartilan arkadaslar sonuclari yazin hadi beraber sevinclerimizi paylasalim...:lepi:
slm kizlarrr bugun diyette 10. gunum ve tam 9 kilo vermisim 10 gunde :teytey::teytey:
cok mutluyum yuppiiiiiii .
kizlar ben diyet programimi hic aksatmadan yaptim. ve insan isteyince basariyormus.
Sizler ne yaptiniz tartilan arkadaslar sonuclari yazin hadi beraber sevinclerimizi paylasalim...:lepi:
oh ohhhhhhhhhhhh tebrık ederım canıım
canım tebrik ederim darısı başımıza inşaallah
birde bu diyeti yapan arkadaşlardan ricam var hergün ne yediklerini yazabilirler miii?
ben haftaya pazartesi başlayacağım bana ve diğer başlamak isteyenlere yardımcı olur
bak canım ıstersen ben baslayım yazmaya
ben carsamba günü basladım günümü tavukla gecırdım haslanmıs.
dün günümü konseverde lıght tonbalıgı ıle gecırdım 3-4tane felan.
bugunde suan tavuk budum haşlanıyo gün boyu onları yıyecem 4tane felan var
sonra bol bol su 8-10bardak günde.
carsamba 73ıle basladım bugun sabah ac karnına 71geldıım dün 71,8idim
kizlar tavugun derisini falan yemiyorsunuz demi...? sakin ha yemegin ayrica tavugun uzerinde gozuken beyaz civik yagli kisimlari alabildiginiz kadar bicakla kesip almaya calisin (genelde but kisminda olur)
kızlar buda çok güzel ya doyurucuya benziyor elma diyetimde bir hafta daha yapıp diyet değiştirmek için haftaya bunu yapabilirim ..
şaziye bizim topikde hiç yüzü gülmezken burda mus mutlu
amma nasıl yiyosunuz felan yazmamışsınız ki neler yapıyosunuz merak ettim cicim bi etraflıca yazsa ya kilo verenler kaydirigubbakcemile2
yazer ben 4 günde 2.5 kilo verdim hiç spor yapmadığım halde bi tek dün bi çarşıya indim 45 dk yürüdüm o kdarcık.. ilk iki gün tavuk bot pişirdim fırında ama bi dilim ekmek bi meyve falan kaçamaklarım oldu sonra ki gün lerde haşladım butları baharatladım o sekil yedimm gayet doyurucu ve kaçamaksız bi gün geçirmedim:) yinede çok iyiii verdimm çok mutluyumm
Çok beğendim çok hoşuma gitti:)
Pazartesi bende aranızdayım:)
Şimdi ben et sevmiyorum.
Ama tavuk ve balık olabilir.
Çalıştığım için balıkta olmaz nasıl hazırladıklarından emin olamam.
Ama tavuğu evde haşlayıp iş yerine getirebilirim.
Şimdi şöle ki tavuğu haşladığımda suyuna ya katmıcam az miktarda tuz eklim mi?
Kahve çay içmeden durabilirim.Ama bu tuzsuz yeme fikri çok cazip gelmiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?