Bu arada sılacığımada çok teşekkür ederim o haber verdi bu linkiopuyorumnanaktan
saziye benim bugunum kotu gectikızlar bugünü degerlendırelımmı neler yedık neler ıctık...
ben sabah öglen akşam 1er tane tavuk budu 2,5lt su
3tane lokum ...bır avuçtan az cekırdek cıttım.
siz ne yedınız...
peki ben yarın sabah ogle aksam tonbalıgı konservesı yesem nası olur sızce
saziye benim bugunum kotu gecti
tum gun disardaydim sayilir
sabahi bir kahveyle gectim
ogleye biraz tavuk yedim aksama dogru bir nuget yedim aksama ise biraz salata
yarin dikkat edicem duzenli yenilmeyince kilo verilmiyor ustelik ben bir lt bile su icmedim
yarin evdeyim bol bol icicem
canim ben bu diyeti daha oncede yapmistim ve ton baligi yiyordum tabiki yagsiz olucak
bu diyeti bana bir yakinim tavsiye etmisti
ve ilk bes gun her turlu et urunleri yenilebilir demisti bende oyle yaptim yagsiz sut urunleride tukettim arada kucuk kacamaklar ve 9-10 kilom ilk bir ayda gitti
ama scarabenin yazdigi duzene gore yaparsan daha kolay verirsin gibime geliyor
ben tavuga illa tuz koyuyorum yoksa haslama tavuk tuzsuz gitmiyor yaya kizlar utzsuzmu yiyonuz bu etleri bende yapmak istiyom ama benim migdem bulanir tuzsuz ya bide diyelim bugün tavuk yiyonuz ayni gün icinde balik ve kirmizi ette yiyebilirmisniiz
Pazartesi bende başlıycam buna reglim şimdi bitsin hafta sonuda eşim evde başlıyamam ama pazartesi başlıycam yapan arkadaşlar nolur sonuçlarınızı yazın hatta elma diyetindeki gibi liste yapalım mı kraliçe el atsana canımcım motivasyon doruktayken.
Bide hadi başlamayı düşününler pazartesi birlikte başlıyalım.Pazartesi başlar cuma tartılırız.Ay nolur vereyim yaaaaaaaaa duba gibi hissediyorum kendimi.Benim kolestrol problemim var ama bende sabah tavuk bol kekik az yağsız yoğurtla
Öğlen balık yerim bir dal marulla
Akşamda köfte yoğurt yaparım
Çok umutlandım çokkkkkkkkkkkkSCARABE VE MELİSAANIL SAĞOLUN KIZLARŞeniz
sagol canım ya ama ben bugun lokum yedımya ıcım hıc rahat degıl keske yemeseydım reglim var canım tatlı cekmıstı bende lokumla gecıstırdım. yarın günümü tonbalıgıyla gecırecem. hayırlısıyla verseydık su kılocukları
canim tatli krizin tuttumu siyah cikolata ye ama sadece kucuk bir kare
ben oyle yapiyorum
evde her zaman bir kosede siyah cikolatam vardir
bende yarini kirmizi etle geciricem
birde ben aksam 6 oldumu yemegi birakiyorum
erken saatte yeyince bos mideyle yatiyorum ve sabah kendimi cok iyi hissediyorum vede cok ac kilo vermeyede kolaylik oluyor
bende aksam 6 gıbı yemegı bıraktım ,
saat 8 gıbı ıste lokumumla cekırdek cıttım bıraz pısmanım ama neyse artık
yarın balık günüm cok severım balıgı sabah olsada yesem:))
nidemek bidanemmŞenizŞenizŞenizhadi bakalım başarılar pelinimm
güzel bir diyet doyurucudacokacimcoook bu diyeti yapan arkladaşların sonuçlarını bekliyorum heyecanla..
arkadaşlarr bu gün rezill geçtii yaa yarın yeni bi 5 gün için adım atacağım spor yapamadım bide tost ekmeği ile tost yedimmmmkafamçokkarıştı kendimmnee çok kızıyorum neyse bu aradaa melisanıl spor yaptın mı 1 ay içinde 9 kilo verirkenn
bayyz canim ben hic spor yapmadim sadece haftada bir gun en cok iki gun yarim saat yurudum oda her zaman degildi
birde ben bebegimi emziriyordum ya biraktim sanirim bende cok odem olmustu ondan birazda kolay gitti regl gunlerimde ise pirinc lapasini yaptim odem icin
hem canim moralini bozma benimde bugunum iyi gecmedi bende yarin ilk gunummus gibi davranicam
aynenn bende canım benimmm yarın başlıyorum ben sporlada ek yapacağım bu gün 10 tane but haşladımm 3 günlük:) buzdolabında duruyo çıkartıp çıkartıp yerimmm ohhh diyetttt yapıcam incecik olucammm sevgilim benimlee gurur duyacakk kedim kendimlee gurur duyacağımmmm:dance:
Ben ağırlıklı olarak ton balığı yiyeceğim hem pratik hem severim ama tuzlu olur o...problem olur mu kiben tavuga illa tuz koyuyorum yoksa haslama tavuk tuzsuz gitmiyor ya
ve ayni gun istedigin eti yiyebiliyorsun secenek senin yagsiz olucak
pelincecim senle burda karsilasmak ne gusel
canim diyete dikkat ettinmi verirsin her bunye bir degil bende elma diyetiyle veremedim
biran once basla canim insallah kolayca verirsin
Ne güzel inşallah yaaaaaaaaaaaaynenn bende canım benimmm yarın başlıyorum ben sporlada ek yapacağım bu gün 10 tane but haşladımm 3 günlük:) buzdolabında duruyo çıkartıp çıkartıp yerimmm ohhh diyetttt yapıcam incecik olucammm sevgilim benimlee gurur duyacakk kedim kendimlee gurur duyacağımmmm:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?