5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bu dıyet dukan dıyetı arkadaslar.
aynı konuda 2 topik olmus,diğer topikte daha çok katılım var,ordan faydalanabılırsınız

bende bu diyete başlamak istiyorum ama anlıyamadım:) şimdi 5 gün boyunca su ve etmi yices yoksa bu 5 gün içerisinde yumurta ton balığı yogurt süt peynir sınırsız yeşillik varmı. bide bu verdğimiz kiloyu almamak için haftada bir gün perşembe günümü yapıcaz.. :26:

öncelıkle tum arkadasları tebrık ederım. gercekten cunku ben sureklı dıyete baslıyorum deyıpte ogle yemegınde vazgecen ıradesı zayıf bırı olarak canı gonulden gercekten tebrık edıyorum. basarılı sonularınız benı gaza getırdı. ve bende bu dıyete baslamaya karar verdım yarın ıtıbarıyle bı dıyete baslıyor olacagım bend her 5 gunun sonunda mutlaka durumu belırtıcem. ancak deneyeımlı arkadaslara bır sorum olucak. ılk 5 gun sadece et denılıyor ve bazı yorumlardada sbha kahvaltıdfa yumurtada yenılır yzılıyor benım kafam karıstı kahvaltı yumurtayla bırlıkte et mı yenılecek anlayamadım yoksa ıkıncı haftadamı yada dıger haftalardamı yumurta eklenıyor bılgılendırırsenız sevınırım . herkese ıyı gunler olması dılegıyle :)

arkadaşlar merhaba :) ben de bugün başladım dukan diyetine umarım güzel olur herşey. çok heyecanlıyım. :))

Slm kızlar bana yardımcı olun lütfen bu diyeti yapmak istiyorum 2yil önce 10 günde 7 kilo verdim ama şimdi deniyorum yapamıyorum 79 kıloyum yardİm edin motive olmam lazim

bu dukan diyeti zararlımı değilmi başlamak istiyorum ama kafam karıstı ben sadce 1 hafta yapıcam ne yapiyım arkadslar yada 1 haftada 4 kilo verebilceeğim bir diyet varmı et ve sebze ağırlıklı daha sağlıklı olur...

merhaba ben yaptım daha önce dukanın atak evresini sadece sonra sıkıldım o diyetten nerye kadar artık gözüm et tavuk görmek istemiyor ama 10 günde 7 kilo verdim vede inceldim şimdi normal diyet uyguluyorum 9lu çay içiyorum elma sirkesi falan kilo vermeye devam ediyorum bu diyeti sakın 1 haftadan fazla uygulama derim yinede siz bilirsiniz ileride gut hastalıgına yakalanma riski çok yüksek

ben yarın başlayacağım zaten vermem gereken 6-7 kilo var, ilk hafta yaparım yeterli olmazsa ikinci haftayada devam ederim sanırım, sebze ve et daha sağlıklı olur diye düşünüyorum..

kızlar birşey soracağım size ben nasipse bu dıyete baslayacağım ama sorum şu tavuk eti olarak her öğün için bi but yesem fazla mı olur haşlanmış..? hanı hazır butlar satılıyor ıcınde 6 7 adet oluyor onlardan alsam her öğüne bir but fazla mı olur ideal midir teşekürler şimdiden

bugün yaş pasta yedim, gitti diyet.. ama yarından itibaren çok dikkatli bir şekilde yapacağım.. dontt, senin adına çok sevindim.. bide en çok hangi bölgelerin erimiş.. benim simitlerim var onlar gitsin istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…