5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

kızlar merhaba..
beni belki tanıyanlar vardır bende elma diyeini yapıyorum
ve ara verip metobolizmamı şaşırtıp bu diyete başlayacağım.umarım başarılıda olurum.
bir diyete sıkı uyanlardanım kaçamak yapmam.ay reklam gibi oldu sanki
velhasıl kızlar salı günü bende başlıyorum budiyete..hepimiz istediğimiz kilolara ulaşmak dileğiyle..​

sılacım buyur gel canımcım, ben sızın topıkden buraya geldım burda hıc acıkmıyom
guzel bı dıyet önerırım

kizlar ben bugun baslicaktim ama yarina aktardim:kedi:
yarin baslicam kessinn
kizlar sizce 2 bucuk ayda 20 kg atilirmi yaa bu dietle:sinifsinif:
tek umudum bu diet kaldiiiiiiiii poffffffffffffffff
kizlar mumkun oldugu kadar gunluk ne yediginizi yazarsaniz böylece birbiimizden
fikir almis oluruzzz...
yarin hep tavukla gecircem ve tabiki su ile...sositososito

sılacım buyur gel canımcım, ben sızın topıkden buraya geldım burda hıc acıkmıyom
guzel bı dıyet önerırım
hoşbulduk canımŞeniz
bana çok mantıklı geldi bu diyet.bide benim metobolizma elmaya alıştı,biraz şaşırmak lazım.
oda ayrı bir kumar artık kilo alırmıyız veririmiyiz bu hafta görürüz..
ben şansımı deneyip görmek istiyorum..hepimize başarılar kızlar..artık kurtulalım bu kilolardan..​

silacim tabiki canim sende gel basla bu diyete
elmaya alistiysan artik daha yavas verirsin birde bunu dene bakalim ne olucak
ustelikte ic kacamaksiz yapan biriysen sonuc daha gusel olur

hattis okuduysan scarabe bu diyetle 10 gunde 9 kilo vermis
bende hic duzenli yapmadigim halde 9 kilo vermistim ve yaklasik 25 gunde
bir aile yakinim ise dikkatli yapti ve 3 ayda 20 kilodan fazla verdi
hic degilse bir iki hafta denersin sonucu bize yazarsin canim

bende aksam yemeklerini artik cok erkene aldim
aclik hissetmiyorum ama ben yine bunalmaya basladim
bugun kacamakta yapmadim
ya kislar ben boyleyim iste verilicek pek kilom kalmadi ya gozum hep mutfakta olur
abur cubur yemeyi cok seviyorum
boyle diyet yapmaktan daral geliyo banaa
surda uc kilo kaldi 58 olucam biraz daha gayret edebilsem ya

bugunkü yedıklerım sunlar..........
saat12de bır tavuk budu
saat4de bır tavuk budu
6da bıtane but
yaklasık 10bardak su
2bardak yesıl cay
2-Lokum

evet okudum simdi ayy insallah bende veririm canim yaaevet denemekte fayda var baktim gidiyolar tam gaz devamm ayrica yazicam buraya sonuclari...vereliniortak

bugunkü yedıklerım sunlar..........
saat12de bır tavuk budu
saat4de bır tavuk budu
6da bıtane but
yaklasık 10bardak su
2bardak yesıl cay
2-Lokum

saziye senin de yazman ii olmus buraya cnm :lepi: ya merak ettigim lokum var hep listende dikkatimi cekti gecenlerde..hayir bilerekmi yiyorsun sekerin felan dengelensin diyee,yoksa cerez niyetinemicokacimcoook:icecream:

scrabe canım kutlarım çok kutlarım seni.Çok rica edicem neler yedin neler yaptın spor yürüyüş falana var mı bi geniş izah ediver olur mu canım.
Bide bişey sorucam şimdi bu protein diyeti ya sabah yağsız peynir falan yenemez mi ki acaba bide bana en pratik ton balığı geliyor aldımda yağ ve tuzu gitsin diye bi sudan geçirerek yiycem olur herhalde kolestrolüm var azdırmamak içi tavukta haşlarım ama azcıkta olsa tuzlarım diyorum.Ama senin gibi kilo vermek istiyorum bana neler yaptığını anlatırmısın canım.Kaçamakların oldu mu mesela tuz kullandın mı daha çok ne yedin falan.....
:1rolleyes:

Kızlar bu protein diyetini uygularken vücut fazladan kalsiyum tüketiyormuş kalsiyum idrarla dışarı atılıyormuş ben diyeti uygularken kalsiyum tablet kullanacağım.

pelincim sen pazatesi başlıyorsun değilmi?ben salı başlıyorum tatlımm.yediklerini bizle paylaş..

5 kilo fazlam var. 60 kiloyum 55 olmam lazım.
1 hafta yapsam yeter bana.
annem, kız kardeşim ve ben bunu uygulayacaz inşallah. pazartesi yada salı başlarız. 5. günü sonunda sonuçları buraya yazacam.
hadi hayırlı olsun:)

ne tür sebze yıyosun canım etın yanında

canım benim dün çorba içtim bi kase.. bugün de domates patlıcan kabak falan haşlıcam ve yicem.. aklıma başka bişey gelmiyo kalorisi en düşük olanlar bunlar.. çorba olarakta şehriye çorbası yaptım opuyorumnanaktan

pelince canım ben şimdiye kadar hiç tuz kullanmadım tuz şişkinlik yapıor die biliyorum ama vücudun tuza da ihtiyacı var sürekli kullanma ara sıra kullan cnm benim a.s.

kutlarım cok guzel ya.harıkasın valla.ok bende balıyorum:)kaydirigubbakcemile2

selam kızlar bugün başladım 76.5 kilom elma rejimiyle 81 den 76.5 oldum 9 günde hadi hayırlısı bakalım 3 bardak su içtim önce haşlanmış tavuk göğsü yedim peşinden şekersiz sütsüz nescafe içtim ki benim metepolizmayı o süper çalıştırıyo 3 litre suyumu bitircem 4 yeşil çay içcem gün içerisinde birazdan lesliyi yapcam spor olarakta kolay gelsin herkese

pelincim sen pazatesi başlıyorsun değilmi?ben salı başlıyorum tatlımm.yediklerini bizle paylaş..
Paylaştım bile tatlım rutine bağlıycam ben olayı
pelince canım ben şimdiye kadar hiç tuz kullanmadım tuz şişkinlik yapıor die biliyorum ama vücudun tuza da ihtiyacı var sürekli kullanma ara sıra kullan cnm benim a.s.

Öğlenleri okuldayım tatlım bi ton balığını sudan geçirerek yerim diye planladım ve aldım sabahlarıda lıhgt peynir ve çay bir dilim etimek yada yarım dilim esmer ekmek yerim diyorum seninde etimek yediğini gördüm bilmem napıym dersin öğlen ton balığı akşamlarıda genelde tavuk haşlar baharatlar lıght yoğurtla yerim diyorum.Sende sebze sıkıntısındasın sanırım bezeliye düşük karbonhidrattır kabak gibi ıspanak olabilir barbunya olur .Ben şu 5 günü iyi geçirirsem haftaya kuru fasulye bezelye mercimek yerim onlar karbonh,dratı kaliteli olup kilo vermeye destek daha önce denemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…