nekss bende tuzsuz yiyemiyorum mutlaka bir miktar tuz ekliyorum
koftede olabilir hindi tavuk jambonlar var onlarda olabilir
ben diyetim suresince her turlu et urunleri yedim
slm kizlarrr bugun diyette 10. gunum ve tam 9 kilo vermisim 10 gunde :teytey::teytey:
cok mutluyum yuppiiiiiii .
kizlar ben diyet programimi hic aksatmadan yaptim. ve insan isteyince basariyormus.
Sizler ne yaptiniz tartilan arkadaslar sonuclari yazin hadi beraber sevinclerimizi paylasalim...:lepi:
kızlar buda çok güzel ya doyurucuya benziyor elma diyetimde bir hafta daha yapıp diyet değiştirmek için haftaya bunu yapabilirim ..
şaziye bizim topikde hiç yüzü gülmezken burda mus mutlu
amma nasıl yiyosunuz felan yazmamışsınız ki neler yapıyosunuz merak ettim cicim bi etraflıca yazsa ya kilo verenler kaydirigubbakcemile2
Belki yarınbaşlar denerim oda olabilir.Ama pazar bozabilirim ondan korkuyorum...
Yemicem derim zaten sen benim yanımda hiç bir şey yemiyorsun ki dicek beyimiz hiç çekemem.
ama buluşmassakta iki günü heba etmiş olucam.Ben en iisini yarın başlıyım.Yazıyorum sık sık vazgeçmicem çünkü kendimi motive etmeye çalışıyorum:)
bende takipteyim arkadaşlar regl dönemimden snra bende başlayacağım
gitsin artık şu kilolar
benim 12 kilo fazlam var ve hepsi göbekte birikmiş bi şekilde çok iğrenç bi görüntüsü var yani
inşş giderler bende istediğimi alıp giyebilirim
Benimkide basende...
Bununla birlikte yürüyüşede ağırlık vericem inşallah...
Belim göbeğim yok benim basen maşallah
bende diyetle beraber mekikte çekicem cnm
dilerim fazlalıklardan kurtuluruz
bende günlük bısıklet sürüyorum ama neye ıyı gelıyo bılmıom :)))
scarabe canım benim çok tebrik ediyorum azim die buna derim işte darsıı hepimizin başına a.s. ben de bugün sebze ve ete başladım bakalım neler olacak :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?