5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Benim de hedefim öyle çok büyük rakamlar değil...
62 kiloydum en son..
58-59 olsam yeterli...
Ama baktım veriyorum 55 neden olmasın:)
Hafta sonu başlardım ama dışarı çıkıcam ve bozmak istemiyorum.
Ama sinemedaykende rejimdeyim mısır alamam diyemem ki

nekss bende tuzsuz yiyemiyorum mutlaka bir miktar tuz ekliyorum
koftede olabilir hindi tavuk jambonlar var onlarda olabilir
ben diyetim suresince her turlu et urunleri yedim

Et düşkünü değilim canım.
Olmasada olur hayatımda.
Ben sebzeciyim bu kilolar neden derseniz abur cuburdan malesef
Bende direk üstüne dökmem zaten suyuna eklerim biraz tat versin diye...
Bakalım aslında yarın başlasam süper olur...

Sevdiğimede şey derim
Rejimdeyim yiyemem

:1shok::1shok:

İnanmıyorum ya maşallah...
Bölgesel mi gitti canım ya mutlaka fark ediyordur tabi de.
Ne bilim çok şaşırdım...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Herkes olumlu sonuçlar almış...
Yarın mı başlasam ne yapsam?
En azından ilk iki gün evde geçmiş olur.
Sonrada işte devam ederim.
Kafam karıştı bak şimdi:S

kilo verenlere tebrikler.. migrosta kampanya var tavuk 1 tl.. tabi 50 tl alışveriş yapmak şartıyla.. ben bugün gidip 10 tane alıcam depolucam çoğunu.. mağlum kışın kilo alabiliriz şimdiden diyete hazırlanmak lazım :)

canim beniiim vallla elma yedıgımde okadar acıkıodumkı delırmıs gıbı yatmaya yakın yemege saldırıyodum, sımdı ıse kahvaltıda bı but yedım hala acıkmadım.
ben bıraz hareket yapıom aklıma geldıkce gıdıp su ıcıyom acıktıkcada ıste tavuk balık tarzı seyler yıyom yaptıklarım bunlar. önerırım yanı cok doyurucu ayrıca 3günde 2 kg verdım buda superr

kızlar okudukça sizi heyecan basıyo benide biran önce yarın olsunda başlıim bugün elma bütüngün devam ediyo dördüncü yeşil çayımıda içcem beşinci elmamıda yicem 16 olmuş elmamıda yiyim

Belki yarınbaşlar denerim oda olabilir.Ama pazar bozabilirim ondan korkuyorum...
Yemicem derim zaten sen benim yanımda hiç bir şey yemiyorsun ki dicek beyimiz hiç çekemem.
ama buluşmassakta iki günü heba etmiş olucam.Ben en iisini yarın başlıyım.Yazıyorum sık sık vazgeçmicem çünkü kendimi motive etmeye çalışıyorum:)

bende takipteyim arkadaşlar regl dönemimden snra bende başlayacağım
gitsin artık şu kilolar
benim 12 kilo fazlam var ve hepsi göbekte birikmiş bi şekilde çok iğrenç bi görüntüsü var yani
inşş giderler bende istediğimi alıp giyebilirim

neks cim sen yarin basla diyetine
gezmeye cikinca yaptigin kacamaklari telafi edersin
biraz spor yaparsin aksam yemegini erkene alirsin ertesi gun cok dikkat edersin
bende dun kacamak yapmistim ama sonrasinda dikkat ettim sende patlamis misir yerken tuzsuz olanlarindan al diyet icin vardir mutlaka

Benimkide basende...
Bununla birlikte yürüyüşede ağırlık vericem inşallah...
Belim göbeğim yok benim basen maşallah

ya kislar bisiklet ne ise yariyor bileniniz varmi
benim bel bolgem basenim yok ama bir kac gun once kalori yakayim diye ev bisikleti aldim
sonra bir kac kisiden duydum basen ve bacaklar icin iyi dediler benim o bolgelerde sorunum yok
simdi kafam karisti bosuna almis oldum tekrar vermeyi dusunuyorum

bende günlük bısıklet sürüyorum ama neye ıyı gelıyo bılmıom :)))

ya kızlar acaip gaza geldim bende başlıycam yarın sabah start veriyorum inş. protein dieti acaip tok tutuyor daha önce yapmıştım 5 kilo gitmişti ama sonra geri aldım ama o 2 hafta falandı bakalım 5 günde hiç bişey olmaz hem vücudu şaşırtmakta kilo verdirtiyor denemekte fayda var elm a düşünüyordum ama yeşil elmayı sevmiyorum hadi kızlar hep birlikte zayıflıycaz yalnız aktif olan biriniz bir liste yapsa daha çok gaza geliyoruz ve takip etmekte kolay oluyor ok kızlar cvp bekliyorum kıymet ay yazer ne dersiniz siz başarırsınız bu işi a e olunnn...benim boyum1 70 kilom 79 5 gün de 74 haaa harikaa bişşey inşş.. böylece hedefime 4 kilo kalmış olur bir süre dikkat eder sabitlerim sonra devammm yuupiii

scarabe canım benim çok tebrik ediyorum azim die buna derim işte darsıı hepimizin başına a.s. ben de bugün sebze ve ete başladım bakalım neler olacak :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…