5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

kızlar bu arada tatlı krizi tutunca koyu renkte olan kuru kayısı alın eve canınız tatlı çekince atın ağzınıza bir tane hem metepolizma çalıştırır hemde rejimdede öneriliyo en fazla günde 4 veya 5 tane yiğin hatta ağızda emin şeker gibi

kislarr selam
bugun yarim kilo eksik uyandim:sm_cool:sabah kalkinca ilk yaptigim sey tartilmak
ve bugun 60.9 geldim dun 61.5 tim
dun kacamak yapmadim sporda yok pek suda icemedim
uc gunde 1.5 kilom gitmis oldu ben zaten son iki aydir hep diyetteyim ya bu benim icin gusel bir sonuc sevindim bugun 4cu gunum 5 li ramamlara inmeme bir kilo kaldi
bugun sabahtan yarim greyfurt ve sekersiz nescafe
ogleye haslanmis tavuk yedim
aksam ise balik yapicam
kirmizi eti cok yiyemiyorum beyazi tercih ediyorum ve sanki beyaz et daha kolay sindiriliyor gini hissediyorum

kislar birde bu diyette meyve yok
ama yemek oncesi yarim greyfurt yeyin
ben gunde bir tane yiyorum ve cokta hareketli biri degilim iki ayda 16-17 kilom gitti
ve sekersiz sutsuz nescafe yagsiz yogurt buda kilo vermeye yardimci oluyor deneyin bence

Son düzenleme:
ne tür sebze yıyosun canım etın yanında

canim evde sebze ne varsa onu yiyorum bu hafta kabak- yesil fasulye- mantar falan yedim hep. ama yemegi soyle yaptim .

tencereye soganlari biberleri ve dogranmis dometseleri birlikte atip dometesin suyuyla sogan ve biberleri kavuruyorum. daha sonra (mesela kabak diyelim) sebzeyi atiyorum. biraz su dokuyorum yanmamasi icin cok az da tuz serpip pisiriyorum.

cok hafif ve cok lezzetli oluyor rejim yemegi gibi degil de sanki normal yemekmis gibi oluyor benim boyle hosuma gidiyor.

Bazen sebze ve et ayni anda firinada verdigim oluyor. onuda soyle yapiyorum.

soganlari ve domatesleri halka halka dogruyorum biberleri de uzun uzun dogruyorum firin tepsisine once sebzeleri (mesela yesil fasulye olsun buda :) ) tepsiye dosuyorum sonra biberleri dometseleri soganlari serpistiriyorum en sonra eti (tavuk olsun buda ) cig olarak koyuyorum tepsi uzeine biraz su dokup tuz sepistiriyorum firinda pisiriyorum.

kizlar ben tuzsuz yemegi asla yiyemem o yuzden az da olsa muhakkak tuz kullanirim ama istemeyen olursa tuz kullanmayabilir.

Rejim yapiyorum diye de lezzetten uzaklasmiyom yani :)

pelince canim ben yukardada yazdim nasil yedigimi tuz kullaniyorum ben isteren kullanabilirsiniz. ton baligi yemende sakinca yok ama ilk hafta yememeni tavsiye ederim ikinci hfta yiyebilirsin. peynir yasak onun yerine yagsiz sut icebilirsin.ben hic kacamak yapmadim duzenli sekilde yemegimi yedim.

Mesela kendime bi saat koydum sabahlari yemedim onun yerine oglenleri saat 12.30 da ilk yemegimi yedim ve duzenli olarak her saat basi su ictim. aksamlarida saat 19.00 da aksam yemegimi yedim. ben ginde iki kez yemek yemeyi tercih ettim acikmadimda gayet tok tutuyor yediklerimiz.

canim bu konuda sana katiliyorum . kizlar kiymet_ay'inda dedii gibi tatli isterse caniniz kuru kayisi yeyin gercekten faydasini gorursunuz...

Tamam canım sağol ben sabah erken kalktığım için kahvaltı yapmak zorundayım peynirde yok okey bütün kurallara uyacağım el mahkum.Bende beyaz etçiyim kolestrol yüzünden

canım öğlenleri okuldaysan etimek ye bence zararı olmaz ben etimek yedim sabahları ama yine 5 kilo verdim opuyorumnanaktan

scarabe sen şu ana kadar toplam kaç kilo verdin.ben gerçi aşırı zayıfım ama kuzen için soruyorum.

kaydirigubbakcemile5 gözun aydin cnmm.5 leri görmen cook yakin bu hizla gidersenn..
evet yaa beyaz etten yana tercihim benim de ama arada kirmizi da yicem ki tiksinmeyeyim sonra beyaz etten..hem cok hafif hem de tok tutuyorr..

gelelim bana;
bugun ilk gunumdu
-sabah sekersiz kahve(sabah dedigimde ögleye dogru)kaydirigubbakcemile3
-ögle haslanmis tavuk 2-3 parca
-aksam yemegimi 6 dan önce kesiyorum ..5 te yedimm..2 parca tavuk
-arada yesil cay ama tatlandirici ile ictim
-2 . 2,5 litre gibi su ictim ki daha da icerimm..:içelim:

hattiscim sagol canim oyle cok hizli veremiyorum ama buna bile cok mutlu oluyorum senin kilon kacti takvim olmayinca unutuyorum ben
senin menunde iyi
hic kacamak yapmassan kolayca verirsin canim
benbugun yine kacirdim biraz iki grissini birde diyet biskui yedim
ya diyet yaparken hic kcamak yapmayanlara hayranim ben ya

kizlar yanlis anlamayin badatta benim ablamdir kendisi turkiyede ben fransadayim o yuzden ona ole dedim :ecrin_bebek:

scarabe selam canım ben bugün birebir uydum 3 litre suyumu içtim 4 yeşil çay içtim haşlanmış tavuk yedim beyaz yerinden en son 18.30 da yedim suyumuda en son 17 de bitirdimki vücutta yarın sabah tartıldığımda şişlik olmasın diye lesli 5 mil yaptım titreşim kemerimide taktım 10 dakika göbek basen bölgelerime bakalım yarını merak ediyom canım bişey sorcam sabah tavuktan hemen sonra şekersiz sütsüz nescafe içtim bi daha içsemmi wc ye çıkamadım metebolizmamı o çalıştırıyo yoksa su tutarmı şekersiz ama içcem yinede su tutarmı sence

massallah canim ne guzel programlamissin olee inan cok ii gidiyorsun. canim metabolizmani nescafeden sagliyorsan icebilirsin tabi. rejim yaparken insanin cani durmadan biseyler istiyor biliyorum.kontrolu kaybetmemek acisindan biseylerle bastirmak istiyor canimiz. bende cok asiri daralip bunaldigim zaman kahve cay kola gibi seylerle gidermeye calisiyorum. ama kilo vermeme mani olmadi.

canim ne gusel yaa
ablanla yazisiyosun anneler rejim oz konus olunca kizarlar hep cocuklarina kiyamazlar

meliSSAnil sorma ya ben kiloluyum ablam cok zayif annem ters dogurmus bizi ben kilo vermek istiyorum ablamda kilo almak istiyor. cekemiyor beni gidip anneme yetistiriyor :jeyyar:

meliSSAnil sorma ya ben kiloluyum ablam cok zayif annem ters dogurmus bizi ben kilo vermek istiyorum ablamda kilo almak istiyor. cekemiyor beni gidip anneme yetistiriyor :jeyyar:

scarabecim ikinizde cok sekersiniz
hem sen 56 ya inmissin canim cok zayifsindir simdi boyunu bilmiyorum ama
zayif insanlarda hep kilo almak ister tersine dunya iste
scarabe canim valla benimde bir kiz kardesim var 47 kilodur hep
kilo almak icin ugrasir durur ama alamaz uzulur
bende gordugun gibi vermek icin cabaliyorum
hani verilicek degistirilicek bir sey olsa bende kardesimle degisirdim

yaaaa ikinizde inceciksinizz ben istiyorum k,i bi 65 olayım herşeyy çok iyi olacak 80 kiloyummm sizinkidee kilomuy yaaaaaa

ayyy canim sende tam bizim gibisin desene.. kiz yoksa biz senle de kardes olmuyalim haaa -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…