5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

canım öğlenleri okuldaysan etimek ye bence zararı olmaz ben etimek yedim sabahları ama yine 5 kilo verdim opuyorumnanaktan
Ben o hakkımı sabah kullanırım herhalde kraliçem 6 gün sonra 5 kilo vermiş olsam oyyyyyyyyy oy oy

kizlar yanlis anlamayin badatta benim ablamdir kendisi turkiyede ben fransadayim o yuzden ona ole dedim :ecrin_bebek:
Şu internet ne güzel şeyyyyyyyyyy çok tatlısınız

Ben annemle kadın iştahsız zorla yer ölmeyecek kadar ama ekmeği bol yer her akşam mutlaka bir paket çekirdekte yer ama tatlı yediğinin senede 2 kez görürsün of anne of herşeyim sana benziyor nefsim babama

Son düzenleme:
ayyy canim sende tam bizim gibisin desene.. kiz yoksa biz senle de kardes olmuyalim haaa -tatlicadiarzu-

ayy canim guldurdun benii:roflol:
bak hic belli olmaz
biz simdi burda kardes falan cikarizz
ama kiz kardesim ogretmen tum gun iste yazmaya firsati olurmuki
hem nete takildigini sanmiyorum
inede bellimi olurr
scarabe adinin bas harfi nee delikafadulden m mi yoksaa:roflol:

yok bilemedin E ile basliyor.

Seninde burnunun yaninda ben varmi hani siyah leke olan ben

pelincecim ama bazi insanlarda yer yer hic kilo almaz
kizkardesimde oyle dunyayi yer gece bile tatlilari borekleri goturur gr kilo almaz
bunye meselesi canim bende bu isi cozemedim

yok bilemedin E ile basliyor.

Seninde burnunun yaninda ben varmi hani siyah leke olan ben

:roflol::roflol:yok canim valla benim burnumun yaninda ben yok yuzumdede yok
simdi emin oldum sen kizkardesim degilsin:roflol:ama onun kadar sicaksin ictensin Şeniz

pelincecim ama bazi insanlarda yer yer hic kilo almaz
kizkardesimde oyle dunyayi yer gece bile tatlilari borekleri goturur gr kilo almaz
bunye meselesi canim bende bu isi cozemedim

ay senin kardesinde mi oyle

inan valla tam ablami tarif ediyon

ablam varya benden cok yemek yer oturur iki poryon iskenderi gig demeden yer bazen korkarim utanmasan benide yiyecen diye soylenirim ablama ama hala kilo alamadi garibim

bend yarın başlıyacağım bu diyete lakin şöyle bir sorunum var öğlen yemeğini evde yiyemiyorum okulda oluyorum napabilriim ki yanımda falanda götürsem öyle götürülcek bişey dğeil ki yaasenağlama

:roflol::roflol:yok canim valla benim burnumun yaninda ben yok yuzumdede yok
simdi emin oldum sen kizkardesim degilsin:roflol:ama onun kadar sicaksin ictensin Şeniz

kiz sana kanim kaynadi sana abla deyimmm miiiiiiiiiiiiiiiiiii nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaaa ikinizde inceciksinizz ben istiyorum k,i bi 65 olayım herşeyy çok iyi olacak 80 kiloyummm sizinkidee kilomuy yaaaaaa

bayzcim verirsin sen hem kilosu fazla olanlar daha kolay veriyor canim
umitsiz olursan zor gelir yapma boyle
diyetin nasil gidiyor bugun tartildinmi

canim sabah erken saat te ye eger senin icin sorun olmuyacaksa. okulun saat kac arasi?

kiz sana kanim kaynadi sana abla deyimmm miiiiiiiiiiiiiiiiiii nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canim benim de tabiki cok hosuma gider
zaten senden buyugum
sende gucuk bir kissin yeni evlisin
benim boyumca iki kizim var yas 34
benimde sana kaynadi cok dogalsin ayni memleketteyiz bir ablanda burda olsun

ayyyy ablam benimmmmm seni cok sevdim ben yaaaaa :kedi:

bende seni canim cok tatlisin
ben bugun gidip guya bu diyetin kitabini alicaktim
bir turlu firsatim olmadi sehirden uzak oturuyorum
pek vericek kilom kalmadi ama yinede okumak istiyordum netteki diyet listelerine baktim
ama bu drun diyet listesi hep ayni
kitabi satilmaz diye nette pek bir bilgi koymamis sitesine
uyanik sey:roflol:

neyse kislar hepinize iyi aksamlar opuyorum
bebegim mizildiyor onunla ilgilenicem
yarin gorusuruz artik
scarabecim profiline mesaj yazmistim canim

kiz ozamanda cok acikirsin amaaa

olmazsa oglenleri bi tavuk haslayip yaninda gotur valla nediyim bilmiyom ki

:roflol::roflol:öle olur mu ki acep yaa kafamçokkarıştı valla olursa eğer yaparım haaa elime alır ısıra ısıra yerim tavuğuu :dance::dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…