Ben o hakkımı sabah kullanırım herhalde kraliçem 6 gün sonra 5 kilo vermiş olsam oyyyyyyyyy oy oycanım öğlenleri okuldaysan etimek ye bence zararı olmaz ben etimek yedim sabahları ama yine 5 kilo verdim opuyorumnanaktan
Şu internet ne güzel şeyyyyyyyyyy çok tatlısınızkizlar yanlis anlamayin badatta benim ablamdir kendisi turkiyede ben fransadayim o yuzden ona ole dedim :ecrin_bebek:
Ben annemle kadın iştahsız zorla yer ölmeyecek kadar ama ekmeği bol yer her akşam mutlaka bir paket çekirdekte yer ama tatlı yediğinin senede 2 kez görürsün of anne of herşeyim sana benziyor nefsim babamascarabecim ikinizde cok sekersiniz
hem sen 56 ya inmissin canim cok zayifsindir simdi boyunu bilmiyorum ama
zayif insanlarda hep kilo almak ister tersine dunya iste
scarabe canim valla benimde bir kiz kardesim var 47 kilodur hep
kilo almak icin ugrasir durur ama alamaz uzulur
bende gordugun gibi vermek icin cabaliyorum
hani verilicek degistirilicek bir sey olsa bende kardesimle degisirdim
ayyy canim sende tam bizim gibisin desene.. kiz yoksa biz senle de kardes olmuyalim haaa -tatlicadiarzu-
ayy canim guldurdun benii:roflol:
bak hic belli olmaz
biz simdi burda kardes falan cikarizz
ama kiz kardesim ogretmen tum gun iste yazmaya firsati olurmuki
hem nete takildigini sanmiyorum
inede bellimi olurr
scarabe adinin bas harfi nee delikafadulden m mi yoksaa:roflol:
yok bilemedin E ile basliyor.
Seninde burnunun yaninda ben varmi hani siyah leke olan ben
pelincecim ama bazi insanlarda yer yer hic kilo almaz
kizkardesimde oyle dunyayi yer gece bile tatlilari borekleri goturur gr kilo almaz
bunye meselesi canim bende bu isi cozemedim
:roflol::roflol:yok canim valla benim burnumun yaninda ben yok yuzumdede yok
simdi emin oldum sen kizkardesim degilsin:roflol:ama onun kadar sicaksin ictensin Şeniz
yaaaa ikinizde inceciksinizz ben istiyorum k,i bi 65 olayım herşeyy çok iyi olacak 80 kiloyummm sizinkidee kilomuy yaaaaaa
bend yarın başlıyacağım bu diyete lakin şöyle bir sorunum var öğlen yemeğini evde yiyemiyorum okulda oluyorum napabilriim ki yanımda falanda götürsem öyle götürülcek bişey dğeil ki yaasenağlama
kiz sana kanim kaynadi sana abla deyimmm miiiiiiiiiiiiiiiiiii nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyy ablam benimmmmm seni cok sevdim ben yaaaaa :kedi:
neyse kislar hepinize iyi aksamlar opuyorum
bebegim mizildiyor onunla ilgilenicem
yarin gorusuruz artik
scarabecim profiline mesaj yazmistim canim
canim sabah erken saat te ye eger senin icin sorun olmuyacaksa. okulun saat kac arasi?
canım hergün değişiyo saatleri ama öğle saatleri hep dışarda oluyorum artık öğlen yemek yemeyivericem mecbur :uhm:
kiz ozamanda cok acikirsin amaaa
olmazsa oglenleri bi tavuk haslayip yaninda gotur valla nediyim bilmiyom ki
kiz sana kanim kaynadi sana abla deyimmm miiiiiiiiiiiiiiiiiii nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oralara gittin beni hemen aldattınmı gız.varmayım yanına. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?