5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bizdede annemle benim dışımda zayıf yok.en küçüğü 90 kilo. scarabecim zayıfladı bi.bide ufaklığımız.ben kime çektim bilmiyom.acaba senin etleri ben yesem kilo aldırırmı.eniştem bana bu konuda destek olurmu sponsor olarak.ailecek et seviyonuz ama türkiyede pahalı kızım.

abla sana belediye baksin hihhhhhh :icecream:

ton balığı yağlı.. acaba diyetin yerine geçermi bilmiyorum ki

ton balığı deneyen oldumu acaba göremedim kızlar ben

arkadasımm light ton balğı var pembe kutulu üzerinde yazıyo zaten yağsız o ondan yiyeceksiinn:) ben bu gün tartılmadım çünkü hafta sonu bazı sebeplerden dolayı yapamıyorum pazartesiden itibare ntekrar bi 5 gün yapacağım ve sporla bu kez bakalımm... sonrada elma yapacağım bakalım 7 hafta var önümdee 15 kiloyuu veririmm dimi yaaa

sağol bebeğim çok teşekkür ederim denicem :)

bu azimle verirsin tabi..
neyin hazırlığı bu bakim

hımmm üç ay çok uzuuunnnn ben yerinde olsam dayanamazdım

sen ton balığıyla denedinmi canm veriliyormu

ben hep tavuk yedim evde vardı hazırr ama aynı sey yağ yok içinde illa tavuk diyeti değil bu et diyeti yani proteinn diyetii..3 ay geçti bi 7 haftaa kaldı işte 3 ayı boşaa geçirdimm barii 7 haftasıı öylee olmasınn

canim ben bu diyeti daha once yapmistim ve ton baligi yedim ama yagsiz

kilo vermemde bir sorun olmadi

bayz cim canim
bak ne gusel iste onunde zayiflamak icin onemli sebebin de var bu sana daha cok, hirs verir daha dikkat edersin vermek icin ugrasirsin
7 hafta az degil bu sureyi iyi kullan canim tek gununu bile es gecme
basaricagina inaniyorum

Son düzenleme:
bugunumu bir iki kucuk kacamakla bitirdim
ya scarabe sen hicmi canin arada birsey istemiyor
hicmi aklina yemek gelmiyor
bir pisbogaz benim galibaa

yarin 5 gunum olucak
onuda gecirsem daha rahat olucam sanki
kalan uc kilo gozumde buyuyor
iyiki normalde kilolu biri degilim yoksa bu diyet isleri bana gore degil
hamilelikte yedim yedim sistim simdide ver kilolari

bugunumu bir iki kucuk kacamakla bitirdim
ya scarabe sen hicmi canin arada birsey istemiyor
hicmi aklina yemek gelmiyor
bir pisbogaz benim galibaa

istemez olurmu canim ama napiyim 2 - 3 hafta sonra istedigim kiloya ulascam ozaman yerim diye kendimi avituyom

ay bu bi mucize tebrik ederim arkadasim:1hug:
bende elma diyeti yapiyorum bir haftada 3kilo verdim ama benim icin haftada 3 kiloda super kendi basima yapinca haftada ancak 500 gr veriyordum artik kilo vermenin formulunu ogrendim formul K.K.:sm_cool: iyi varsiniz arkadaslar
bu diyetde aklima yatti gelecek hafta deneyebilirim bu haftada elmaya devam dag gibi elma yigini var evde onlar bitsinkaydirigubbakcemile3

bu arada kizlar istediginiz kiloya gelince rejimi durdurmuyorsunuz ozamanda yapmaniz gereken bisey var konuyu actigimda yazmistim ama ben genede hatirlatiyim istedim.

istediginiz kiloya geldiginizde caniniz ne isterse yiyebilirsiniz sadece PERSEMBE gunleri bu diyeti uygulamak zorundasiniz. Yani persembe gunleri sadece et ve su tuketmeniz lazim diger gunler ne isterseniz yeyin. haftanin 1 gunu yapmanizin ozelligide kilo dengenizi saglamak icindir. Her verdiginiz kiloya 10 gun ekleyerek bunu uyglamaniz azim.

mesela benim 10 kilo azlam var ve ben 10 kilo vermek zorundayim demi. verdigim 1 kiloyu 10 gun le carpiyoruz. yani ben istedigim kiloya varinca 100 gun boyunca sadece persembe gunleri olmak sartiyla diyet programimi uygulamak zorundayim. Nedeni ise omur boyu ideal kilomda kalmak icindir.

umarim anlatabilmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…