5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

yarın olsada diyete başlasam diye sabırsızlanıyorum 10 günde 9 kilo ne demek yaa harika bişey bu

Merhaba Arkadaşlar..
Pek aktif olmasamda siteye muhakkak hergün girip göz atıyorum ne var ne yok diye. hamilelikte 32 kilo aldım. ilk defa burda itifar ediyorum =) bebek doğduktan sonra 30 kilosunu verdim. şuan 7 aylık bebişim. gerikalan fazlalıkları et diyetiyle wericem inş. aklıma yattı hoşumada gitti. inşallah weririz bütün kiloları. hedefim 60 kilodan 50 olmak. eğer başarırsam bu yöntemle kilo wermeyi çok sewineceğim.Konu sahibinede çok tşkler bizimle paylaştığı için bilgilerini.

kızlarrrrr aşk meşk olsun kımse benı sormamıs bugun,
neyse ben yınede anlatıyım
bugun eltimgıldeydık 4.üncü günümdü fazla dıkkat edemedım yedıgıme ama ıdare eder ıste ...
yarından ıtıbaren full devam

Scarabe canım saol nescafe konusunda verdiğin cevaba ayriyeten teşekkürler bizle paylaştığın için bu olayı

GÜnaydın kızlar ben erken kalktım kardeŞım dersaneye gıttı ondan sonrada uyumadım Şımdı leslıyı yapcam Çok terletıyo peŞınden kemerımı takcam dÜn Çok gÜzel geÇtı hıÇ kaÇamak yok sporumu yaptıktan sonra yıcem haŞlanmıŞ tavuk yıcem yıne bÜtÜn gÜn ılk beŞ gÜn ton balıgı yemıcem hep tavuk veya kÖftede yerım yarından sonra bakarım 76. 5 tum dÜn baŞladım 76 gÖsterıyo bu sabah kralıÇe sen bırden ılk gÜn Çok kılo vermıŞtın acep tok karnına Çok su ıÇmıŞtınde yanı akŞam tartılıp farkında olmadan sonrada aÇ karnınamı baktın kılona yanı ben akŞam bakınca mesela Çok suda ıÇtıĞım ıÇın 78 gÖsterır yanı Öyleydı dÜn 7 de akŞam ama sabah aÇ karnına ve sudan arınmıŞ vÜcut 76 yanı kızlar aÇ karnına sabah wc ye gıttıkten sonra tartılın o dur kılonuz

abla len kiskandin mi hemen deluuuu lülülülülülü

yok kis sen baskasin sen olmasan kimle cekisirim ben :1hug:

benimde sana kanımkaynadı bende sana abla diyim mi hatta badatta ya da

hem benlede çekişe bilirsin

ben de kilo verdim 75 kilo dan 58 e düştüm çok az yedim sanırım bi mütten sonra miğdemi küçülttüm şimdi istesemde yiyemiyorum fazla yeyince hemen kusmaya başlıyorum sanırım geri tepiyor şimdi 58-60 arası gidip geliyorum 40 beden bol uoluyor artık çok memnunum halimden bide basenler gitse bişey istemem

merhaba kızlar salı günü bende aranızdayımmm
salıya kadar elma diyetimi yapacağım daha öncede söylemiştim..
bu et diyetiyle motobolizmamı şaşırtmak istiyorum
çünkü devamlıda meyve diyeti olmuyor..vücut kiloyu kastan veriyomuş
arada bu diyeti yapmak istiyorum..
kilo verelim derken sağlık olmayalım bide
hepinize ve bana başarılar..
güzel mutlu huzurlu pazarlar herkeze..

bu senede öle gelirsen çok dalga geçerim gız.everdik şiştin valla.

:roflol::roflol:ayy badatta gulmekten oldum sabah sabah
bende buraya ilk geldigimda cok zayiftim sonradan aldim kilolari
bizim akrabalar aklima geldi onlarda demisti evlilik yaramis bu kisa diyee

saziye niye sitem ediyon kuzum
belki isin vardi yazamadin diye dusunmus olamazmiyizzşakkıdıkusulurmu hiccŞeniz
canim diyet yaparken evden cikmamak lazim bende ne zaman birine gitsem onume tabaklari dolduruyorlar
ye zaten cok kilo vermissin neyin kalmiski diye zorluyorlar yemege mecbur ediyorlar
su uc kilo icin bir hafta evden cikmiycam

ben bu sabah tartida fazla geldim kislar ya
dun 60.9 iken bugun 61.4 geldim yine
niye anlamadim iki grissini bu kadar yansimaz
birde karnimda siskinlik var bende boyle cok oluyor
bazan bir hafta boyunca tarti hep ayni kaliyor umudumu kaybettigim anda bakiyorum 1 1.5 kilo birden eksik gosteriyor verdigim belli oluyor olculerimden
galiba yine durgunluk donemine girdim ben
denemedigim diyette kalmadi yarin sebze gunum bir kiloyuda oyle versem cok sevinicem

Merhaba arkadaşlar
Ne güzel kilo vermişsiniz,şaşırdım valla...Bende aranıza katılmak isterim.Yarından itibaren başlıyorum.Salı günü diyetisyende randevum var.Yalnız birşey sormak istiyorum.Benim 3 Gün oruç tutmam gerekiyor,sahur ve iftarda et yerim ve de bol su içerim sorun olur mu sizce.Zaten perşembeden itibaren normal diyete devam edicem.Hepimize kolay gelsin
alkisalkisalkis

arkadaslarr yarından itibaren hiç bişeyn bozmasınaa izin vermeyeceğim diyetii:) bi hafta bu diyeti yapacağımm bi hafta elma bi hafta bu derken bitecek bu 15 kilo sporda yapacağımm s,izde bana destek olunn kütfennnnnnnnn

arkadaslarr yarından itibaren hiç bişeyn bozmasınaa izin vermeyeceğim diyetii:) bi hafta bu diyeti yapacağımm bi hafta elma bi hafta bu derken bitecek bu 15 kilo sporda yapacağımm s,izde bana destek olunn kütfennnnnnnnn

ayıp edıyon bayyzcım destek olmazmıyızzzzzzzzzzzzzz
sen sevgılınee cıtır gözükmek ısteyecen ve bız sessızmı kalacagız
düsünsene o senı görüyo ve cok sasırıyo süper olmuşsun dıyo
herkezden herseyden kıskanıyo adam senı vaşşş:))

10 günde 9 kilo gerçek olamayacak kadar güzel kesinlikle deneyeceğim

sebzeyle myevede serbestmi?

Slmm ben geldimm:)
Yarından itibaren bende aranızdayım biliyonuz...
Ama şöle bir durum var...
Şimdi ben çalışıyorum dışardan yemek siparişi veriyoruz.
ama dışarda hazırlanana ne kadar güvenebilirim tartışılır:S
Evde hazırlasam acaba ısıtabilir miyim?
Isıtma imkanım var tabi de.
Tavuk butunu suda mı ısıtsam?Yoksa böle onu kemiğinden ayırıp bölüp normal tavada mı ısıtsam?
Birde şu var ki erken kalkıyorum ben 7:30 gibi.
Ama sabahın köründe tavuk yiyemem:)Kahvaltıyı es geçip 12'de yesem 3 öğüne tamamlasam olur mu?
Aklımda şey var çünkü iş 5:30 da bitiyor.6'da çıksam o yarım saatlik arada akşamıda iş yerinde yesem.
Eve yürüyüş yaparak geri dönücem ve evde bir şey yemicem.
Kafam karışık ne yapim sizce?

10 günde 9 kilo gerçek olamayacak kadar güzel kesinlikle deneyeceğim

sebzeyle myevede serbestmi?

İlk bir hafta yani 5 gün sadece su ve tavuk,et yada balık...
İkinci hafta tavuk,et,balık yanında sebze..
Sebzede salça ve yağ olmicak bildiğim kadarıyla...

şu msj okudum ve uzunca bi süre şu pozisyonda kaldım :1shok::1shok::1shok: kaydirigubbakcemile3
maşallah valla şimdi pazaraçıkıcam elma alıcaktım ama markte uğrayıp bi et fiyatlarına bakayım diyorum ton balığı ve tavuk kafama yattı kırmızı etin hazmı çok zor çünkü valla başarılar arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…