şu msj okudum ve uzunca bi süre şu pozisyonda kaldım :1shok::1shok::1shok: kaydirigubbakcemile3
maşallah valla şimdi pazaraçıkıcam elma alıcaktım ama markte uğrayıp bi et fiyatlarına bakayım diyorumton balığı ve tavuk kafama yattı kırmızı etin hazmı çok zor çünkü valla başarılar arkadaşlar
ayıp edıyon bayyzcım destek olmazmıyızzzzzzzzzzzzzz
sen sevgılınee cıtır gözükmek ısteyecen ve bız sessızmı kalacagız
düsünsene o senı görüyo ve cok sasırıyo süper olmuşsun dıyo
herkezden herseyden kıskanıyo adam senı vaşşş:))
kızlar meraba bende 2 yıl öncesinde böle bi diyetle 34 kilo falan vermiştim ilk 1 sene falam almadım kilomu dikkat ederek ..su aralar stresli bi dönemde biraz aldım kilomu ama 8 kilo falan simdi onları vermek istiyorum gene.. sunu söyliyim bnım yaptığım diyette 5 gunde 5 kılo diyetiydi işte ilk gun yumurta 2.gun patates 3.yoğurt 4.gün salata ve 5.gunu ise tavukdu bu diyetle 5 gunde ben 4 kılo veriodum sora 2 gun normal istedığım gibi yiyip sora bı 5 gun daha yapıp 3-4 kılo veriodum.Söyliceğim sey 5. gun tavuk yedığımde kesınlıkle 1 kılo verebılıodum yoksa bu diyeti 3 kılo ile bıtırıodum .ama ben bu diyeti yaparken spor yapmıodum .Nası oluo bılmıorum ama spor yapınca kılo veremıodum.sunu merak edıorum acaba bu diyettede hareket sart mı?yanı bahsettığım diyetle ben 84 kılodan 48 kıloya kadar dustum zamanla rutın canım ıstedığımde hep yaptım ve 3-4 kılomu verdım 5 gunde ..sizde yapın bu et diyetini muhakkak verdiriir.ama spor kasları etkıledığınden bana sporla ters tepıo..SCrabe canım benı bilgilendirisen çok sevinirim..esın spor yaptı mı ben su ana evdeyim yanı bı hareketım yok...saol sımdıden
ayyy sazişş senin ağınıı yiyimm emiiŞeniz canımm öylee heyecanlandım ki sen böylee yazıncaa kalbim çıkacak gibi oldu bi şevk geldi yaaaaaaaaaaaa :sm_cool:ayyyyyyyyyy çıtırrr olucammmmdelikafaduldendelikafadulden
giseemm yaa maşşallah tebrikler snaa benimde 7 haftam var vermem gereken 15 kilo var şimdi ben bu hafta bi sporla deneyeceğim verip veremediğimee bakarım sen bu hafta bildiğin gibi yap ben bi deniyim eğer sporla daha çok veirlirse sende sporla yaparsın olmamıkaydirigubbakcemile2
Az önce elma diyetini okudum.
Oda hiç fena değilmiş haa...
Şimdi ne yapsam acaba?Onunla başlayıp izne çıktığımda bununla mı devam etsem:S
Evde duranlar için çok kolay ama ben iş yerinde hayatta ısıtamam tavuğu.
Dalga geçerler yahu.
Rejimde olduğumdan kimsenin haberi olmasın...
Ama gitsin şu kilocuklarımmm kafamçokkarıştı
saziyee bugun nasilsin diyet nasil gidiyorr
tartildinmii
canım dıyet ıyı gıdıyoda dün baya baya bayaaa bı kacrdım eltimgildeydık sabahdan geceye kadar baya yendi ahh ahh 4üncü günümdü eger gıtmeseydım super kılo vermıs olacakdım ya ama mecburdu artık napalım. bugun ama bozmadım devam edıyorum sabah tonbalıgı yedım aksam menüde tavuk mangal var.
73le basladım dün sabah 70,5dim bugun sabah 72,1cıktım yaaaaaaaaaaa
giseemm yaa maşşallah tebrikler snaa benimde 7 haftam var vermem gereken 15 kilo var şimdi ben bu hafta bi sporla deneyeceğim verip veremediğimee bakarım sen bu hafta bildiğin gibi yap ben bi deniyim eğer sporla daha çok veirlirse sende sporla yaparsın olmamıkaydirigubbakcemile2
canim uzulme o fazla gelen kilolar bir iki gun dikkat edince hemen gidiyor bende dun 60 i gormustum bugun yine bir 61 geldim ama en fazla iki gun dikkat edince gidiyor kalici degil
sende aksam erken yersin birazda yuruyus yap bak yarin hemen tartiya yansir
6 li rakamlara az kalmis iki uc gun sonra gorursun bak 6 li rakamlara inersin ve eminim bu senin icin doping olur dahada azimle yaparsin
gizzem galiba haklisin spor yapinca tartida pek birsey farketmiyor
ben bisiklet yapiyorum diyemi bilmiyorum ama tartida cok az gidiyor ama elbiselerim cok genis geliyor bildigim kadar kas yagdan daha agir vucutta kaslanma baslayinca kilo tartida belli olmuyor
bayzcim canim hepimizde yanindayiz o kilolar gidicek sevgilini sasirtirsin iste cocuk taniyamaz seni inanamaz nekadar iradeli oldugunu goster en az bir on kilo vermis olarak karsisina
evet dediğin gibikas yağdan ağır ama ben 34 kılo verdım evetde hanı diolar ya şok diyetler su verdio die ee 34 kılo sumu yanı yada 34 kılo kas kaybı mı yanı belkı bnm vucut yapım bılmıorum ama sarkma oldu olmadı dııl ama o kılolar atıldıktan sora spor artı dıyet değil herseyden yıyerek az yıyerek kası gene olusturdum yanıı..moralını bozmayın kızlar ben sporsuz denıyım arkadasım sporlu bakalım neler olcak alkisalkisalkis ona göre devam ederiss....hepimiz hep destek tam destek yeter kı kaçamak olmasın bnm tek prensıbım oo
ben senelerdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir 6lı rakamı hıc görmedım allahım ınsalllah bı hafta ıcınde görürüm wowww super olur yaaa:)) gel melisacım şu kıloları değişelim opuyorumnanaktan
bu senede öle gelirsen çok dalga geçerim gız.everdik şiştin valla.
benimde sana kanımkaynadı bende sana abla diyim mi hatta badatta ya da
hem benlede çekişe bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?