nası nası yaaa bu rejımı yaptığın haldemı kılo aldın ..kacamak yaptın mı canım bozma moralını ya bı dusun bakalım diyete aykırı naptın...
KraLicee, nasıl yani canım bak korktum şimdi tam uyguladım deinde nasıl oluyo anlamadım ya
kralicee yoksa sebzeleri yaglimi pisirdin
yada arada boyle kilo farki olabiliyor bugun dikkat et yarin yine tartil belki eski kilonda gosterir yine
ve arada metobolizmani sasirt ise yariyor
ben cok dikkat ettigim zamanlarda veremedigim halde bir gun cok yersem ertesi gun dusus oluyordu
yok canım herşeyi olduğu gibi yaptım hatta az bile yedim almamam gerekiyordu ya mafoldumben
saziyecim bende diyet sirasinda oyle takilip kaldigim cok oldu seni anliyorum moralini bozma devam et canim
bende gunlerce 73 e takilip kalmistim bir sure sonra vermeye basliyorsun yine
sende sporu biraz azalt canim birde oyle dene
bayzz sen yuruyusunu yap gunde bir saat yuru canim bak onunde 44 gun kaldi unutmaa
bunu sana hergun hatirlaticamki diyeti aksatmayasin
bayzzz cım canım bn nedense yorumun altıona yorum yazamıorum bı sorun var heralde canım ben bırınde 56 bırınde 58 suanda 60 kıloyum...sana bahsettığım diyuetle ben 48e dusmustum ondan bu kılom cok gelıo..boyumda 1.68 bu arada..bısı dicem sna 2 hafta bunu denıyelım 9 veremesekde 5-6 veririz sora bnm diyetin verdirmeme gibi bı durumu yok bunyenı bılmıorum ama bn 84den 48e indım yanı ama baya zorluo cok ac oluosunn 5 gun yapıp 2 gun yıosun kı ben acaıp yemek yemeı severim..sen dert etme 44 gunde 8 gıder kesın sana kaç lazımdı??kaydirigubbakcemile3
yok canım herşeyi olduğu gibi yaptım hatta az bile yedim almamam gerekiyordu ya mafoldumben
8 mmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenim 15 vermem gerekli tam 7 hafta sonra dün aşkımla kavuşmuşşş olacağızz işte önümdeki süre bu 15 vermem gerek destek destek destek boyum 1.71 ilk etapta bi 65 olayımm sonra bi bakıcam hoşuma gitmezse bi 10 kilo daha veririm:) bunu şimdi bi deneyeliimm dediğin gibi gizemcimm 10 gün yapacağım bunu hiç aksatmadan eğer istediğim gibi bi sonuç alamazsam bi 10 günde seninkinden yaparız bi kilolar gidecekkk her yolaa varımmvereliniortak
fıstıkkkben sanaa dedimkı 10 gun yapalım işte 5_6 sora bi 5 gunde bnkını yaparsak tas catlasın 20 gunde 8 dedim senın 44 gunun var daha ..samımı bı ıtıraf yapım sana bnde hep erkek arkadsımla bulusmadan bı ay bu diyeti yapardım 10 kılo veriridim ole ole bı bakmısım 48 kılo hiç takma senı çooook ii anlıorummm.. iirade iradee...:icecream:
canım ya bu 2.haftan galiba ilk hafta kaç kılo verdin yada reglın yakın mı reglın bı kafta oncesınde vucut 2_3 kılo alıo uzulmee canım yaa hepımız burda destek için varızz bırakma sakın devam
ilk hafta 5 kilo gitti canım:gitme:
Şenizhadi Öp beni :) :kedi:
Sabah yoğurdumu yedim limonlubu sefer allahın izniyle olacak vereliniortakcanım bende başlıyorum yarın biliyosunn..a.s
mızıklarsan etinde benim kemiğinde ona göreeklava: klava:
hadi bakalım akşam neler yaptın neler içtin yaz tatlımmmopuyorumnanaktan
Tatlım etimek yiyodun dimi sen acaba ondan olabilir mi bende yemeyi düşünüyodum dakızlar tartıldım vee taaamm 1.5 kilo almışım :1shok: :çok üzgünüm:
selamlar
kislar hemen tartida biraz fazla ciktiniz diye moralinizi bozmayin saziyecim bende dun yarim kilo fazla cikmistim bugun takrar 60 geldim yani bazan boyle farkliliklar olabiliyor en iyisi haftada bir kez tartilmak ama size oyle yapin diyemiycem cunki bende her sabah mutlaka tartiya cikmaliyim
bugun benim sebze gunum
diyete baslayinca 62.5 gibiydim bu sabah 60.8 geldim zaten ucuncu gunde 1.5 kilo vermistim sebze gunlerinde duz 60 olsam yeterli
kralicee canim kilonun fazla geldigini yazmissin diyeti biraktinmi aldin yoksa devam ediyormusun
birde kislar bu diyeti burda yapan iki tanidigim var ve bende yapmistim et gunlerinde kilo daha kolay veriliyor demislerdi bendede oyle oldu isterseniz sebze gunlerini uc gun devam edip yine et yemeye baslayin kitapta yaziyor zaten
birde scarabecim bugun bu diyeti yapan diger kisilerede sordum
onlarda emin bir sekilde soylediler ilk bes gun yagsiz yogurt yumurta kornisin bu diyette var diye canim
sabahlari yogurt mutlaka varmis ve yumurta sarisi hafta ucu gecmiycek ama beyazi istege bagli
ve etin yaninda ozellikle maydonoz yenilmesi taviye edilmis ve 2.5 lt su mutlaka
ama suda var benim 25 gunde verdigim kiloyu scarabe 10 gunde vermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?