5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

işte geldim burdayım ben bu işte iradeliyim süperim hepimiz tabi bi geçmişi okim dönceem ben size

nası nası yaaa bu rejımı yaptığın haldemı kılo aldın ..kacamak yaptın mı canım bozma moralını ya bı dusun bakalım diyete aykırı naptın...

yok canım herşeyi olduğu gibi yaptım hatta az bile yedim almamam gerekiyordu ya mafoldumben

kralicee yoksa sebzeleri yaglimi pisirdin
yada arada boyle kilo farki olabiliyor bugun dikkat et yarin yine tartil belki eski kilonda gosterir yine
ve arada metobolizmani sasirt ise yariyor
ben cok dikkat ettigim zamanlarda veremedigim halde bir gun cok yersem ertesi gun dusus oluyordu

KraLicee, nasıl yani canım bak korktum şimdi tam uyguladım deinde nasıl oluyo anlamadım ya

canım bn hiç bi diyeti 2 hafta sürdüremedim bunda çok hewesliydim dikkat ediyordum her şeye elimden geldiğince hareket etmeye de dikkat ediyordum nasıl oldu anlamadım ama 1.5 kilo almışım :gitme:

yok cnım yağ ve tuz 2 hafta boyunca hiç kullanmadım tatlı yedim desem oda yok anlamadım bende yani senağlama

bayzzz cım canım bn nedense yorumun altıona yorum yazamıorum bı sorun var heralde canım ben bırınde 56 bırınde 58 suanda 60 kıloyum...sana bahsettığım diyuetle ben 48e dusmustum ondan bu kılom cok gelıo..boyumda 1.68 bu arada..bısı dicem sna 2 hafta bunu denıyelım 9 veremesekde 5-6 veririz sora bnm diyetin verdirmeme gibi bı durumu yok bunyenı bılmıorum ama bn 84den 48e indım yanı ama baya zorluo cok ac oluosunn 5 gun yapıp 2 gun yıosun kı ben acaıp yemek yemeı severim..sen dert etme 44 gunde 8 gıder kesın sana kaç lazımdı??kaydirigubbakcemile3

yok canım herşeyi olduğu gibi yaptım hatta az bile yedim almamam gerekiyordu ya mafoldumben

canım ya bu 2.haftan galiba ilk hafta kaç kılo verdin yada reglın yakın mı reglın bı kafta oncesınde vucut 2_3 kılo alıo uzulmee canım yaa hepımız burda destek için varızz bırakma sakın devam

canımmm çok sağol yaaa sizlerinn desteği olmasa yapamamm:) bu akşam dizi izlerken yürüyeceğim ezel varyaa showda bayılıyorum o diziye bu hafta 2. bölüm:)

slm kızlar bende başladım bugün 6 gün şevval ayı orucumu bu dietle tutucam, bakalım nolucak iftar sahur et, hem acıkmıycamda bi denerim kilo vermezsem oruç bitince ara verir ,silbaştan başlarım hrs kolay gelsinnn...

8 mmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim 15 vermem gerekli tam 7 hafta sonra dün aşkımla kavuşmuşşş olacağızz işte önümdeki süre bu 15 vermem gerek destek destek destek boyum 1.71 ilk etapta bi 65 olayımm sonra bi bakıcam hoşuma gitmezse bi 10 kilo daha veririm:) bunu şimdi bi deneyeliimm dediğin gibi gizemcimm 10 gün yapacağım bunu hiç aksatmadan eğer istediğim gibi bi sonuç alamazsam bi 10 günde seninkinden yaparız bi kilolar gidecekkk her yolaa varımmvereliniortak

fıstıkkkben sanaa dedimkı 10 gun yapalım işte 5_6 sora bi 5 gunde bnkını yaparsak tas catlasın 20 gunde 8 dedim senın 44 gunun var daha ..samımı bı ıtıraf yapım sana bnde hep erkek arkadsımla bulusmadan bı ay bu diyeti yapardım 10 kılo veriridim ole ole bı bakmısım 48 kılo hiç takma senı çooook ii anlıorummm.. iirade iradee...:icecream:

ayyy yyaaa canım bende kendimii bu dünyadaa tek sanıyodumm yiyip yiyipp sevgilimle buluşma vaktii gelince diyet yapıyorumm hep:) bu güne kadar en çokk verdiğimde 70 kiloyuu gördümm bi 65i göreyimm artık bu sefer.. canımınn içii ben senii yannış annadım 44 günde 8 dedinn sandımm bu hesabaa göree 40 gündeee 16 olurrrrrr hihoyyytsüprizzzzzdelikafadulden ben sevinçtennnnn bayılabiliriimmakannehir:sm_cool:

himmm bu diyet nasil bir diyet kizlar fransiz kaldim konuyaa
melissanil bahsetmisti cidden kilo verdiriyormu 58 kiloyum bazan 59 oluyorum amacim 55 olmak nasil yapcam

kızlar bende bu sabah başladım ama yumurta yedim kahvaltıda...öğen 1 dilim göğüs tavuk yedim şimdi yine acıktım biraz daha tavuk yicemAkşam bir parça daha yiyebiliriz demi?
65.8 ile başladım hedefim 60 ama umarım olur..
5 günde 5 kilo veren varmı gerçekten arkadaşlar aranızda?

KRALıCCE maşallah canım ilk hafta 5 kilo vermişsin sanırım ne güzel..Belki arkadaşların dediği gibi şişmiştir vucudun regli falan olcaksan...Üzülme canım..

hadi Öp beni :) :kedi:
Şeniz

Sabah yoğurdumu yedim limonlu
Öğlen ton balığı ama küçük
İkindi yine ton küçük
Akşam için tavuk göğsü haşlıyorum kornişon turşu olduğuna göre şu türşu biberler var ya tombik onla yiycemmmm

kızlar tartıldım vee taaamm 1.5 kilo almışım :1shok: :çok üzgünüm:
Tatlım etimek yiyodun dimi sen acaba ondan olabilir mi bende yemeyi düşünüyodum da

Yoğurt protein zaten bencede faydası olur zararı olmaz bende lıght yoğurt yiyorum maydonoz yiyelim mi şimdiiiiii .Çok ümüt bağladım umarım olumsuz sonuçlar duyarak moralimiz bozulmaz.Kraliçem yarın inşallah tartı yüzünü güldürür.
Ben cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum olumsuz etkilenmek istemiyorum verememiş görürsem kırılır direncim.Vermişide çok olunca göreyim gramlarla uğraşamamkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…