5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

himmm bu diyet nasil bir diyet kizlar fransiz kaldim konuyaa
melissanil bahsetmisti cidden kilo verdiriyormu 58 kiloyum bazan 59 oluyorum amacim 55 olmak nasil yapcam

kis sen inceciksin zatenn:mymeka:ne diyetiymis oleeeee
elifin pesinde kosmaktan verirsin zaten annesi
bakma benimkin ablalari var onlar benden once kosuyorlar
orkidem canim benim ben kilolarimin buyuk bolumunu bununla verdim zaten
ilk bes gun yagsiz et ye bol su
sonraki bes gun sebze
ben diger taraftanda Şeniz sana anlatirim canim

kızlarrr bugun neler yedınızzzz...
ben sabah tavuk yedımmm saat 3 gıbıde 3dılım pızza :)))))
bılıyorum kötü yaptım ama oldu bıtttı yarına kada bısey yemıcem :)
sımdılık sadece su ıcıyomm :kedi:

sabahtan öğlene 10 tane falan minik köfte,2jambon,dayanamayıp bir parça çikolata ve şuanda da iğrenç tavuk göğsü yedim,midem bulandı:sinifsinif:

tavuk göğsünü hiç sevmem ama çeşit olsun dedim.Teflon tencerede pişirdim öyle yağsız çok kötü oldu ya,valla hiçbir diete bu kadar bel bağlamamıştım,bugün arkadaşımın bira teklifini bile geri çevirdim,umarım deyerakannehir

saziyeee pizza nerden ciktiii:mymeka:
bari hafif birseyler kacirsaydin :teselli:
neyse canim olmus bitmiss aksam hic birsey yemee
bende dun bir tabak kadayif hupledimm:roflol:ama iyi geldi sabah yarim kilo az gosterdii
bari kacamak yapiyosan sabah yap aksama dek eritirsin

hammercim tavugu hasla daha gusel oluyoo
igrenmeden yersin hic degilse bes gunu dene insallah verirsin

bende sabah yogurt yedim
ogleye kabak yaptim ve saat 3 gibide somon baligi yedim
aksam yemegi yok
artik 5 li rakamlara dek aksam yemegini ikindiye aldim

melissacım sormaaaa :))
saat 3 de yemıstım ondan berı bısey yemedım
bısey olmaz ya napalım kaçti bıkere :))

ben sabah salam yumurta salatalik tamates yedim
ögle meyve yedim yesil elma
aksamda bol salata ile balik yedim bakalim.yatasiya da birsey yemem bol bitki yesil cay iccem.

melissacım sormaaaa :))
saat 3 de yemıstım ondan berı bısey yemedım
bısey olmaz ya napalım kaçti bıkere :))
saziyecim afiyet olsun canim benim ama su 6 li rakamlari gorene dek bir daha yapma
insallah 6 lilara gelince kendini odullendir
ama aksam yeme vucudunda biraz sasirir insallah yarina biraz vermis olursun

canlarım ben bır anda sogudum dıetten nedennnn?
halbukı gecen hafta 4gün hıc bozmadan yapmıstım
anlamadım gıttı

selam ama imseler yok benim yine süper gidiyo 3 gün bitti kaldı 2 perşembe günü 6 gün olcak ama o gün elmada yicem ben et elma çünkü kabız oldum elmada süper çıkıom kabız için hap aldım onu içtim sabah belli olu neyse kaçtım iyi geceler ama kızlr ben bu 3 günde domates salatalık kıvırcık ne varsa artık hiiiç yemedim yani tavuk su yeşil çay okuyorumda sizleri onlardan yiyosunuz sonuç için sadece et demişti arkadaşımız

anlamadım gıttı

saziyecim diyet yapmak hep zor gelir insana
ama ne zamanki kilo vermeye kendini begenmeye baslarsin o zaman daha bir istekle yaparsin sen simdi bir 70 in altina insen bak nasil sevinerek devam edersin
bende diyete baslamadan once boyleydim hic canim istemiyordu abur cubur varken diyet neyime
ama bir kez emin olarak karar verdim ve basladim yoksa ipin ucu kaciyor daha zor oluyor bir iki kilo verincede moral oluyor sonra devam ediyorsun vermeye
biraz daha gayret et canim su iki kiloyu versen 6 lara gelicen
inanki zayiflayinca yemedigine degiyor cok mutlu oluyorsun o mutluluk pizzaya borege tatliya degisilmeyecek kadar buyuuuk

bana da etten falan bir tiksinti geldi ve şuan açlıktan ölüyorum,mate çayı içtim iyice içim kalktı.ama pes etmicem bu kez,hep böyle yapıyorum sonra kendimden nefret edip aynalara küsüyorum,ya sabır

kızlar zaten bu diyet protein diyeti spora gerek olduğunu sanmıyorum kaslara zarar vermez ki bu diyet zemuszemus hatta sporla daha kaslı bir vucut elde edebilirsiniz

anlamadım gıttı

pizza'nın tadını alınca canın diğer lezzetli yemeklerden istemeye başlamış olmasın. sen beynini diyete odaklamışken dışına çıktın şimdi beynin odaklanmayı bekliyor

evet canım dogru haklısın kesin yarın yeniden baslıyom karar verdım
bu arada gercek ismim saziye dalga gecmeyın sakın haaaa kızlarrr düverım sızııı :)
opuyorumnanaktan sen benı boyle gaza getır hep melisacım bende senı mutlu ederıım lülülülülülü

pizza'nın tadını alınca canın diğer lezzetli yemeklerden istemeye başlamış olmasın. sen beynini diyete odaklamışken dışına çıktın şimdi beynin odaklanmayı bekliyor

mıyavmii sende cooook haklısın arkadasım senıde cok sevıyom sende dogru konusuyon yaa opuyorumnanaktan beynimi yeniden diete alıstırıyorum ahada yazdım burayaaa

bayyz sesin cıkmıyo kızzzzzzzzzzzzzzzz
nası gıdıyo diet görüstünmü sevgılınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…