- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
himmm bu diyet nasil bir diyet kizlar fransiz kaldim konuyaa
melissanil bahsetmisti cidden kilo verdiriyormu 58 kiloyum bazan 59 oluyorum amacim 55 olmak nasil yapcam
kızlarrr bugun neler yedınızzzz...
ben sabah tavuk yedımmm saat 3 gıbıde 3dılım pızza:)))))
bılıyorum kötü yaptım ama oldu bıtttı yarına kada bısey yemıcem:)
sımdılık sadece su ıcıyomm :kedi:
tavuk göğsünü hiç sevmem ama çeşit olsun dedim.Teflon tencerede pişirdim öyle yağsız çok kötü oldu ya,valla hiçbir diete bu kadar bel bağlamamıştım,bugün arkadaşımın bira teklifini bile geri çevirdim,umarım deyerakannehir
saziyeee pizza nerden ciktiii:mymeka:
bari hafif birseyler kacirsaydin :teselli:
neyse canim olmus bitmiss aksam hic birsey yemee
bende dun bir tabak kadayif hupledimm:roflol:ama iyi geldi sabah yarim kilo az gosterdii
bari kacamak yapiyosan sabah yap aksama dek eritirsin
saziyecim afiyet olsun canim benim ama su 6 li rakamlari gorene dek bir daha yapmamelissacım sormaaaa :))
saat 3 de yemıstım ondan berı bısey yemedım
bısey olmaz ya napalım kaçti bıkere :))
canlarım ben bır anda sogudum dıetten nedennnn?
halbukı gecen hafta 4gün hıc bozmadan yapmıstım
anlamadım gıttı
canlarım ben bır anda sogudum dıetten nedennnn?
halbukı gecen hafta 4gün hıc bozmadan yapmıstım
anlamadım gıttı
saziyecim diyet yapmak hep zor gelir insana
ama ne zamanki kilo vermeye kendini begenmeye baslarsin o zaman daha bir istekle yaparsin sen simdi bir 70 in altina insen bak nasil sevinerek devam edersin
bende diyete baslamadan once boyleydim hic canim istemiyordu abur cubur varken diyet neyime
ama bir kez emin olarak karar verdim ve basladim yoksa ipin ucu kaciyor daha zor oluyor bir iki kilo verincede moral oluyor sonra devam ediyorsun vermeye
biraz daha gayret et canim su iki kiloyu versen 6 lara gelicen
inanki zayiflayinca yemedigine degiyor cok mutlu oluyorsun o mutluluk pizzaya borege tatliya degisilmeyecek kadar buyuuuk
pizza'nın tadını alınca canın diğer lezzetli yemeklerden istemeye başlamış olmasın. sen beynini diyete odaklamışken dışına çıktın şimdi beynin odaklanmayı bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?