5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

günaydin kizlar;

bu sabah ac karna tartildim 3. günüm bugün

sonuccc yinee hüsrannnnnnnnnnnn :gitme:

iki gün evvel basladigim kilomdayimmm hicc vermemisim

diyeti kacamaksiz yapmama ve dans etmeme ragmen fisfisfis

Kızlar kahvaltıda yumurta yeme işine kimse cevap yazmamış yardımcı olun lütfen yumurta yesem olurmu??

kıymetçim 1.5kilo iyi gitmiş hadi bakalım devamı gelir inşallahhhhh

Evet canım yazdığım gibi başlıycam hayırlısı ile vericez kızım bu seferrrrrrrrr Allahın izniyle MIZIKIRSAM PATAKLA BENİ

bu sefer allahın izniyle olacak vereliniortakcanım bende başlıyorum yarın biliyosunn..a.s

mızıklarsan etinde benim kemiğinde ona göreeklava:klava:

hadi bakalım akşam neler yaptın neler içtin yaz tatlımmmopuyorumnanaktan

merhaba kızlar bugün iş arkadaşımla birlikte bende başladım bu diyete.yalnız ben sabah 3 adet kayısıyla birlikte bir fincan form plus çay içtim.1 saat sonra kahvaltı olarak 1 domates ve 5 adet tahta bisküvi yedim.sabahtan bu yana 1,5 litre su içtim. öğlen ve akşamda tavuk haşlama getirdim onu yiyeceğim.

Kızlar kahvaltıda yumurta yeme işine kimse cevap yazmamış yardımcı olun lütfen yumurta yesem olurmu??

Merhaba, ben de yakın zamanda başlamayı düşünüyorum o yüzden biraz araştırdım bu dukan diyetini ve eğer sarısıyla birlikte yenecekse haftada 3-4 adet, eğer sadece beyazı yenecekse limitsiz yumurta yenilebilir diyor. Zaten yumurtadaki pür protein olduğu için yumurta en iyi protein kaynaklarından biri olarak görülüyor. Ben de sabahları yumurta yemeyi düşünüyorum, ama sarısını beyazını da ayırmam gibi kaydirigubbakcemile3

72de takılı kaldım yardııııııııııııııııım cok spor yaptım acaba ondanmı :S

Canım ŞıŞlıktır regl dÖnemıdır
gaz problemıdır canını sıkmaaa

selamlar
kislar hemen tartida biraz fazla ciktiniz diye moralinizi bozmayin saziyecim bende dun yarim kilo fazla cikmistim bugun takrar 60 geldim yani bazan boyle farkliliklar olabiliyor en iyisi haftada bir kez tartilmak ama size oyle yapin diyemiycem cunki bende her sabah mutlaka tartiya cikmaliyim
bugun benim sebze gunum
diyete baslayinca 62.5 gibiydim bu sabah 60.8 geldim zaten ucuncu gunde 1.5 kilo vermistim sebze gunlerinde duz 60 olsam yeterli
kralicee canim kilonun fazla geldigini yazmissin diyeti biraktinmi aldin yoksa devam ediyormusun
birde kislar bu diyeti burda yapan iki tanidigim var ve bende yapmistim et gunlerinde kilo daha kolay veriliyor demislerdi bendede oyle oldu isterseniz sebze gunlerini uc gun devam edip yine et yemeye baslayin kitapta yaziyor zaten
birde scarabecim bugun bu diyeti yapan diger kisilerede sordum
onlarda emin bir sekilde soylediler ilk bes gun yagsiz yogurt yumurta kornisin bu diyette var diye canim
sabahlari yogurt mutlaka varmis ve yumurta sarisi hafta ucu gecmiycek ama beyazi istege bagli
ve etin yaninda ozellikle maydonoz yenilmesi taviye edilmis ve 2.5 lt su mutlaka
ama suda var benim 25 gunde verdigim kiloyu scarabe 10 gunde vermis

Son düzenleme:
moralimi bozmuyorum aynen dvmm ediyorum diyetimee ,işee yarayacak inanıyorum bi bunu bitereyim bi haftada gizemciğiminn eskiden yaptığı gibi deneyeceğimmm

72de takılı kaldım yardııııııııııııııııım cok spor yaptım acaba ondanmı :S
saziyecim bende diyet sirasinda oyle takilip kaldigim cok oldu seni anliyorum moralini bozma devam et canim
bende gunlerce 73 e takilip kalmistim bir sure sonra vermeye basliyorsun yine
sende sporu biraz azalt canim birde oyle dene
beniikorkutmayın yaahuu spor yapmıyım mı yani şimdii off kapamm karıştI(

bayzz sen yuruyusunu yap gunde bir saat yuru canim bak onunde 44 gun kaldi unutmaa
bunu sana hergun hatirlaticamki diyeti aksatmayasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…