5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette

şaziye zaten bunları okursan beynin alışır.

tsk miyavmii
tsk miyavmii
tsk miyavmii :)

ben sabah salam yumurta salatalik tamates yedim
ögle meyve yedim yesil elma
aksamda bol salata ile balik yedim bakalim.yatasiya da birsey yemem bol bitki yesil cay iccem.
Ayyyyyy ay ayyyyyyy ben akşam eşime oğluma salata hazırlarken kestiğim hıyardan bir tanecik attım ağzıma onun bile muhasebesini yaptım.Salatalık yiyebilirmiyiz ki domates salatalık karbonhidratlı şimdi karnım kıyılıyor beyaz leblebi atarım normalde ama onuda yiyemiyorum oda karbonhidrat etin çerezide yok ki yaaaaaaaaaaaa

Ay ne güzel demişsin canım diline sağlık.Ben hapşırmaya başladım inşallah grip olupta yan çizmem sürdürmeyi ve cuma günü tartıya çıkıp mutlu olmayı çok istiyorum.Tylolhot içsem mi diyorum naapsam acaba kızlar yaaaaaaaaaaaa hiç birinizde yoksunuz ortalıkta hay allah sıfır kaçamak maşallah

Son düzenleme:
o kadar da değildir heralde,için siz ilacınızı:umursamaz:ben bir avuç antep fıstığını indirdim bile mideye

ayy günde 5 öğün et olsun yerim tam benlik bu diyet. geçen sayfaları pek okumayamadım başka böyle 5 günde 5 kilo veren oldu mu acaba

ŞAZİYE canım sakın bırakma ben geçen perşembe bozdum ama yine devamki sabah 5.30 da fenalık geçirdim karın ağrısı miğde bulantısıyla wc ye girdim ishal olmuşun dün yediğim haptan sakın almayın kabızlık için hap ben perşembe 5 gün bitmiş oluyo o gün kahvaltı yumurta haşlanmış salatalık domateski ne özledim onları biber nescafe içine çok çok az süt koycam öğle yicem arada elma yicem metebolizmam çalışsın diye öğlen 5 köfte yicem arada yine elma akşamda balık şu 2 günüm bi bitsin bak fenalık geçirmeme rağmen bozmadınki miğde bulantısı ishale kızarmış ekmek iyi gelir ama yok pes etmek miğdem kötü olduğu için soda içtim su içiyom şimdide tavuk yicem yine bide en kötü yerini haşladımki fazla yemim diye kemiksiz göğüs hiç sevmem orasını göbek salatanın içine küp küp doğrayınca mısır falan mayonezle yoğutlu güzel oluyo tek birde şinitzel yapınca başka çekilmiyo ama özellikle aldım orasını fazla yemim diye hasta olmam tek lesliyi yapmama engel oldu gücümüde aldı götürdü ilaç

kızlar tartıldım vee taaamm 1.5 kilo almışım :1shok: :çok üzgünüm:
yaödem falandırsıkma canını günlük tartılıyorum ben dolayısıyla böle haftalıkşoklaryaşamıyorum günlük tartılıncada piskoya bağlıyosun oda ayrı gerçi
sağol canımya içim ferahladı yumurtayiyeyim ben bugün kahvaltıda zaten her sabah yoğurt yiyorum bugünde yedim ilk defa bi diyet bukadar içimesindi ha sağolun Şeniz dünde yeşillik yenebilirmi demiştim cevap da gecikmeli olsada geldi :lepi: scarabe çok güzel bikilo verdi evet ama o diyetinde diyetini yapmış okuduklarımdan onu yaptımokadar sıkamam sıkarsam bırakırım geç olsun güç olmasın dimiyerimseniben
canımçok geçmiş olsun debridat al yakında bi eczane varsa ve bol bol su iç. debridat isalide kabızlığıdadüzene koyan mucizevi ilaçtıryan etkisi yok ve çocuklara bile veriliyo yerimseniben

evet arkadaşlar önce dün yediklerimi yazayımda şok olun bi yuhlayın
sabah 2 ceviz 2 sarmısak
1 kase yoğurt
2 fincan yeşil çay
1limon
250 grm kavrulmuş baharatlı kıyma
350 gr tavuk göğsü
4 fincan kahve
7-8fincan çay
350grm tavuk
3litre su
ve 3 büyük domatesyedim

ohadediğinizi duyar gibiyim demeyin çünküşekermeyve ve ekmek tüketmeden bu günü atlattığımiçin ben kendimi tebrik ettim sonuçmu
önceki gün tartı 53.4 tü bi önceki günde 53.3 bugün 51.6kaydirigubbakcemile3
heo ilk gün ödemkaybederim ben diet denemelerimde amabukadarödemde zor yani pekbi heveslendim yani bugün temizlik var evdespor sayıcam ama yarın kesinlikle yürüyüşe başlıyorum arkadaşlar zaten dietmi verdiriyo bu gidenin hepsiödemmi yarın anlaşılır tartıda ama ödemse bileçok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2

bu diyet bende miğde bulantısı yaptı.sizde de aynı etkiler var mı?ayrıca meyve sınırsız mı?biri şu diyeti tam yazsa

meyve yok canım,sadece et yiyorsun acıktıkça.ben de dün başladım,aynı etkiyi bende de yaptı.akşam biraz çerez yedim ancak içimi bastırdım.tam anlamıyla uygulayanlar güzel kilo verdi ama ben tam yapamıyorum nocak bakalım

hihoyyytGÜNAYDINNNN KIZLARRRRR:lepi:

delikafaduldenbugün itibariyle bende bu diyete başladım:jeyyar:,yediklerimi içtiklerimi yazarım

:teytey:hadi bakalım hepimiz istediğiğz kiloya ulaşırız..herkeze başarılarrr:dance:​

valla ben çok bişi beklemiyorum,yazın 77ye çıktım,şuan 74üm.bir 70 görsem daha hırsla sarılıcam haftaya

serapçımm..
4fincan kahve fazla geldi gözüme
çaya normal diyorum.7-8 çünkü çay günlük tutkumuz bırakılmaz.ama şekersiz içildiğinde bir zararı olmaz..
ödemde olsa kilon kilon süper farketmişşa.stebrik ederim seni tatlımmvereliniortaka.s.

sıla sen 93ten 82ye nasıl indin?

canım ben elma diyeti yaptımm ,onunla verdim 11kiloyu..

ramazandan önce 2hafta da 10kilo verdim ramazandada 1kilo..

daha sonra ramazanın son günleri ve bayramada dikkat etmedim 3kilo tekrar geri aldım..

bayramdan sonra yine o 3kiloyu geri verdim tatlım..

şimdi bu diyete başladım güzel sonuçlar bekliyorum bakalım..

pelincim ..ilk günün güzel geçmiş ..yediklerin çok iyi

bugün bende böyle uygulucam bakalımm..

cumaya kadar tabi tartılma.ve dikkat et tatlım gribe yakalanma..gerçi şu an ortalıkta grip herkez oluyor.bide senin okulda buluduğun ortam çok uygun grip olmana..inşallah yajkalanmammışsındır..
tylotunu içmişsindir gece..öpüyorum seniŞenizkendine iyi bak..

kızlar liste oluştursakya kim yapıyor bu diyeti..
melissanil
kraliçe
scarabe
pelin
sıla55
hammer
bayyz
kıymet_ay
gizemm
benim aklımdakiler bunlar..
liste tutalım

valla ben çok bişi beklemiyorum,yazın 77ye çıktım,şuan 74üm.bir 70 görsem daha hırsla sarılıcam haftaya

canım hırslan ve diyetini yap..

çünkü ne olursa olsun bütün diyetler düzenli yapıldığında kaçamak olmayınca

kilo verdiriyorr..kaçamak yapmak gelince aklına ..gel buraya takıl yaz bişeyler..

kilo verenleri okudukça hırslann

hepimiz birbirimize destek olalım canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…