şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye diyette
şaziye zaten bunları okursan beynin alışır.
Ayyyyyy ay ayyyyyyy ben akşam eşime oğluma salata hazırlarken kestiğim hıyardan bir tanecik attım ağzıma onun bile muhasebesini yaptım.Salatalık yiyebilirmiyiz ki domates salatalık karbonhidratlı şimdi karnım kıyılıyor beyaz leblebi atarım normalde ama onuda yiyemiyorum oda karbonhidrat etin çerezide yok ki yaaaaaaaaaaaaben sabah salam yumurta salatalik tamates yedim
ögle meyve yedim yesil elma
aksamda bol salata ile balik yedim bakalim.yatasiya da birsey yemem bol bitki yesil cay iccem.
saziyecim diyet yapmak hep zor gelir insana
ama ne zamanki kilo vermeye kendini begenmeye baslarsin o zaman daha bir istekle yaparsin sen simdi bir 70 in altina insen bak nasil sevinerek devam edersin
bende diyete baslamadan once boyleydim hic canim istemiyordu abur cubur varken diyet neyime
ama bir kez emin olarak karar verdim ve basladim yoksa ipin ucu kaciyor daha zor oluyor bir iki kilo verincede moral oluyor sonra devam ediyorsun vermeye
biraz daha gayret et canim su iki kiloyu versen 6 lara gelicen
inanki zayiflayinca yemedigine degiyor cok mutlu oluyorsun o mutluluk pizzaya borege tatliya degisilmeyecek kadar buyuuuk
yaödem falandırsıkma canını günlük tartılıyorum ben dolayısıyla böle haftalıkşoklaryaşamıyorum günlük tartılıncada piskoya bağlıyosun oda ayrı gerçikızlar tartıldım vee taaamm 1.5 kilo almışım :1shok: :çok üzgünüm:
sağol canımya içim ferahladı yumurtayiyeyim ben bugün kahvaltıda zaten her sabah yoğurt yiyorum bugünde yedim ilk defa bi diyet bukadar içimesindi ha sağolun Şeniz dünde yeşillik yenebilirmi demiştim cevap da gecikmeli olsada geldi :lepi: scarabe çok güzel bikilo verdi evet ama o diyetinde diyetini yapmış okuduklarımdan onu yaptımokadar sıkamam sıkarsam bırakırım geç olsun güç olmasın dimiyerimsenibenbirde kislar bu diyeti burda yapan iki tanidigim var ve bende yapmistim et gunlerinde kilo daha kolay veriliyor demislerdi bendede oyle oldu isterseniz sebze gunlerini uc gun devam edip yine et yemeye baslayin kitapta yaziyor zaten
birde scarabecim bugun bu diyeti yapan diger kisilerede sordum
onlarda emin bir sekilde soylediler ilk bes gun yagsiz yogurt yumurta kornisin bu diyette var diye canim
sabahlari yogurt mutlaka varmis ve yumurta sarisi hafta ucu gecmiycek ama beyazi istege bagli
ve etin yaninda ozellikle maydonoz yenilmesi taviye edilmis ve 2.5 lt su mutlaka
ama suda var benim 25 gunde verdigim kiloyu scarabe 10 gunde vermis
canımçok geçmiş olsun debridat al yakında bi eczane varsa ve bol bol su iç. debridat isalide kabızlığıdadüzene koyan mucizevi ilaçtıryan etkisi yok ve çocuklara bile veriliyo yerimsenibenŞAZİYE canım sakın bırakma ben geçen perşembe bozdum ama yine devamki sabah 5.30 da fenalık geçirdim karın ağrısı miğde bulantısıyla wc ye girdim ishal olmuşun dün yediğim haptan sakın almayın kabızlık için hap ben perşembe 5 gün bitmiş oluyo o gün kahvaltı yumurta haşlanmış salatalık domateski ne özledim onları biber nescafe içine çok çok az süt koycam öğle yicem arada elma yicem metebolizmam çalışsın diye öğlen 5 köfte yicem arada yine elma akşamda balık şu 2 günüm bi bitsin bak fenalık geçirmeme rağmen bozmadınki miğde bulantısı ishale kızarmış ekmek iyi gelir ama yok pes etmek miğdem kötü olduğu için soda içtim su içiyom şimdide tavuk yicem yine bide en kötü yerini haşladımki fazla yemim diye kemiksiz göğüs hiç sevmem orasını göbek salatanın içine küp küp doğrayınca mısır falan mayonezle yoğutlu güzel oluyo tek birde şinitzel yapınca başka çekilmiyo ama özellikle aldım orasını fazla yemim diye hasta olmam tek lesliyi yapmama engel oldu gücümüde aldı götürdü ilaç
evet arkadaşlar önce dün yediklerimi yazayımda şok olun bi yuhlayın
sabah 2 ceviz 2 sarmısak
1 kase yoğurt
2 fincan yeşil çay
1limon
250 grm kavrulmuş baharatlı kıyma
350 gr tavuk göğsü
4 fincan kahve
7-8fincan çay
350grm tavuk
3litre su
ve 3 büyük domatesyedim
ohadediğinizi duyar gibiyim demeyin çünküşekermeyve ve ekmek tüketmeden bu günü atlattığımiçin ben kendimi tebrik ettim sonuçmu
önceki gün tartı 53.4 tü bi önceki günde 53.3 bugün 51.6kaydirigubbakcemile3
heo ilk gün ödemkaybederim ben diet denemelerimde amabukadarödemde zor yani pekbi heveslendim yani bugün temizlik var evdespor sayıcam ama yarın kesinlikle yürüyüşe başlıyorum arkadaşlar zaten dietmi verdiriyo bu gidenin hepsiödemmi yarın anlaşılır tartıda ama ödemse bileçok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2
sıla sen 93ten 82ye nasıl indin?
Şeniz
Sabah yoğurdumu yedim limonlu
Öğlen ton balığı ama küçük
İkindi yine ton küçük
Akşam için tavuk göğsü haşlıyorum kornişon turşu olduğuna göre şu türşu biberler var ya tombik onla yiycemmmm
Tatlım etimek yiyodun dimi sen acaba ondan olabilir mi bende yemeyi düşünüyodum da
Yoğurt protein zaten bencede faydası olur zararı olmaz bende lıght yoğurt yiyorum maydonoz yiyelim mi şimdiiiiii .Çok ümüt bağladım umarım olumsuz sonuçlar duyarak moralimiz bozulmaz.Kraliçem yarın inşallah tartı yüzünü güldürür.
Ben cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum olumsuz etkilenmek istemiyorum verememiş görürsem kırılır direncim.Vermişide çok olunca göreyim gramlarla uğraşamamkaydirigubbakcemile2
valla ben çok bişi beklemiyorum,yazın 77ye çıktım,şuan 74üm.bir 70 görsem daha hırsla sarılıcam haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?