veremezsem ama senı boll bol ısssırırım taaaammı yanacıklardan kabul muu???
canim regl donemiyle diyete baslmanin ne sakincasi varki ben orda takildim yaaa
kanimca sakincasi olmaz son gununmus zaten bak yarinda hafta basi bence istersen yarin basla derim
he he istersen sen regl inin bitmesini bekle heeee :kedi:
korkutmak ıstemedım senı nese ben gercekten 2 gun daha beklıyımde kesın olsunn....bu diyeti paylastın desteklerın sonsuz ısırırmmıyım hıc senııı öperimm... saol cnm Şeniz
ya motivasyondan düşmek istemiyorum böle düşünerek.Benim hatırladığım asıl adetken bazı dietleri uygulardı bizim arkadaşlar,veririz yaa.benim 8 gün adet olduumu düşünürsek o zaman diet yapacak gün kalmıyo:kedi:
ya motivasyondan düşmek istemiyorum böle düşünerek.Benim hatırladığım asıl adetken bazı dietleri uygulardı bizim arkadaşlar,veririz yaa.benim 8 gün adet olduumu düşünürsek o zaman diet yapacak gün kalmıyo:kedi:
şuanda beraber başlayan ikimiziz gizem,sabah tartılalım ve kilolarımızı yazalım buraya,ben öğretmenim gün içinde giremem nete ama akşamüstü yazarım.sen de yaz da gaz verelim birbirimize,bu arada sen şu yoğurt olayını uygulucan mı,ben dieti kuralına göre yapmayı düşünüyorum ve bu hafta yoğurt falan yemicem sabahları.
GizeM_ hammer hadi kizlar yarin balayin benden size tam gaz destek
allah yuzumuzu kara cikarmasin basarilar diliyorum kizlar ikinizede
sen dietinde dietini yapmışın canım anladım ben okadar sıkabileceğimi sanmıyorum okadar heveslenmim ben o zaman 5 günde 5 kilo diye senin daha kaç kilo vermen lazımkilon çok diyemi bukadar verdin sen acaba merak ettimcanim kahvaltida da et yiyorsun ogun arasindada aksam yemegindede. yani ne zaman acikirsan o zaman istedigin kadar yiyebilirsin. ekmek-peynir-yumuta gibi seyler kesinlikle yasak. ilk hafta cok onemli bu diyette ilk hafta 5 kilo verbilirsen arkasi kesinlikle geliyor. Gunde 1 kg et ye diye bisey asla yok. Ben kendimi ornek veriyim sana;
Sabahlari kalktigimda bisey yemiyorum ilk yemegimi saat 12.30 da tavuk eti yiyerek basliyorum ve her saat basi su iciyorum. Aksamlari da yagsiz kirmizi et yiyorum hasliyorum once eti sonrada tavada cizbiz yapiyorum. Ben gunde 2 ogun yemegi tercih ettim. Kendime sInIr koydum yani. Tabi bu istege bagli sana 2 ogun ye diyemem ben. Yalniz ben rejimde sunu ogrendim ne kadar cok yemek yersem okadar siklikla acikiyor benim bunyem o yuzden ben gunde 2 ogun yiyorum. illaki canim biseyler istedi midem kazindi ama emek saatime daha cok varsa elime 1 tane domatesi aliyorum isirarak yiyorum. o beni bastiriyor.
Canim sana kolay gelsin diyet gercekten cok zor bisey ama bu diyetin inan hicbir zorlugu yok basarilar diliyorum umarim istedigin kiloya tez zamanda kavusursun.
canım benım bahsettığımde farklı bı diyet kesın kılo verilio ama dayanması bıraz zor 1.gun 5 yumurta 2.gün 4 haslanmıs yumurta 3.gün yarım kılo yogurt 4.gün bol slata yagsız tuzsuz ve 5. gün yarım kılo tavuk 4 kılo verıorum ben bunu yapınca canım ıstedıkce cay ve kahve cok içiorum tatlandırıcıyla.benım bu diyette sevdiğim bolsu içiceksın yada spor yapıcaksın die bısı yok bıraz tembel diyeti sankii:sm_confused: bu böle ama ben bu et diyatini yapıcam digerinden cok sıkıldım
malesef senin terazi bozuk canım aç ile tok olduğun zaman arası en fazla 1kg 2kg farkeder hadi zorlayalım 3kg ama asla 5 olmaz göster sen onu bi tamirciyeben başlıyorum yarın valla,bu arada bişi sorcam.benim terazim şu hassas olanlardan,beni gün içinde 77 de tartıyo 73 de.insanın kilosu bu kadar değişirmi gün içinde yoksa benim terazi mi bozuldu artık?
bende yoğurt olayını düşünmüorum cunku ben bırebır uymazsam veremıcekmısım gıbı gelıo scarabenın sölediği ileyoğurtlu olan farklı bu bızım yapcğımız nette yok normal et diyeti yanııı böle devam
balıkta yiyebiliriz
diyelim ki adaya düştük başka bişey yuk yiyecek
balık tutar yerdik :hulya:
bence bigün balık,bigün tavukta yenilebilir
yanınada yağsız salata
öyle farzetçemAllah seni ne etmesin ne güldüm sabah sabah kaydirigubbakcemile3 kız düşücek adayı nerden buldunda düşüyon hadi düştün balık tutmayı ne biliyon sen bakim kaydirigubbakcemile3
benimde göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?