5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

canim regl donemiyle diyete baslmanin ne sakincasi varki ben orda takildim yaaa
kanimca sakincasi olmaz son gununmus zaten bak yarinda hafta basi bence istersen yarin basla derim

he he istersen sen regl inin bitmesini bekle heeee :kedi:

korkutmak ıstemedım senı nese ben gercekten 2 gun daha beklıyımde kesın olsunn....bu diyeti paylastın desteklerın sonsuz ısırırmmıyım hıc senııı öperimm... saol cnm Şeniz

ya motivasyondan düşmek istemiyorum böle düşünerek.Benim hatırladığım asıl adetken bazı dietleri uygulardı bizim arkadaşlar,veririz yaa.benim 8 gün adet olduumu düşünürsek o zaman diet yapacak gün kalmıyo:kedi:

korkutmak ıstemedım senı nese ben gercekten 2 gun daha beklıyımde kesın olsunn....bu diyeti paylastın desteklerın sonsuz ısırırmmıyım hıc senııı öperimm... saol cnm Şeniz

rica ederim canim valla elimden geldigi kadariyla yardimci olmaya calisiyorum hatam olursa kusura bakmayin

ya canım bnde uygulardım verırdım hep kılo eskıden ama en son ramazanda reglkn elma diyeti yaptım veremedım korkuorum sımdı sende mı yrın baslıcksın??

:roflol::roflol::roflol: ozaman sende atedin bitmesini bekliycen maalesef

Regl döneminde rejim yapmanın herhangi bir sakıncası yoktur, ayrıca regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır ve daha hızlı kilo verirsiniz. Ancak regl döneminde vücut su tuttuğu için verilen kiloyu ancak adet bittikten 48 saat sonra fark edebilirsiniz.
canım bak netten bole bısı buldum heralde sorularıza yanıt oldu yarın baslıcm ben...

ben başlıyorum yarın valla,bu arada bişi sorcam.benim terazim şu hassas olanlardan,beni gün içinde 77 de tartıyo 73 de.insanın kilosu bu kadar değişirmi gün içinde yoksa benim terazi mi bozuldu artık?

şuanda beraber başlayan ikimiziz gizem,sabah tartılalım ve kilolarımızı yazalım buraya,ben öğretmenim gün içinde giremem nete ama akşamüstü yazarım.sen de yaz da gaz verelim birbirimize,bu arada sen şu yoğurt olayını uygulucan mı,ben dieti kuralına göre yapmayı düşünüyorum ve bu hafta yoğurt falan yemicem sabahları.

şuanda beraber başlayan ikimiziz gizem,sabah tartılalım ve kilolarımızı yazalım buraya,ben öğretmenim gün içinde giremem nete ama akşamüstü yazarım.sen de yaz da gaz verelim birbirimize,bu arada sen şu yoğurt olayını uygulucan mı,ben dieti kuralına göre yapmayı düşünüyorum ve bu hafta yoğurt falan yemicem sabahları.

bende yoğurt olayını düşünmüorum cunku ben bırebır uymazsam veremıcekmısım gıbı gelıo scarabenın sölediği ileyoğurtlu olan farklı bu bızım yapcğımız nette yok normal et diyeti yanııı böle devam

GizeM_ hammer hadi kizlar yarin balayin benden size tam gaz destek

allah yuzumuzu kara cikarmasin basarilar diliyorum kizlar ikinizede

sen dietinde dietini yapmışın canım anladım ben okadar sıkabileceğimi sanmıyorum okadar heveslenmim ben o zaman 5 günde 5 kilo diye senin daha kaç kilo vermen lazımkilon çok diyemi bukadar verdin sen acaba merak ettim

anladım canımaçıklama için sağol sanada kolay gelsin o zaman vereliniortak

ben başlıyorum yarın valla,bu arada bişi sorcam.benim terazim şu hassas olanlardan,beni gün içinde 77 de tartıyo 73 de.insanın kilosu bu kadar değişirmi gün içinde yoksa benim terazi mi bozuldu artık?
malesef senin terazi bozuk canım aç ile tok olduğun zaman arası en fazla 1kg 2kg farkeder hadi zorlayalım 3kg ama asla 5 olmaz göster sen onu bi tamirciye

şimdi ben bismillah dedim başladım ama sabah 2 ceviz içive suyu içiyorum 2 tanede sarmısak saça kolestrole ve bağırsağa iyi geliyo onu bırakmam dolayısıyla otomatik olarak kötü başlamış oluyorum o yüzden bi kase yoğurt yedim ve üstüne limonlu çay içicem bu benim kahvaltım olucak inş yani :Saruboceq: kalan öğünlerde dikkat etmeye çalışıcam artık ek besin almamaya yani eyer salı sabahı tartı yüzüme gülerse böyle devam ederim gülmezse kahvaltıdada et mecburen yoğurda veda amaceviz kalıcak mecburen 1günde öle denerim. zaten anladığım kadarıyla hemen sonuç veriyo zaten onun için atladım pazardan havuçta amıştım hergün içiyorum 1 bardak ama içmiycem mecburen beş gün devam edersem onu ikinci 5günde kullanırım elmada var çıtır çıtır fisfisfis onları napsam beklerse bişi olurmu acep 5 gün sonra durumlarına bakim de ben onların olmadı haşlayıp pasta harcı olarak buzluğa atarım ay verelimde şu kiloları demiopuyorumnanaktan
yaşimdi çok soru sormuş biriolarak son sorum yeşillik yenilebilirmi sadece et su deniyo biliyorumama bişi yapmazgibi geldide sorim yinede dedim herkeslere kolay gelsin ve günaydın a.s
.

Son düzenleme:
e iyimiş
hergün tavuk mu yesem :teytey:
gerçi ben zayıfım ama azıcık (çok az)göbeğim çıktı bu sene.
onu eritirmi kaydirigubbakcemile3
spor yapmaya üşeniyorum da

Son düzenleyen: Moderatör:
balıkta yiyebiliriz
diyelim ki adaya düştük başka bişey yuk yiyecek
balık tutar yerdik :hulya:
bence bigün balık,bigün tavukta yenilebilir
yanınada yağsız salata

balıkta yiyebiliriz
diyelim ki adaya düştük başka bişey yuk yiyecek
balık tutar yerdik :hulya:
bence bigün balık,bigün tavukta yenilebilir
yanınada yağsız salata

Allah seni ne etmesin ne güldüm sabah sabah kaydirigubbakcemile3 kız düşücek adayı nerden buldunda düşüyon hadi düştün balık tutmayı ne biliyon sen bakim kaydirigubbakcemile3
benimde göbek

Allah seni ne etmesin ne güldüm sabah sabah kaydirigubbakcemile3 kız düşücek adayı nerden buldunda düşüyon hadi düştün balık tutmayı ne biliyon sen bakim kaydirigubbakcemile3
benimde göbek
öyle farzetçem
gerçi markete bi giriyorum bütün aburcuburları sepete doldurasım geliyor
hakkaten adayı nerden bulcamda düşücem CADIARZU
balık tutmayıda bilmiyom aç kalırım ben kesin
zıpkın yapabilirmiyim ki delikafadulden
e ozaman benim bu adaya bi tarzanla düşmemn lazım :1rolleyes:

günaydın kızlar 6.15 kaltım uyumadım dahası 75 olmuşum cumartesi başladım 76.5 2 günde 1.5 kilo çok iyi şimdi lesliyi yapcam peşinden titreşim kemerimi takcam sonra kahvaltı yani tavuk olayı kolay gelsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…