5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bende başladım bugun kızlar hadı hayırlısı henuz kahvaltıdada yapmadım gercı bırazdan tavugumu alıcam yazarım sonucları

gunaydııın kızlar nası gıdıo dıyet kım nekadar KILO verdı ???

Insalllah bu haftayı guzelce tamamlarım etlerimle

günaydın...beşinci günün sonunda 4,1 kg verdim. şu an 91,4 kiloyum ve 90 ı görene kadar devam edicem. çok problem yaşamadım. enerjimde azalma da olmadı. dün bütün evi sildim süpürdüm:)) genelde bütün işleri bitiremezdim aynı gün. benden haberler bu kadar...diğerlerinden haber bekliyorum...hadi kim ne kadar verdi yazsın....

sabah tartıldım 58 e düşmüşüm az önce tartıldım tekrar 60 kiloyum :S nası oluyo yaa

sabah erken satte daha az çıkman normal...gün içersinde zaten 1-2 kg daha ağır geliriz. bunun kuralı bu. sen bahakini dikkate al ama...

1 kılo verdım 3.gunum bugun sabah tartıldım :) kaçamak yapmadım aa gercı dun sadece bı tane havuclu top yedım kucuk oda bısı olmaz :) onun harıcınde kacamagım olmadı

1 kılo verdım 3.gunum bugun sabah tartıldım :) kaçamak yapmadım aa gercı dun sadece bı tane havuclu top yedım kucuk oda bısı olmaz :) onun harıcınde kacamagım olmadı

CANIM.... bu diyet kaçamaklara izin vermiyo...cıss öyle havuçlu top mop...durudurursun kilo vermeyi he dayan bir kaç günden bişicik olmaz...

bende tavuklarımı bugun fırına sürdüm pısıyolar suan
sakız cıgnıyom acaba ondan bısey olurmu kaydirigubbakcemile3

CANIM.... bu diyet kaçamaklara izin vermiyo...cıss öyle havuçlu top mop...durudurursun kilo vermeyi he dayan bir kaç günden bişicik olmaz...

hmm ebet bılıyorum bilmiyorumkismile yapmıyorum valla tatlım kacamak hıc bısı yemıyorum kendı yıyceklerımın dısında yogurt peynır yıyorum onlar yasak degıl dıe bılıyorum tavuk balık balık tavuk yogurt seklınde gıdıyorum :) zaten su 2 gunude atlatıyım bı dahakı 5 gun guzel olucak cunku sebze serbest zemuszemus bayanssulusmile

ben bugün başladım bu diyete.sabah 1tane yumurta yedim.saat 3gibi tavuk göğsünü yağsız tavada kızarttım yedim, bol bol su içtim .sabahtan beri 2litreyi geçti.tuvalete gitmekten yoruldum:)şuan bişey yemedim.akşam da yoğurt peynir falan yicemm.5kilo versem yeter bana inşallh veririm :Saruboceq:

ben bu diyeti bir kac ay once 3 gun yaptim kabizlik sorunu yasadim sizlerde boyle sorun oluyor mu ben mi yanlis birsey yaptim acaba bugun yine basladim umarim devam edebilirim
sabah iki yumurtayi hasladim sadece beyazlarini yedim
oglen ve aksam icinde tavuk gogsu hasladim yaninda da biraz yagsiz yogurt yerim

diyeti 5 gün kaçamaklarla yaptım 2 gündür bozmuş durumdayım , malum samsunda ailenin yanında insan diyete pek sadık kalamıyor , ha gayret yediriyorlar, istanbula dönünce tekrar başlayacağım buna rağmen az önce tartıldım ve yarım kilo daha vermişim kaldı ki bide akşam saati yani, hayret vallahi şaştım yani toplamda 2 kilo gitmiş durumda :)

Son düzenleme:

evet canım kabızlık sorunu oluyor. daha doğrusu bu diyette hiç atık olmadığından wc ye çıkmıyorsun. ben bugün yedinci günündeyim. ve altı gündür çıkmadım. akşama eczaneden fitil almayı düşünüyorum. bu diyetin ek kötü tarafı bu. yarın sabah bir haftalık toplam giden kiloyu söylerim. aslında çaresi varmış ama manganez sütü mü ne? onu almak gerekiyormuş ama ben araştırmadım. bu kadar sıkıntı bişey değil verilen kilo yanında lafı olmaz...hem sadece bir haftacık...

76 kg ıle basladım 74,6 cıktım sabah 4.gunumdeyım - 1.4 kg verdım super bana gore cunku bu hafta 100 gram 100 gram verıyordum bakalım bı dahakı 5 gun nasıl gecıcek bı dahakı 5 gun guzelde gecıcek hem sevgılıler gunude haslama sebze ve et yıyebılıcegım ıcın sorun yok :) kızlar şarap ıcılıyormu 1 kadehcık :kedi: bayanssulusmile hıc kacamdak yapmadım gercı sporda yapamadım fırsatım olmadı ama sabahları call yapıcam sabah programını pılates topumu alıyımda 7.3 da kalkıcam haftadada 3 gun pılates yapıcam yada sole dusunuyorum aksamları spor yapamazsam sabahları erken uyanıp yapıcam zemuszemus ole daha cok verırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…