Hımm.. iyimiş bu diyet ya bende yapmaya başlıyorum yarın ama ben duramam kaçamak yaparım neyse hadi bakalım
valla canım ben 82kgdum sonra bı azımle ıste rejıme baslamıstım 77e kendı cabalarımla felan 1ayda dustuydum sonra bu dıyetıde uyguladım bırden kendımı 73-72lerde buldum 1-2haftada. hatırladıgım kadarıyla kacamaklarım olmamıstı pek tabı canım coook fazla bıseyı cektıgınde oturup yıyordum napıyım :)
bugun mısafırım var patates salatası mercımek koftesı kete felan hazırladım galıba bugun uygulayamıyacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nezaman rejıme baslasam durmadan bırı gelır
cnm tebrik ederim seni iraden baya sağlammış.yine verirsin.öğleni de aç geçirme amaaselam kızlar ben de bu diyeti uygulamaya başladım. dünle bugün arasında 2,3 kilo fark etti. bir kısmı motoru bozmuş olmamdan kaynaklı galiba. ama bu diyet en iyi kilo verdiren diyettir. daha evvel denedim. o zaman 90 kiloydum.ilk hafta 5, ikinci hafta 3 kilo vererek 15 günde 82 ye inivermiştim...bakalım bu sefer ne kadar başarılı olucam? 3 aralıktan beri ciddi manada rejim yapıyorum. son üç hafta deyim yerindeyse otladım. sabah elma, öğlen çiğ lahana akşam sadece çorba yedim. ve hayal kırıklığı...vermek yerine almışım bile. ilk ay güzel kilo vermiştim ikinci ayda sadece 1,5 vermiş oldum. ben de dün bu hızlı kilo ver diyetine dönme kararı aldım. bir hafta uygulayacağım. dün 95,5 tim bu sabah 93,2 bakalım...sonuçları sizinle paylaşacağım. dün ne yediğime gelince...sabah 3 tane haşlanmış yumurta yedim. öğlen iş yerinde uygun yemek yoktu boş geçti. akşam da haşlanmış tavuk yedim. bu sabah 200 gr. yağsız light peynirle kahvaltı yaptım. öğlene haşlanmış yarım tavuk göğsüm var. kolya gelsin hepinize kızlar...kaçamaksız yaparsanız iyi sonuç alırsınız bu yöntemden...
kaydirigubbakcemile3 cnm neyse yarın telafi edersin azar azar ye gene bişi olmaz
cnm tebrik ederim seni iraden baya sağlammış.yine verirsin.öğleni de aç geçirme amaatavukları alimunyum folyoya sar götürüver zaten göğüs etinden yaparsın bi de akmıyo dökülmüyo ohh:)bi de ben yumurtada tereddüt ediyorum biri kolesterol yapıyo diyo biri yiyin yararlı diyo anlamadım yaa yumurtayı yiyim di mi gönlümce ne dersiniz kızlar?
Saol renginarcım bn de korkuyodum yumurta yemeye ama artık yerim bende.selam...bir dönem kolesterolüm yüksekti. ilaç verdi doktor ama ben iki tane içebildim. felç olmuş gibi olduğum yerde kalıyordum. ben de denedim...her sabah 2 haşlanmış yumurta yedim ve 15 gün sonra kan sayımı yaptırdım. kolesterolüm düşmüştü....doktor bile şaşırdı. normalde hiç yemezdim yumurtayı. ben inanmıyorum zararlı olduğuna bir ay kadar sonra tekrar tahlil yaptırıcam. sonuçları yazarım...yarım tavuk göğüs getirdim teflon tavada ısıttım yağsız. yedim afiyetle...valla az midem bulanıyo yerken ama bırakmıycam...
meraba cnm hosgeldin mutlu mutlu kılo vermeler sana da kolay gelsinopuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar pazartesiden beri bu sayfaları okudum. ben de bugün başladım. işallah hayırlısı olur. yanlız ben yoğurt ta iyiyorum.
saziye bunlar hiç bişey ya ben neler yedim bugun aç gibi,yazsam yazmaya yüzüm yok yani benneyaptımki o dereceekızlar sıze yedıklerımı sayayımmı :))))))
kocaaa bı tabak patates salatası
1 puaca
10-15kadar sarma
1dılım kek
1fincan nescafe
2bardak cay
kaydirigubbakcemile3 ne coook yemişim yaaaw kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?