5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bende sabah 1 bucuk tavuk gogsu yedım 1 bardak yesılcay ıctım
1 saat once 2 tane tavuk budu yedım minikti 1tane ıncır receli
2-3 kasık yogurt yedım yeni çalmıstım tadına bakdım :)

Hımm.. iyimiş bu diyet ya bende yapmaya başlıyorum yarın ama ben duramam kaçamak yaparım neyse hadi bakalım

özgişçim öyle protein olunca mide de cok kalıyo bnm de bugun ole oldu et yumurta ne bulduysam yedim galiba onun için:)
hosgeldin sen de bu arada diyete kolay gelsin inş. böle kiloların hepsi gitçek incecik ipinceciiiik hatunlar olucaaz kendinize iyi bakın öptüm opuyorumnanaktan

şaziye cok iyiymiş ya süpersin valla 1 ayda 82den 75e sen gene yaparsın bence bi kere basarmıssın biliyosun bu işleri
gene düşersin inş. bu diyetle.ben de yarın sabah tartılıcam elimden gelen butun aktıvıteyı yapıyorumhihoyyyt baslık 5 gun dıyodu bakalım 5 gunde neler olmus?

inşşallah yaa bende bugün yoğurt et yumurta tavuk yedim ama bi ara havuç salatası yedim :) aman artık o kadar da olsun

dünkü menümü yazım sıze kızlar o yazdıgımın devamını...
2-3kasık yogurt yazmıstım en son
ondan sonra esım geldi bana bı parca künefe almıs
agzımın suyu aktı tabı yedim hemen:))) ondan sonra bı elma bı portakal soydu bana onuda yedım :))
ama bugun tartıldım 77,5cıktım dün 77,9du sabah
alla sükür gıtmıs bıkac gram ben gıtmez dıyodum ama yırttım

çiçekler merhaba diyetiniz gözüme çarptı bi bakayım dedim

baktım ki başarılı olanlar var:))

ben de bundan bir sene önce akupunktur + diyetisyene gitmiştim her hafta bana liste veriyordu

bir keresinde 2 hafta üst üste hiç kilo vermeyeince ağladım adam da dedi ki

sana bu diyeti veriyorum haftaya en az 1 kilo vererek geleceksin

diyette sabah kahvaltısını normal vermişti domates salatalık serbest peyniri az zeytini az 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz veya tatlandırıcılı çay demişti. öğlen ve akşam devamlı tavuk veya kırmızı et yanında salata demişti. 1 hafta sonra 1.5 kilo vermiştim:))

o zamandan biliyorum etin (yoğurdun ayrıca) kilo verdirdiğiini

bunu da deneyeceğim

ama bu diyette sabah kahvaltıalrında da mı et yiyecezonu anlamadım şekerler

merabalar kızlar
ilarzu hoşgeldin cnm.paylasımın için saol.
bu aradaaa bu sabah tartıldım 65 cıkıyorum artıkkhihoyyyt.ama tam denilen gibi yapamadım aynen yapsak cok daha ıyı verilirdi heralde di mi kızlar aayy devam ama bu sefer kacamaksız:)
hepinize kolay gelsin optummopuyorumnanaktan

evet sekerler bugunkü menümü yazayım..
sAbah bı kücük kase sehrıye corbası oglen bıraz kıyma kavurdum yedım yagsız..
aksam ıcınde 2 tane tavuk budum var onları haşlayacam

ben bu gün baya geç kalktım 14.00 gibi falan :) 1 yumurta yedim biraz da peynir yedim ama ayran çökeleği tarzı bişeydi henüz ilerleyen zamanlarda ne yicemi düşünüyorum. ek olarak sabah tartıldım 59.5-60 çıkıyodum sabahları, bu sabah 58,5 çıktım :))

ben 70kg olana kadar (korunmuyorum hamıle kalmadıgım surece) bu dıyete devam edecem ınsalllahhh zayıflarıım

sorucam hep unutuyorum bu diyetle kilo verenlerin vücut ölçülerindeki değişme nasıl oldu yani benim aslında bölgesel zayıflamam lazım sadece kilom azalıp onlar aynı kalmasın

gunaydın arkadaslar bende pazartesıden ıtıbaren sadece öglen ve aksam et-tavuk yıyerek uyguladım bugun persembe 1 kg gıttı...aynen devam edecegım ...takıpteyım...

bugun mısafırım var patates salatası mercımek koftesı kete felan hazırladım galıba bugun uygulayamıyacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nezaman rejıme baslasam durmadan bırı gelır

selam kızlar ben de bu diyeti uygulamaya başladım. dünle bugün arasında 2,3 kilo fark etti. bir kısmı motoru bozmuş olmamdan kaynaklı galiba. ama bu diyet en iyi kilo verdiren diyettir. daha evvel denedim. o zaman 90 kiloydum.ilk hafta 5, ikinci hafta 3 kilo vererek 15 günde 82 ye inivermiştim...bakalım bu sefer ne kadar başarılı olucam? 3 aralıktan beri ciddi manada rejim yapıyorum. son üç hafta deyim yerindeyse otladım. sabah elma, öğlen çiğ lahana akşam sadece çorba yedim. ve hayal kırıklığı...vermek yerine almışım bile. ilk ay güzel kilo vermiştim ikinci ayda sadece 1,5 vermiş oldum. ben de dün bu hızlı kilo ver diyetine dönme kararı aldım. bir hafta uygulayacağım. dün 95,5 tim bu sabah 93,2 bakalım...sonuçları sizinle paylaşacağım. dün ne yediğime gelince...sabah 3 tane haşlanmış yumurta yedim. öğlen iş yerinde uygun yemek yoktu boş geçti. akşam da haşlanmış tavuk yedim. bu sabah 200 gr. yağsız light peynirle kahvaltı yaptım. öğlene haşlanmış yarım tavuk göğsüm var. kolya gelsin hepinize kızlar...kaçamaksız yaparsanız iyi sonuç alırsınız bu yöntemden...

bugun mısafırım var patates salatası mercımek koftesı kete felan hazırladım galıba bugun uygulayamıyacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nezaman rejıme baslasam durmadan bırı gelır

kaydirigubbakcemile3 cnm neyse yarın telafi edersin azar azar ye gene bişi olmaz
cnm tebrik ederim seni iraden baya sağlammış.yine verirsin.öğleni de aç geçirme amaa tavukları alimunyum folyoya sar götürüver zaten göğüs etinden yaparsın bi de akmıyo dökülmüyo ohh:)bi de ben yumurtada tereddüt ediyorum biri kolesterol yapıyo diyo biri yiyin yararlı diyo anlamadım yaa yumurtayı yiyim di mi gönlümce ne dersiniz kızlar?

Son düzenleme:

selam...bir dönem kolesterolüm yüksekti. ilaç verdi doktor ama ben iki tane içebildim. felç olmuş gibi olduğum yerde kalıyordum. ben de denedim...her sabah 2 haşlanmış yumurta yedim ve 15 gün sonra kan sayımı yaptırdım. kolesterolüm düşmüştü....doktor bile şaşırdı. normalde hiç yemezdim yumurtayı. ben inanmıyorum zararlı olduğuna bir ay kadar sonra tekrar tahlil yaptırıcam. sonuçları yazarım...yarım tavuk göğüs getirdim teflon tavada ısıttım yağsız. yedim afiyetle...valla az midem bulanıyo yerken ama bırakmıycam...

merhaba arkadaşlar pazartesiden beri bu sayfaları okudum. ben de bugün başladım. işallah hayırlısı olur. yanlız ben yoğurt ta iyiyorum.

kızlar sıze yedıklerımı sayayımmı :))))))
kocaaa bı tabak patates salatası
1 puaca
10-15kadar sarma
1dılım kek
1fincan nescafe
2bardak cay

kaydirigubbakcemile3 ne coook yemişim yaaaw kaydirigubbakcemile3

Saol renginarcım bn de korkuyodum yumurta yemeye ama artık yerim bende.

merhaba arkadaşlar pazartesiden beri bu sayfaları okudum. ben de bugün başladım. işallah hayırlısı olur. yanlız ben yoğurt ta iyiyorum.
meraba cnm hosgeldin mutlu mutlu kılo vermeler sana da kolay gelsinopuyorumnanaktan
kızlar sıze yedıklerımı sayayımmı :))))))
kocaaa bı tabak patates salatası
1 puaca
10-15kadar sarma
1dılım kek
1fincan nescafe
2bardak cay

kaydirigubbakcemile3 ne coook yemişim yaaaw kaydirigubbakcemile3
saziye bunlar hiç bişey ya ben neler yedim bugun aç gibi,yazsam yazmaya yüzüm yok yani benneyaptımki o derecee neyse yrnda dogumgunune gıtcem napcam bılmıyorum
herkesi öptümmmm..kızlar kendinize iyi bakınnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…