merhaba hanımlar, ben hipotroit hastasıyım hemde 35 yaşımda erken menapoza giren biriyim. son dönemde ne yaparsam yapayım veremedim kilolarımı hem yiyerek alınan kilolarda değil.ne yaptıysam gram veremiyordum.tak, bu diyeti yapana kadar.
zemzem ne kadar zaman yaptın bu diyeti? ne kadar verdin?
renginar hayatım ben pazartesi başladım bu diyete bu gün son günüm 3,5 kilo vermişim benim için mucize. ben hiç kilo veremeyen biriyimdir. bu tiroitler yüzünden her şeye hasretim ama ne yaparsın bunada şükür. ama hakikaten güzel bir diyet. ben çok açlık hissettim ama çalıştığım için sık yiyemedim o yüzden olsa gerek. darısı başınıza....:lepi:
bence gayet guzel bı rakampekı spor konusunda fıkrın ne bende yarın baslamayı dusunuyorum opuyorumnanaktan
bak...sporu ağır yapmayın ilk 3 gün demiş....yani ilk üç gün alışana kadar bunye biraz yorgun olur o sebepten öyle yazıyo. ben de yapıyorum her akşam. yapabiliyorsan, halsizlik çekmiyorsan devam et. daha güzel şekillenir vucudun bence.
zemzemcimçok iyi ya tebrik ederim senin gibi zayıflayanları duyunca daha da gaza geliyo insannn ki baya zayıflayan da var.renginar hayatım ben pazartesi başladım bu diyete bu gün son günüm 3,5 kilo vermişim benim için mucize. ben hiç kilo veremeyen biriyimdir. bu tiroitler yüzünden her şeye hasretim ama ne yaparsın bunada şükür. ama hakikaten güzel bir diyet. ben çok açlık hissettim ama çalıştığım için sık yiyemedim o yüzden olsa gerek. darısı başınıza....:lepi:
renginar hayatım ben pazartesi başladım bu diyete bu gün son günüm 3,5 kilo vermişim benim için mucize. ben hiç kilo veremeyen biriyimdir. bu tiroitler yüzünden her şeye hasretim ama ne yaparsın bunada şükür. ama hakikaten güzel bir diyet. ben çok açlık hissettim ama çalıştığım için sık yiyemedim o yüzden olsa gerek. darısı başınıza....:lepi:
canım peki göbekte bi zayıflama oldu mu onu çk merak ediyorum.ben çok kilolu değilim ama biraz basenim ve göbeğim var bunun için ypmak istiyorum bu diyeti.bi düzleşme farkettin mi göbeğinde.acil cvp verirsen çk mutlu olucam çünkü bi an önce başlamak istiyorummm
tüh tüh tühhh ben pazartesı baslıcam kızlar b...unu cıkardım bu dıyetın bu hafta :) tavuklarımı aldım dogradım buzluga stok yaptım esımde hasta hep evdeydı bu aralar ona yemek yaptıkca bende yedım mısafırde bı türlü bıtmedıııııgelen gıden sarmalar felan artınca yedım tabı.. neyseee pazartesı baslıcam ogune kadar sıızı takıp ederım :)
ya uf ben pek sadık kalamadım diyete bir kola kaçamağım oldu biraz da meyve, kilo da veremedim dogal olarak yarım kilo falan verdim şu göne kadar yani 4 gün, 1 vermiştim bugün yarısını geri almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?