76 kg ıle basladım 74,6 cıktım sabah 4.gunumdeyım - 1.4 kg verdım super bana gore cunku bu hafta 100 gram 100 gram verıyordum bakalım bı dahakı 5 gun nasıl gecıcek bı dahakı 5 gun guzelde gecıcek hem sevgılıler gunude haslama sebze ve et yıyebılıcegım ıcın sorun yok :) kızlar şarap ıcılıyormu 1 kadehcık :kedi: bayanssulusmile hıc kacamdak yapmadım gercı sporda yapamadım fırsatım olmadı ama sabahları call yapıcam sabah programını pılates topumu alıyımda 7.3 da kalkıcam haftadada 3 gun pılates yapıcam yada sole dusunuyorum aksamları spor yapamazsam sabahları erken uyanıp yapıcam zemuszemus ole daha cok verırım sanırım
selam...kimsecikler uğramamış...bugün yedinci günün sonucunu aldım. 4,5 kg vermişim. aslında sırf et yesem daha fazla olabilirdi. yoğurt yedim birkaç kase. enretesan bir ürün yoğurt. hem protein var hem de karbonhidrat var içinde. bugün asıl beslenme şekline geçiyorum. salataları pişmiş ve çiğ sebzeleri de ekleyerek devam edeceğim...
bayılırmı tavuga tam benıkmiş işe yarıyomu ki
kahvaltı da damı yıcezzzzzzzzzzzeyvahedigeldismile
miğdem almaz sanırım pekı ne kadar yıcez kaaç öğün ve gr yokmu
selamla.r. bu diyet gerçektende bu kadar kilo v erdiiroyurmu ya.. ben emziriiyorum.. eksisi olurmu bana.. sütmüe??teşkelr..
selamla.r. bu diyet gerçektende bu kadar kilo v erdiiroyurmu ya.. ben emziriiyorum.. eksisi olurmu bana.. sütmüe??teşkelr..
yazmak çok guc demi pardon..
gecen sayfalara bakmayı bende bılıyorum baktımda ama peynır yogrt yıyen var yemıyen var dogrusunu öğrenmek ıstedım guclubacismile
Ben emziriyorum ama bebegim kucuk degil iki yasinda:)
kaldi ki yediklerin protein agirlikli oldugu icin bebegin sutune zarari olmaz..light sut,yagsiz yogurt,haslanmis yumurta,az yagli beyaz peynir ve et,tavuk,balik yiyeceksiniz ..sute ne zarari olablir ki?he en onemlisii gunde 3 litreye yakin su icilecek zaten emzirirken bunlari yapmiyormuyuz.besinci gunden sonra sebzeleride ekliyorsun oh daha ne olsun..
Anne sutunun icinde 100 tane sey var ve hamilelik sirasinda aldigin vitaminler,mineraller aslinda sutu olusturuyor mesela insan beyninin gelisiminde onemli rolu oldugu bilinen taurin amino asiti anne sutunde mevcuttur.ama bunun senin yedigin sebze meyve ile alakasi yok.Uzun lafin kisasi birsey olmaz..ek besinlere gectiysen zaten sebzesinide oradan takviye edersin icin rahat etmesi acisindan.
teşkler.. kızıım 9 ayını doldurcak yakında.. ek besin alıyor.. zaten rskisi gibi değil sütümde.. aslnda doğru bir zararı olmaz sütüme.. ama tek korkum sonradan misliyle geri almak verdikleirmi
Arkadaşlar, bu diyet gerçekten işe yarıyor sanırım. Kendim uygun diyet yöntemi ararken bu diyetle karşılaştım ve salı gününden itibaren uygulamaya başladım.Zor kilo veriyorum ama bu diyetle birlikte işler değişti sanırım. Salı sabahı 94.5 tum. Perşembe günü akşamı 92 gördüm. Spor yapmadım. Bol su içtim, çay çok içtim. arada iki etimek götürdüm. Bir de çok acıktığımda biber yedi yeşil biber. Devam ediyorum. Şu an yurtdışındayım. Boyum 1.70. ben 65-69 arası bir kiloya ulasmak ıstıyorum dört ay içinde. İstanbula döndüğümde artık kilo vermekle deil, kiloyu korumakla uğraşmak istiyorum. Üstüne üstlük ağustosda düğünüm var eyvahedigeldismile Hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?