5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

ya bişey diycem, sen sz deki plasticwoman sın dimi? orda başka menü vermişsin ama bıraktın mı protein diyetini?

Hepinize kolay gelsin arkadaslar..en son yazdigim yerden bu yana tum sayfalari okudum..kilo verenleri tebrik ederim..Ben daha once bu diyeti yapmistim kacamaklarimda olmustu sadece 5 gun yaptim ama 3 kilo vermistim sonra baktim veriyorum koy verdim oyle cunku spor yapiyordum..uzun zamandir spora gidemiyorum dizim menuskus oldu e hal boyle olunca 57 kilo olmusum hemen diyetime geri dondum..57.1 ile basladim bugun dorduncu gunum sabah 54.8 ciktim ..ama kacamaklarim var ben kuru meyve yiyorum kayisi ve ananas gunde ikiser uc'er yiyorumdur bu sabahta kendimi simartip cocuklara yaptigim sahanda yumurtanin yarisini(1 yumurta yarisi) kibrit kutusu olcusunde ekmekle yedim : )..birsey hatirlatmak istiyorum arkadaslar zaten siz hicbirsey yapmasanizda vucut 2000 kcal yakiyor kendi organlari calistigi icin..o yuzden normal diyet yapmadiginiz zaman bu 2000 kcal i gecmezseniz kilo almazsiniz..ve en onemlisi her gun ayni saatte yemek yiyin arada ki farki goreceksiniz..benim bir arkadasim var uc cocugu oldu ucuncu cocuguna hamileyken bile benden zayifti..kendisini 8 yildir taniyorum bir gun sekmemistir aksam 18.30 da yemege otuturlar oglen 12.30 sabah kahvaltilarida yogurt,musli cocuklari bile oyle yiyor..diyecegim canimiz baklava cektiginde bir tane yiyelim ama tepsinin yarisini goturmeyelim ..100 gr haslanmis tavuk gogsunde 150 kal..100gr yagsiz ton 121 kal, kayisi 8, erik 8 ,muz 100 kal aklinizda not olsun.Bu diyeti yaparken mumkun oldugunca tuz kullanmamaya calisin vucut su tutmuyor o zaman...

selam...kimsecikler uğramamış...bugün yedinci günün sonucunu aldım. 4,5 kg vermişim. aslında sırf et yesem daha fazla olabilirdi. yoğurt yedim birkaç kase. enretesan bir ürün yoğurt. hem protein var hem de karbonhidrat var içinde. bugün asıl beslenme şekline geçiyorum. salataları pişmiş ve çiğ sebzeleri de ekleyerek devam edeceğim...

ama yoğurt da serbest ki zaten bir arkadaş diyetin tam metnini koymuştu peynir ve yogurt da sınırsız dı bir de şu var , aslında kaçamak yapınca her şey başa dnmüyor, protein ağırlıklı beslenmede zayıflamanın sebebi vücudun proteinleri yakmak için daha fazla enerji harcaması gerektiğidir, yani siz kaçamak da yapsanız tekrar protein yemeye dvm edince yine vücut aldığı kaloriden daha fazlasını sindirmek için kullanıyor doğal olarak bizler de kilo veriyoruz. Bu söylediğim diyetisyen açıklamasıdır protein ağırlıklı diyetler üzerine..

ben mesela diyeti bırakalı baya oldu yani ama hala tam anlamıyla salmadım kendimi yine dikkat ediyorum karbonhidratlı şeyler yesem de gün içerisinde yediğim şeylerin protein ağırlıklı olmasına dikkat ediyorum ve kilo vermişim yarım kg daha, ki ben gr bile veremez alırdım, her türlü bu diyet işe yarıyor, tabi kaçamaksız yapmak daha hızlı sonuç aldırır ancak yine de vücutun her besin grubundan alması gerektiğini düşünüyorum yağları eriticez derkn beynimizi de yıkmayalım onun enerjisi çünkü karbonhidrattan sağlanıyor

kızlar selam ılk 5 gunu tamamladım 2 kılo ıle normalde cabuk kılo verırım ama gecen haftadada o kadar kastım neler yaptım 200 gram vermısdım galıba duraksamaya gırmıstı ondandır bıde spor hıc yapmadım fırsatım olamadı kızlar bısı sorucam sızlere sımdı ben 1. 5 gunu tamamladım 2. 5 gunde sebzede eklendı nısastalılar harıc pekı 2.5 gun bıtınce tekrar basamı donucez yoksam hep sebze et dıyemı gıdıcek

selamla.r. bu diyet gerçektende bu kadar kilo v erdiiroyurmu ya.. ben emziriiyorum.. eksisi olurmu bana.. sütmüe??teşkelr..

bayılırmı tavuga tam benıkmiş işe yarıyomu ki
kahvaltı da damı yıcezzzzzzzzzzzeyvahedigeldismile
miğdem almaz sanırım pekı ne kadar yıcez kaaç öğün ve gr yokmu

bayılırmı tavuga tam benıkmiş işe yarıyomu ki
kahvaltı da damı yıcezzzzzzzzzzzeyvahedigeldismile
miğdem almaz sanırım pekı ne kadar yıcez kaaç öğün ve gr yokmu

forumda önceki sayfalara dönersen diyetin tam metnini bulursun.

yazmak çok guc demi pardon..
gecen sayfalara bakmayı bende bılıyorum baktımda ama peynır yogrt yıyen var yemıyen var dogrusunu öğrenmek ıstedım guclubacismile

selamla.r. bu diyet gerçektende bu kadar kilo v erdiiroyurmu ya.. ben emziriiyorum.. eksisi olurmu bana.. sütmüe??teşkelr..

Ben emziriyorum ama bebegim kucuk degil iki yasinda:)
kaldi ki yediklerin protein agirlikli oldugu icin bebegin sutune zarari olmaz..light sut,yagsiz yogurt,haslanmis yumurta,az yagli beyaz peynir ve et,tavuk,balik yiyeceksiniz ..sute ne zarari olablir ki?he en onemlisii gunde 3 litreye yakin su icilecek zaten emzirirken bunlari yapmiyormuyuz.besinci gunden sonra sebzeleride ekliyorsun oh daha ne olsun..
Anne sutunun icinde 100 tane sey var ve hamilelik sirasinda aldigin vitaminler,mineraller aslinda sutu olusturuyor mesela insan beyninin gelisiminde onemli rolu oldugu bilinen taurin amino asiti anne sutunde mevcuttur.ama bunun senin yedigin sebze meyve ile alakasi yok.Uzun lafin kisasi birsey olmaz..ek besinlere gectiysen zaten sebzesinide oradan takviye edersin icin rahat etmesi acisindan.

yazmak çok guc demi pardon..
gecen sayfalara bakmayı bende bılıyorum baktımda ama peynır yogrt yıyen var yemıyen var dogrusunu öğrenmek ıstedım guclubacismile

hehe evet zor hakikaten biz usenmeyip bastan sona okuduk bir de her giren okumadan ayni soruyu soruyor :))

yogurt,sut,yumurta yiyebilirsiniz..yumurtanin beyazi daha cok tavsiye ediliyor ya da bir tane haslanmis yumurta..kisacasi icinde protein olan besinler yenecek ama light olanindan.eger tatli kacamaklari yapmadiginiz taktirde bes gun sonunda gercekten kilo veriliyor en onemlisi cok su az tuz..hatta ben hic kullanmiyorum..sevgiler.

teşkler.. kızıım 9 ayını doldurcak yakında.. ek besin alıyor.. zaten rskisi gibi değil sütümde.. aslnda doğru bir zararı olmaz sütüme.. ama tek korkum sonradan misliyle geri almak verdikleirmi

Arkadaşlar, bu diyet gerçekten işe yarıyor sanırım. Kendim uygun diyet yöntemi ararken bu diyetle karşılaştım ve salı gününden itibaren uygulamaya başladım.Zor kilo veriyorum ama bu diyetle birlikte işler değişti sanırım. Salı sabahı 94.5 tum. Perşembe günü akşamı 92 gördüm. Spor yapmadım. Bol su içtim, çay çok içtim. arada iki etimek götürdüm. Bir de çok acıktığımda biber yedi yeşil biber. Devam ediyorum. Şu an yurtdışındayım. Boyum 1.70. ben 65-69 arası bir kiloya ulasmak ıstıyorum dört ay içinde. ıstanbula döndüğümde artık kilo vermekle deil, kiloyu korumakla uğraşmak istiyorum. Üstüne üstlük ağustosda düğünüm var eyvahedigeldismile Hepinize sevgiler...

teşkler.. kızıım 9 ayını doldurcak yakında.. ek besin alıyor.. zaten rskisi gibi değil sütümde.. aslnda doğru bir zararı olmaz sütüme.. ama tek korkum sonradan misliyle geri almak verdikleirmi

zaten emzirirken kalori harciyorsun birazda yediklerine dikkat ettin mi sorun yok..bu diyeti uygulayabileceksen sorun yok zaten korumasida var..ne kadar kilo verdiysen o kadar x 4.5 yapiyorsunz ve o zaman zarfinda bu diyeti uyguluyorsunuz..ve sonra ki normal yasantinizda haftada sadece bir gun bu diyeti yapiyormussunuz.sizin dikkat etmeniz gereken en onemli zaman emzirmeyi biraktiktan sonra ki vakit.ben oglumu sutten kesince incecik olmustum ama hic dikkat etmedim 5 kilo birden aldim tabi daha once yakiyordum emzirmeyince nereye yakiyorum :ecrin_bebek:..simdi kizimi sutten kesecegim onceden deneyimliyim tabi yerimseniben

Kilolarimiz ayni degil ama hedefimiz ayni..bende yurtdisindayim yazin kismetse oglumun sunnet dugunu olacak dogumdan once ki halime donmek istiyorum..54.8'im su anda..50 olsam yeter boyum 1.60..gorunurde cok kilom yokmus gibi ama ben oyle cok kolay veremiyorum..hadi bakalim yaz'a kadar citir olalim..benim sana nacizane tavsiyem gidebiliyorsan pilatese git gidemiyorsan her gun evde 20 dk yapsan bile acayip fark edeceksin inan bana.

kızlar selam ılk 5 gunu tamamladım 2 kılo ıle normalde cabuk kılo verırım ama gecen haftadada o kadar kastım neler yaptım 200 gram vermısdım galıba duraksamaya gırmıstı ondandır bıde spor hıc yapmadım fırsatım olamadı kızlar bısı sorucam sızlere sımdı ben 1. 5 gunu tamamladım 2. 5 gunde sebzede eklendı nısastalılar harıc pekı 2.5 gun bıtınce tekrar basamı donucez yoksam hep sebze et dıyemı gıdıcek

internette dolanirken su yaziya rastladim sizinle paylasmak istedim;B6 vitamini homosistein seviyesini düşürmenin yanı sıra, yağların, karbonhidratların ve proteinlerin parçalanmasına yardımcı olur, böylece bu besin öğeleri kolayca absorbe edilir. B6 vitamini ayrıca alyuvar oluşumunda, antikor üretimi, ve normal sinirsel fonksiyonlarda önemli bir role sahiptir. Günde 3.7 mg B6 vitamini alırsanız, Gerçek Yaşınızı gençleştirmek konusunda önemli bir adım atmış olursunuz. Örnek Besinler: Tavuk, kızarmış yağsız, derisiz, 100 gram, Muz bir adet orta boy , Domates püresi 1/2 kase, Ay çekirdeği 1/4 kase , Pastırma 60 gram, Enginar, bir adet büyük tatlı patates.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…