5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Tebikler,sizin adiniza cok sevindirici bir durum..diyete devam cokacimcoook

arkadaşlar ben 55 kiloyum ve 5 kilo vermek istiyorum 5 gün boyunca et yiyerek kilo verdikten sonra sabit tutmak için eski yemek düzenime geçip sadece perşembe günleri bu diyeti uygulamam yeterli olur mu

bu diyet bana çok tanıdık geldi...Diyetmax zayıflama bandı nın kitapçığındaki diyet aynı bunun gibi,sürekli et protein yiyorsunuz,bakliyat yasak süt yoğurt yasak,meyve günde 1 tane ama önerilen meyveler elma mandalina portakal kivi..havuç yasak muz yasak...

valla diyet max çok zayıflatıyor ama bence hikmet bant ta değil bu diyette...bende başlıycam hanımlar bu diyete,çok mantıklı çünkü

bugun 3. gunum ama bıktım et yemekten:dilcikar: tansıyonum dusuyo cok hareket edıyom cunku kızım sayesınde yetmıyo bana yedıklerım:smiley-cool:
neyse tam gaz dvam:hooray: 5 kılo olsun 2.hedefim bır 5 daha:teytey:
yaza 50 olcema.s

diyet bant işe yarıyomu kaç kılo verdın:uhm:emzırenler kullanabılıyomu:uhm:

DİYETMAX la 5 kilo verdim ,ama vermek istediğim kilo 5 kiloydu zaten, ideal kiloya ulaşınca duruyo kilo verimi..emzirenler kullanıyor sanırım burda forumda okumuştum paylaşanlardan..2 kere kullandım, 1 sene sonra eski kilo ma geri döndüm hep...hem çok para hemde diyeti çok ağır...yasaklılardan bi kere kaçır bi damla bile olsa ara veriyon..

bence bu et diyeti aynı etkiyi yapar çünkü diyetmax ın diyetide buna çok benziyor..

arkadaşlar kimse bana cevap yazmamış ama olsun ben yine sorayım gözden kaçtı sanırım. benim sadece vermem gereken 4 kilo falan var yani bu ilk 5 gün yapıp kilo verdikten sonra sadece perşembelri yapmaya devam edecem sanırım yani sebzelerin eklendiği haftayı yapmayacam. birde kahvaltıda. peynir yememin bir sakıncası varmı. birde etleri haşlama dışında yağsız nasıl pişirecem bilemedim valla.

Sedacim bes gunde 5 kilo verecegin garanti degil bu birincisi..ikinci olarak asil bu ilk bes gunluk diyet bittikten sonra kilo vermeye basliyorsun yani on gun bu diyeti yapip daha sonra gunde alti ogun beslenerek ve spor yaparak gayet kilosuz yasayabilirsin saniyorumcokacimcoook

slm kizlar spor yapiyormmusunuz bu diyetle yagmur tebrik ederim sen spor yapiyormusun

mysky onceki yazini gormedim sabah sabah huplettim 3 yumurtayi uzun zamandirda yememistim cokda iyi geldi ama simdi pisman oldum

bakalım nasıl devam edecek...

biraz zorluyor ama ...neyse.
şey bu diyeti bırakınca hemen kilo alıyor musun yada nekadar daha geri geliyor...ilk etapta yani..

günaydın...arkadaşlar bu diyeti bırakınca hemen kilo alınmıyor. neden mi? yeme isteğiniz kalmıyor da ondan. ben ikinci bölüme geçtim. sebze de ekliyorum. daha rahat bir dönem. en azından deli gibi su içme isteği gelmiyor. ama kilo verdirmeye devam ediyor. eminim çünkü hem regl öncesi dönemdeyim hem de hiç giyemediğim pantalonlarımın içindeyim. hastalığım bitince tartılcam. bir arkadaş sabah peynir yiyeyim mi diye sormuş. evet, yağsız beyaz peynir yiyebilirsin. kaşar değil ama...ve eti haşlama dışında ızgarada veya fırında da pişirebilirsin.

selam...ben bir hafta yapıp 4,5 kilo verdim. yoğurt yemesem eminim 5 olacaktı ama tabii kilonla alakalı veriyorsun.ben 95 tim 4,5 verdim. sen daha az kilodasındır daha az verirsin. ama verirsin mutlaka.

mysky onceki yazini gormedim sabah sabah huplettim 3 yumurtayi uzun zamandirda yememistim cokda iyi geldi ama simdi pisman oldum

selam...yumurta yedim diye pişman olma. ben de çok yedim kahvaltıda üçer üçer. kolseterolüm ilk defa bu kadar düşük seviyede çıktı. o kadar yumurta...bişi yapmıyo emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…