selam kızlar...bir haftalık saf protein yüklemesinden sonra tahlil yaptırmıştım ya...sonuçları aldım dün. inanılmaz değişimler var. ilk kez kolesterolüm 168 e inmiş. senelerdir hep 206-215 arasında gezerdi. iyi kolseterolüm de yükselmiş. trigliseridlerim düşmüş. bütün tahliller temiz çıktı. böbrek fonksiyonları, karaciğer değerleri...doktor şaşırdı. her ne yapıyorsan işe yaramış devam et dedi. çok sevindim. sabahları üçer üçer yediğim yumurtalar düşürmüş kolesterolümü. bu saf protein diyetinden sonra sebze ekleyerek devam ediyorum ben. ve gerçekten hiç açlık hissetmiyorum. sabah bir dilim peynir yanında bir domates bir salatalık yiyorum. öğlenleri kıvırcık marul yaprakları birkaç tane, üstüne light küçük ton balığı veya haşlanmış tavuk ilave ediyorum. akşam da bazen menemen( ekmeksiz) birkaç kaşık yoğurt veya bir domates, bazen gene haşlanmış veya ızgarada pişmiş tavuk yiyorum. bugün uzun zamandır giyemediğim bir pantalonumu giydim...ay sevindirik oldum. bu diyet işe yarıyor arkadaşlar ben devam edeceğim...
mysky arkadaşım paylaşımın için
teşekkürler faydalı bilgiler.
uygulama gücünü bulurum
inşallah.
yeni sloganimiz bu olsun;
: Üşenmeyin, ertelemeyin, vazgeçmeyin
diyet bant işe yarıyomu kaç kılo verdın:uhm:emzırenler kullanabılıyomu:uhm:
2 kıloooooooooooooooooooooo verdimmmmmmmmmmmmmmmm:lepi::teytey::sm_cool::
arkadaşlar kimse bana cevap yazmamış ama olsun ben yine sorayım gözden kaçtı sanırım. benim sadece vermem gereken 4 kilo falan var yani bu ilk 5 gün yapıp kilo verdikten sonra sadece perşembelri yapmaya devam edecem sanırım yani sebzelerin eklendiği haftayı yapmayacam. birde kahvaltıda. peynir yememin bir sakıncası varmı. birde etleri haşlama dışında yağsız nasıl pişirecem bilemedim valla.
Sedacim bes gunde 5 kilo verecegin garanti degil bu birincisi..ikinci olarak asil bu ilk bes gunluk diyet bittikten sonra kilo vermeye basliyorsun yani on gun bu diyeti yapip daha sonra gunde alti ogun beslenerek ve spor yaparak gayet kilosuz yasayabilirsin saniyorumcokacimcoook
mysky onceki yazini gormedim sabah sabah huplettim 3 yumurtayi uzun zamandirda yememistim cokda iyi geldi ama simdi pisman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?